HAGO1237 Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Nick: HAGO1237 Kiedy odszedłes z frakcji?: 13 Marca 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudy i chęć powrotu na MTA Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: DII Dowód na bycie we frakcji: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 9 minut temu, HAGO1237 napisał: Nick: HAGO1237 Kiedy odszedłes z frakcji?: 13 Marca 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudy i chęć powrotu na MTA Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: DII Dowód na bycie we frakcji: Zbyt długi odstęp czasu. Powodzenia w zbliżającej się rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Wklejam za grzibka z powodu mającego spammera na forum. Nick: grzibek. Kiedy odszedłes z frakcji?: 03.04 Dlaczego masz zamiar powrócić?: brakuje mi starych czasow Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Deputy Chief. Dowód na bycie we frakcji: https://media.discordapp.net/attachments/873610825695391754/1009190074535129100/unknown.png?width=400&height=67 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 26 minut temu, Monster2kxd napisał: Wklejam za grzibka z powodu mającego spammera na forum. Nick: grzibek. Kiedy odszedłes z frakcji?: 03.04 Dlaczego masz zamiar powrócić?: brakuje mi starych czasow Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Deputy Chief. Dowód na bycie we frakcji: https://media.discordapp.net/attachments/873610825695391754/1009190074535129100/unknown.png?width=400&height=67 Captain III, witamy ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Nick: wutka Kiedy odszedłes z frakcji?: 24 czerwca chyba Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nowa psycha i nie ma co robić na innym serwisie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: C1 Dowód na bycie we frakcji: Zarząd na pewno pamięta takiego giga chada jak ja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 2 minuty temu, wutka napisał: Nick: wutka Kiedy odszedłes z frakcji?: 24 czerwca chyba Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nowa psycha i nie ma co robić na innym serwisie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: C1 Dowód na bycie we frakcji: Zarząd na pewno pamięta takiego giga chada jak ja Detective III. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tristan2000 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Nick: Tristan2000 Kiedy odszedłes z frakcji?: W 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Aby przywrócić porządek Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Assistant chief of Police Dowód na bycie we frakcji:@krzywy i dongrasso raczej pamiętacie haha. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 40 minut temu, Tristan2000 napisał: Nick: Tristan2000 Kiedy odszedłes z frakcji?: W 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Aby przywrócić porządek Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Assistant chief of Police Dowód na bycie we frakcji:@krzywy i dongrasso raczej pamiętacie haha. Zostałeś wydalony 31 Maja ze stopnia Captain I z powodu braku aktywności, powodzenia w rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Nick: BigCarl Kiedy odszedłes z frakcji?: 21 maj Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie wiem nudy nie ma w co grać tak naprawdę, a tutaj przynajmniej śmiesznie było Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Lieutenant Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/53803-zaakceptowanesa-police-department/#comment-276326 9 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 11 godzin temu, BigCarl napisał: Nick: BigCarl Kiedy odszedłes z frakcji?: 21 maj Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie wiem nudy nie ma w co grać tak naprawdę, a tutaj przynajmniej śmiesznie było Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Lieutenant Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/53803-zaakceptowanesa-police-department/#comment-276326 D2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Nick: deeweN. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 08.06.2022. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Sprzyjające do gry warunki zaproponowane przez Executive Staff, tęsknota. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Deputy Chief, SWAT Commander, Investigative Bureau Director. Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenie z dnia 8 czerwca. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Teraz, deeweN. napisał: Nick: deeweN. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 08.06.2022. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Sprzyjające do gry warunki zaproponowane przez Executive Staff, tęsknota. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Deputy Chief, SWAT Commander, Investigative Bureau Director. Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenie z dnia 8 czerwca. Commander, witam z powrotem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Nick: BigShaQ Kiedy odszedłes z frakcji?: rok temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ czuje napływ do serwera RPG po powrocie z RP serwerow :} Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kiedys S1 bądź 3 potem PO 1/2 nie pamietam dokladnie Dowód na bycie we frakcji: Oj poszukałbym ale chyba krzywy wie, ze bylem bo sami mi robiliscie egzamin a w ogloszeniach to długo szukania haha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 (edytowane) 12 godzin temu, BigKrzak napisał: Nick: BigShaQ Kiedy odszedłes z frakcji?: rok temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ czuje napływ do serwera RPG po powrocie z RP serwerow :} Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kiedys S1 bądź 3 potem PO 1/2 nie pamietam dokladnie Dowód na bycie we frakcji: Oj poszukałbym ale chyba krzywy wie, ze bylem bo sami mi robiliscie egzamin a w ogloszeniach to długo szukania haha Akceptuje, zostaniesz dopisany do aktualnej akademii, oczekuj wyników. Edytowane 29 Września 2022 przez DonGrasso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KniaziaJaremy Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Nick: Malpka Kiedy odszedłes z frakcji?: 09.10.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Home sweet home Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Capitan I Dowód na bycie we frakcji: 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 1 godzinę temu, Malpka napisał: Nick: Malpka Kiedy odszedłes z frakcji?: 09.10.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Home sweet home Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Capitan I Dowód na bycie we frakcji: D3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 20 godzin temu, MiniMajk napisał: Nick: MiniMajk Kiedy odszedłes z frakcji?: 28 września 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ustabilizowanie spraw prywatnych (myślałem że zajmie to dłużej dlatego zdecydowałem się na odejście) Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Police Officer II Dowód na bycie we frakcji: PO1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HasloDoWiFi Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Nick: HasloDoWiFi Kiedy odszedłes z frakcji?: 14 października 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam już komputer i jestem chętny do dalszej gry Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Police Officer II Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 8 minut temu, HasloDoWiFi napisał: Nick: HasloDoWiFi Kiedy odszedłes z frakcji?: 14 października 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam już komputer i jestem chętny do dalszej gry Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Police Officer II Dowód na bycie we frakcji: Police Officer I. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony komentarz krzywy Opublikowano 4 Listopada 2022 Wyróżniony komentarz Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 (edytowane) Informuje iż od dnia 04.11.2022 obowiązuje nowy wzór powrotu do frakcji. Wnioski z nieaktualnym wzorem będą odrzucane. Wzór: Cytat Nick: Sid: Kiedy odszedłes z frakcji?: Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 4 Listopada 2022 przez krzywy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Nick: Tobiasz69 Sid: 17379 Kiedy odszedłes z frakcji?: 19.07.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót do SAPD'ów, dobrych koleżków i brakuje mi tej atmosfery <3. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant 1. Dowód na bycie we frakcji: 19.07.2021 Sergeant I @Tobiasz69 odchodzi z frakcji na własne życzenie. - Ogłoszenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 3 godziny temu, Tobiasz69 napisał: Nick: Tobiasz69 Sid: 17379 Kiedy odszedłes z frakcji?: 19.07.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót do SAPD'ów, dobrych koleżków i brakuje mi tej atmosfery <3. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant 1. Dowód na bycie we frakcji: 19.07.2021 Sergeant I @Tobiasz69 odchodzi z frakcji na własne życzenie. - Ogłoszenia. Blacklista, wita! Zostałeś wydalony z akademii dnia 19.04.2022. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John_Wpyrdol Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Nick: John_Wpyrdol Sid: 124304 Kiedy odszedłes z frakcji?: 7.11.2022 (zostałem wydalon) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót do gry po powrocie ze szpitala Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO2 Dowód na bycie we frakcji: SAPD typu BartiTM oraz Kowal i mam notatki ze szkoleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Teraz, John_Wpyrdol napisał: Nick: John_Wpyrdol Sid: 124304 Kiedy odszedłes z frakcji?: 7.11.2022 (zostałem wydalon) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót do gry po powrocie ze szpitala Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO2 Dowód na bycie we frakcji: SAPD typu BartiTM oraz Kowal i mam notatki ze szkoleń Sytuacja wyjaśniona prywatnie, zostajesz przypisany do aktualnej akademii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Nick: Xenon.ManewrPIT Sid: 18 Kiedy odszedłes z frakcji?: Grudzien 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ogarnalem zycie prywatne Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: S2 Dowód na bycie we frakcji: Ludzie mnie raczej kojarza 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź