Sztynksu Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 1 godzinę temu, KowaL. napisał: Nick: KowaL. Kiedy odszedłes z frakcji?: W czerwcu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ poukładałem życie prywatne oraz tęsknie za osobami z frakcji. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective I Dowód na bycie we frakcji: Cześć, jesteśmy w stanie wrzucić Cię na stopień Police Officer II, jeśli się zgadzasz odezwij się do mnie w wiadomości prywatnej na discordzie Sztynksu#0500. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Nick: nacxx Kiedy odszedłes z frakcji?: jakoś na wakacjach (jak dobrze pamiętam) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam dużo wolnego czasu i brakuje SAPD Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Chyba po3 Dowód na bycie we frakcji: ss 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 30 minut temu, nacxx napisał: Nick: nacxx Kiedy odszedłes z frakcji?: jakoś na wakacjach (jak dobrze pamiętam) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam dużo wolnego czasu i brakuje SAPD Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Chyba po3 Dowód na bycie we frakcji: ss Witam, oferuje POI + ponowne zaliczenie egzaminu z pościgu. Jeżeli się zgadzasz napisz do mnie na discorda. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARZi Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Nick: Janusz_HD Kiedy odszedłes z frakcji?: nie wiem Dlaczego masz zamiar powrócić?: nie wiem Jaką range posiadałeś przed odejściem?: kadet Dowód na bycie we frakcji: jestem janusz i lubie traktory 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, ARZi napisał: Nick: Janusz_HD Kiedy odszedłes z frakcji?: nie wiem Dlaczego masz zamiar powrócić?: nie wiem Jaką range posiadałeś przed odejściem?: kadet Dowód na bycie we frakcji: jestem janusz i lubie traktory Blacklista(BMA) wita! Edytowane 27 Października 2021 przez krzywy 5 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 8 godzin temu, krzywy napisał: Blacklista(BMA) wita! GKF'u również. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Nick: Bary_ Kiedy odszedłes z frakcji?: 25.09.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nostalgia, brak zajęć - w skrócie nudy. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Deputy Chief Dowód na bycie we frakcji: Raczej ludzie mnie pamiętają, lecz dam tutaj dowód tego typu 8 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 4 minuty temu, Bary_ napisał: Nick: Bary_ Kiedy odszedłes z frakcji?: 25.09.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nostalgia, brak zajęć - w skrócie nudy. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Deputy Chief Dowód na bycie we frakcji: Raczej ludzie mnie pamiętają, lecz dam tutaj dowód tego typu Captain II. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Nick: Cannabis Kiedy odszedłes z frakcji?: październik 2020r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: a tak jakoś Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant 1 Dowód na bycie we frakcji: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 5 godzin temu, Cannabis napisał: Nick: Cannabis Kiedy odszedłes z frakcji?: październik 2020r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: a tak jakoś Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant 1 Dowód na bycie we frakcji: Minęło zbyt dużo czasu, powodzenia w rekrutacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mmm Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Nick: _mmm Kiedy odszedłes z frakcji?: oj nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nuda, nie ma w co grać fivem się znudziło zagrałbym ponownie w mta 😛 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Assistant Chief Of Police Dowód na bycie we frakcji: ogłoszenia/lista zasłużonych 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) Godzinę temu, _mmm napisał: Nick: _mmm Kiedy odszedłes z frakcji?: oj nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nuda, nie ma w co grać fivem się znudziło zagrałbym ponownie w mta 😛 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Assistant Chief Of Police Dowód na bycie we frakcji: ogłoszenia/lista zasłużonych Po takim czasie mogę Ci zaoferować POII + egzamin z pościgów, jeżeli Ci odpowiadają warunki zgłoś się do mnie na discordzie(krzywy#6383). Edytowane 22 Listopada 2021 przez krzywy 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo.exe Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Nick: Pablo.exe (odchodziłem pod nickiem retardedfleszyk) Kiedy odszedłes z frakcji?: 26 październik 2021r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Komputer wrócił z naprawy, oraz nabrałem sił na powrót do służby w tej cudownej frakcji Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant II Dowód na bycie we frakcji: myśle, ze każdy mnie pamięta. nie odszedłem zbyt dawno. 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 3 godziny temu, pawelSob napisał: Nick: Pablo.exe (odchodziłem pod nickiem retardedfleszyk) Kiedy odszedłes z frakcji?: 26 październik 2021r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Komputer wrócił z naprawy, oraz nabrałem sił na powrót do służby w tej cudownej frakcji Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant II Dowód na bycie we frakcji: myśle, ze każdy mnie pamięta. nie odszedłem zbyt dawno. Sergeant I jeżeli Ci odpowiada zgłoś się do mnie na discordzie. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 (edytowane) Wzór powrotu do frakcji San Andreas Police Department Nick: LubieOgorki Kiedy odszedłes z frakcji?: jakoś kwiecień, nie pamiętam dokładnie (i tak sie zgodzę.) Dlaczego masz zamiar powrócić?: @Cinek mój przyjaciel mnie namówił, mam sporo na głowie ale dlaczego by czasami nie pośmigać sobie z kimś na patrolu. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Deputy Chief (wg mnie ASP) Dowód na bycie we frakcji: Imo niepotrzebny. Nie liczę na ciepłe przyjęcie mnie, nie z każdym mam takie super relacje (jak kiedyś) nauczę się czego trzeba, zdam egzaminy i po prostu pojadę sobie na patrol. Jak za starych, pięknych, cudownych, za***istych czasów. Miłego wieczorku 🙂 Jestem tutaj również pograć sobie rp (jak tylko będzie się dało) może przy okazji ktoś zaczerpnie ode mnie ważną wiedzę? Kto wie.. Edytowane 23 Listopada 2021 przez LubieOgorki 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 9 minut temu, LubieOgorki napisał: Wzór powrotu do frakcji San Andreas Police Department Nick: LubieOgorki Kiedy odszedłes z frakcji?: jakoś kwiecień, nie pamiętam dokładnie (i tak sie zgodzę.) Dlaczego masz zamiar powrócić?: @Cinek mój przyjaciel mnie namówił, mam sporo na głowie ale dlaczego by czasami nie pośmigać sobie z kimś na patrolu. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Deputy Chief (wg mnie ASP) Dowód na bycie we frakcji: Imo niepotrzebny. Nie liczę na ciepłe przyjęcie mnie, nie z każdym mam takie super relacje (jak kiedyś) nauczę się czego trzeba, zdam egzaminy i po prostu pojadę sobie na patrol. Jak za starych, pięknych, cudownych, za***istych czasów. Miłego wieczorku 🙂 Jestem tutaj również pograć sobie rp (jak tylko będzie się dało) może przy okazji ktoś zaczerpnie ode mnie ważną wiedzę? Kto wie.. Detective I, oraz powtórkowy egzamin z pościgów. 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 aight 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psajcho Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 (edytowane) Nick: Psajcho Kiedy odszedłes z frakcji?: Rok/półtora roku temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Czas jest 😄 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO3 Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 24 Listopada 2021 przez Psajcho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 2 minuty temu, Psajcho napisał: Nick: Psajcho Kiedy odszedłes z frakcji?: Rok/półtora roku temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Czas jest 😄 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO3 Dowód na bycie we frakcji: Zostajesz dołączony do obecnej akademii. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKrzychuxg Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 nick: t1g3r.pdw Kiedy odszedłes ok 2 miesiecy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:Po prostu lubię SAPD i RP Jaką range posiadałeś przed odejściem?: cadet Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/d5TnrEF 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 23 godziny temu, xKrzychuxg napisał: nick: t1g3r.pdw Kiedy odszedłes ok 2 miesiecy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:Po prostu lubię SAPD i RP Jaką range posiadałeś przed odejściem?: cadet Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/d5TnrEF Za oszustwo trafiasz na blacklistę(BMA) frakcji, gratulacje. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Nick: Mentorek Kiedy odszedłeś z frakcji?: 28.08.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chęci do pełnienie służby powróciły. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective II Dowód na bycie we frakcji: 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 15 minut temu, Mentorek napisał: Nick: Mentorek Kiedy odszedłeś z frakcji?: 28.08.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chęci do pełnienie służby powróciły. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective II Dowód na bycie we frakcji: Police Officer III @Arguś.exe @Sztynksu @krzywy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 22 minuty temu, Mentorek napisał: Nick: Mentorek Kiedy odszedłeś z frakcji?: 28.08.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chęci do pełnienie służby powróciły. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective II Dowód na bycie we frakcji: Police Officer III, zgłoś się do kogoś z Executive Staff na discordzie/teamspeak'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalashnik0v Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Nick: Kalashnik0v Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót do gry, fajnie byłoby znów patrolować mape w szeregach białych kasków Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant, Lub PO któreś, cos tam było z odejsciem juz. Dowód na bycie we frakcji: kazdy chyba wie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź