Arguś.exe Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Teraz, Psajcho napisał: Spoczo, muszę ponownie pisać te podanie ? Nie, zostaniesz automatycznie dopisany do wyników. Wypatruj forum w ciągu ostatnich 7 dni! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: MrThePat Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Naszła mnie chęc do sapdowania 😆 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Jakos S2 z tego co pamiętam Dowód na bycie we frakcji: Myślę, że zarząd mnie pamięta >.> Edytowane 25 Czerwca 2021 przez Arguś.exe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 (edytowane) 4 minuty temu, MrThePat napisał: Nick: MrThePat Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Naszła mnie chęc do sapdowania 😆 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Jakos S2 z tego co pamiętam Dowód na bycie we frakcji: Myślę, że zarząd mnie pamięta >.> No cóż, Police Officer I. Pasuje? Edytowane 25 Czerwca 2021 przez Arguś.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 3 minuty temu, Arguś.exe napisał: No cóż, Police Officer I. Pasuje? PO II jest lepsza opcją, bo bez lawety to jak bez ręki. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Teraz, MrThePat napisał: PO II jest lepsza opcją, bo bez lawety to jak bez ręki. Minęło bardzo dużo czasu, powinieneś zostać przywrócony na akademię, lecz ogarniałeś i dobrze sprawowałeś się we frakcji proponuje PO I. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 1 minutę temu, Arguś.exe napisał: Minęło bardzo dużo czasu, powinieneś zostać przywrócony na akademię, lecz ogarniałeś i dobrze sprawowałeś się we frakcji proponuje PO I. Niech będzie 😏 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Nick: FUSH69 Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: misterny plan nie wypalił Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Lieutenant Dowód na bycie we frakcji: Myślę, że zarząd mnie pamięta >.> 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 26 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Teraz, FUSH69 napisał: Nick: FUSH69 Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: misterny plan nie wypalił Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Lieutenant Dowód na bycie we frakcji: Myślę, że zarząd mnie pamięta >.> Detective I, pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Nick: Michu_KR Kiedy odszedłes z frakcji?: 6.06.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym wrócić i spróbować wszystkiego od nowa. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police officer I Dowód na bycie we frakcji: Zarząd pamięta + https://imgur.com/1gvdtlk 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 30 minut temu, Michu2407 napisał: Nick: Michu_KR Kiedy odszedłes z frakcji?: 6.06.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym wrócić i spróbować wszystkiego od nowa. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police officer I Dowód na bycie we frakcji: Zarząd pamięta + https://imgur.com/1gvdtlk Mogę Ci zaproponować dołączenie do akademii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuTM Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 1 minutę temu, Arguś.exe napisał: Mogę Ci zaproponować dołączenie do akademii. Pasuję 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 12 minut temu, Wojtini napisał: Nick: Wojtini_KR Kiedy odszedłes z frakcji?: 06.07.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Trzeba kiedyś wrócić Jaką range posiadałeś przed odejściem?: D2 Dowód na bycie we frakcji: Myślę, że zarząd pamięta (https://imgur.com/a/LLyRgC1) Mogę zaproponować to, co koledze u góry. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigPapa Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Nick: Papagraxd Kiedy odszedłes z frakcji?: lekko ponad miesiąc temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Lubię być funkcjonariuszem mogę pomagać innym i pilnować porządku. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer I Dowód na bycie we frakcji: Zarząd powiedział że mnie pamięta Siemka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Godzinę temu, BigPapa napisał: Nick: Papagraxd Kiedy odszedłes z frakcji?: lekko ponad miesiąc temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Lubię być funkcjonariuszem mogę pomagać innym i pilnować porządku. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer I Dowód na bycie we frakcji: Zarząd powiedział że mnie pamięta Siemka Mogę jedynie zaproponować dołączenie do akademii. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistek. Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 (edytowane) Nick: Bistek Kiedy odszedłes z frakcji?: 21.06.2021(chyba) Dlaczego masz zamiar powrócić?: straszna nuda brakuje mi was. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police officer 3 Dowód na bycie we frakcji: Zarząd powinien pamiętać. Edytowane 21 Lipca 2021 przez _Bist3K_ 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 37 minut temu, _Bist3K_ napisał: Nick: Bistek Kiedy odszedłes z frakcji?: 21.06.2021(chyba) Dlaczego masz zamiar powrócić?: straszna nuda brakuje mi was. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police officer 3 Dowód na bycie we frakcji: Zarząd powinien pamiętać. PO2 Zgłoś się do mnie na discordzie. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KniaziaJaremy Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Nick: Malpka Kiedy odszedłes z frakcji?: 22.06.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chcę być dalej w najlepszej frakcji na serwerze Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Lieutenant Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/41773-zaakceptowaneodejście-z-sapd/?tab=comments#comment-224202 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 D2+ Jeżeli odjedziesz w ciągu 3 miechy = bl zgadzasz się? 48 minut temu, Malpka napisał: Nick: Malpka Kiedy odszedłes z frakcji?: 22.06.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chcę być dalej w najlepszej frakcji na serwerze Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Lieutenant Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/41773-zaakceptowaneodejście-z-sapd/?tab=comments#comment-224202 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KniaziaJaremy Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 1 minutę temu, krzywy napisał: D2+ Jeżeli odjedziesz w ciągu 3 miechy = bl zgadzasz się? Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Nick: Bary_ Kiedy odszedłes z frakcji?: 15.07.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: @Arguś.exe wie dlaczego B) Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Deputy Chief, SWAT Commander, SuperVisory Staff Commander. Dowód na bycie we frakcji: Myśle że każdy mnie pamięta. 11 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 27 minut temu, Bary_ napisał: Nick: Bary_ Kiedy odszedłes z frakcji?: 15.07.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: @Arguś.exe wie dlaczego B) Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Deputy Chief, SWAT Commander, SuperVisory Staff Commander. Dowód na bycie we frakcji: Myśle że każdy mnie pamięta. Captain III jak dla mnie, osoby z Command Staffu nie powinny wracać ponownie na zarząd, lecz w tym wypadku myślę, że Captain III jak najbardziej jest słuszny. @Arguś.exe @krzywy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 36 minut temu, Sztynksu napisał: Captain III jak dla mnie, osoby z Command Staffu nie powinny wracać ponownie na zarząd, lecz w tym wypadku myślę, że Captain III jak najbardziej jest słuszny. @Arguś.exe @krzywy Z Argiem już rozmawiałem, i była mowa o innym stopniu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 16 godzin temu, Sztynksu napisał: Captain III jak dla mnie, osoby z Command Staffu nie powinny wracać ponownie na zarząd, lecz w tym wypadku myślę, że Captain III jak najbardziej jest słuszny. @Arguś.exe @krzywy Jak dla mnie też Capitan III. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgodnie z ustaleniami które wynikły z rozmowy prywatnej pomiędzy mną a @Bary_ miał on powrócić na stopień Commander. 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź