deeweN. Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 2 godziny temu, xeinex napisał: Nick:5672xeinexv_ Sid:127618 Kiedy odszedłeś z frakcji?:21 września Dlaczego masz zamiar powrócić?: zachciało mi się znowu pograć coś z chłopakami Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: D2 Dowód na bycie we frakcji: pamiętają mnie Proponuję powrót na stopień Detective I. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masnyTED Opublikowano 26 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2025 Nick: 508LNoFrostlnoxLED70cm Sid: 90290 Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam, dość dawno temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Z sentymentu. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Captain II Dowód na bycie we frakcji: Myślę że zbędny, pozdrawiam 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 7 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2025 W dniu 26.11.2025 o 19:12, masnyTED napisał: Nick: 508LNoFrostlnoxLED70cm Sid: 90290 Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam, dość dawno temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Z sentymentu. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Captain II Dowód na bycie we frakcji: Myślę że zbędny, pozdrawiam Do czasu powrotu z urlopu lidera frakcji wnioskowi nadaje status oczekujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Nick: smifu Sid: 46810 Kiedy odszedłes z frakcji?: ten miesiąc Dlaczego masz zamiar powrócić?: tak o z chlopakami raidolkami pojezdzic Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Captain II Dowód na bycie we frakcji: Myślę że zbędny, pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Teraz, smifu napisał: Nick: smifu Sid: 46810 Kiedy odszedłes z frakcji?: ten miesiąc Dlaczego masz zamiar powrócić?: tak o z chlopakami raidolkami pojezdzic Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Captain II Dowód na bycie we frakcji: Myślę że zbędny, pozdrawiam Z uwagi na posiadany stopień przed odejściem, a także mając na uwadze fakt, że nie minął więcej niż miesiąc od Twojego odejścia, proponuję powrót na ten sam stopień - Captain II. Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Teraz, deeweN. napisał: Z uwagi na posiadany stopień przed odejściem, a także mając na uwadze fakt, że nie minął więcej niż miesiąc od Twojego odejścia, proponuję powrót na ten sam stopień - Captain II. Pasuje? pasi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeReK._. Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Nick: SeReK._. Sid: 115765 Kiedy odszedłes z frakcji?: 4 stycznia Dlaczego masz zamiar powrócić?: nuda w życiu więc wracam Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: @Kennzzi, @deeweN. pamiętają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajan7. Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia nick ajan sid 121140 kiedy odszedłeś z tydzień temu dlaczego masz zamiar wrócić- napisałem w odejściu jak się zmieni lider to wrócę, więc wracam jaki stopień miałeś przed odejściem c2 dowod bycia w frakcji dewkangur wieeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia W dniu 26.01.2026 o 17:53, SeReK._. napisał: Nick: SeReK._. Sid: 115765 Kiedy odszedłes z frakcji?: 4 stycznia Dlaczego masz zamiar powrócić?: nuda w życiu więc wracam Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: @Kennzzi, @deeweN. pamiętają Powrót na ten sam stopień i podejście do egzaminu pościgowego. Zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej, jeśli odpowiada. 22 minuty temu, ajan7. napisał: nick ajan sid 121140 kiedy odszedłeś z tydzień temu dlaczego masz zamiar wrócić- napisałem w odejściu jak się zmieni lider to wrócę, więc wracam jaki stopień miałeś przed odejściem c2 dowod bycia w frakcji dewkangur wieeee To samo - powrót na ten sam stopień i zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Nick: RambriFusherov94 Sid: 103217 Kiedy odszedłes z frakcji?: 2tygodnie jakos Dlaczego masz zamiar powrócić?: wiadomo Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: d2 Dowód na bycie we frakcji: nie trzeba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia W dniu 30.01.2026 o 06:19, RambriFusherov napisał: Nick: RambriFusherov94 Sid: 103217 Kiedy odszedłes z frakcji?: 2tygodnie jakos Dlaczego masz zamiar powrócić?: wiadomo Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: d2 Dowód na bycie we frakcji: nie trzeba Tak jak w przypadku funkcjonariuszy powyżej - powrót na ten sam stopień, jeśli pasuje to zgłoś się w wiadomości prywatnej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego W dniu 26.11.2025 o 19:12, masnyTED napisał: Nick: 508LNoFrostlnoxLED70cm Sid: 90290 Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam, dość dawno temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Z sentymentu. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Captain II Dowód na bycie we frakcji: Myślę że zbędny, pozdrawiam Powracam do wniosku. @masnyTED - wniosek zostaje przeze mnie rozpatrywany na warunkach, które byłyby zgodne z datą złożenia wniosku, a z nich przysługuje Ci powrót na stopień Police Officer I. Dosyć sporo się zmieniło, dlatego poza stopniem PO I zostaniesz zobligowany do przejścia szkoleń razem z rozpoczynającą się akademią. Jeśli pasuje to skontaktuj się ze mną w wiadomości prywatnej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NanDitoTM Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) x Edytowane 8 Lutego przez NanDitoTM 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 9 godzin temu, NanDitoTM napisał: x Zastosuj się do wzoru i pomyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nienkuu Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Nick: nienkuu Sid: 90643 Kiedy odszedłes z frakcji?: 19 grudnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: vibe na mta mi wrocil Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: D3 chyba Dowód na bycie we frakcji: jak podam to w nocy nie zasniecie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca 55 minut temu, nienkuu napisał: Nick: nienkuu Sid: 90643 Kiedy odszedłes z frakcji?: 19 grudnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: vibe na mta mi wrocil Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: D3 chyba Dowód na bycie we frakcji: jak podam to w nocy nie zasniecie Proponuję powrót na stopień Detective II. Jeśli pasuje to zgłoś się w wiadomości prywatnej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź