IdusTV Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Nick: Dżepetto Kiedy odszedłes z frakcji?: 02.02.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Gdyż jestem hipokrytą według jednej fałszywej osoby i uguem sie bede chwalic ze wypilem 1 kubusia i jestem tak pijany ze ho ho Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Cheese of Police Dowód na bycie we frakcji: duzo osob mnie pamieta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 21 minut temu, IdusTV napisał: Nick: Dżepetto Kiedy odszedłes z frakcji?: 02.02.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Gdyż jestem hipokrytą według jednej fałszywej osoby i uguem sie bede chwalic ze wypilem 1 kubusia i jestem tak pijany ze ho ho Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Cheese of Police Dowód na bycie we frakcji: duzo osob mnie pamieta BL BMA, witamy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monsterr. Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Nick: Monsterr. Kiedy odszedłes z frakcji?: 7 Listopad Dlaczego masz zamiar powrócić?: Szef, obiecał... Szef robi. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective II / Supervisor. Dowód na bycie we frakcji: Znają mnie raczej. 15 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 33 minuty temu, Monsterr. napisał: Nick: Monsterr. Kiedy odszedłes z frakcji?: 7 Listopad Dlaczego masz zamiar powrócić?: Szef, obiecał... Szef robi. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective II / Supervisor. Dowód na bycie we frakcji: Znają mnie raczej. Police Officer II, zgadzasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monsterr. Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 5 minut temu, Sztynksu napisał: Police Officer II, zgadzasz się? Jasne, dziękuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 1 minutę temu, Monsterr. napisał: Jasne, dziękuje. Odezwij się do mnie w prywatnej wiadomości na discordzie w celu dodania cię do panelu oraz discorda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 2 godziny temu, _BartiX_ napisał: Nick: _BartiX_ Kiedy odszedłes z frakcji?: 15 kwietnia 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Zatęskniłem za ludźmi i mam chęci do pełnienia służby Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Captain I + 48392 rang pobocznych Dowód na bycie we frakcji: Wszyscy chyba wiedzą :OOOOOO Lieutenant, witamy spowrotem! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matias. Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Nick: Matias Kiedy odszedłes z frakcji?: XX.12.2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie miałem ochoty na grę w MTA, lecz wracam silniejszy Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant Dowód na bycie we frakcji: grałem za czasów Turbiego Tomeo i Linke, niestety nie mam ss chyba że coś znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 (edytowane) Godzinę temu, Matias. napisał: Nick: Matias Kiedy odszedłes z frakcji?: XX.12.2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie miałem ochoty na grę w MTA, lecz wracam silniejszy Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant Dowód na bycie we frakcji: grałem za czasów Turbiego Tomeo i Linke, niestety nie mam ss chyba że coś znajdę Niestety posiadasz BL napisz apelacje a potem pomyśl o powrocie, oczywiście przez rekrutacje. Edytowane 14 Maja 2021 przez krzywy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Nick: nacxx Kiedy odszedłes z frakcji?: chyba 2 tygodnie temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: ogarnęłam życie prywatne i mam czas na grę. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: S1 Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 (edytowane) 30 minut temu, nacxx napisał: Nick: nacxx Kiedy odszedłes z frakcji?: chyba 2 tygodnie temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: ogarnęłam życie prywatne i mam czas na grę. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: S1 Dowód na bycie we frakcji: PO3 zgłoś się do kogoś z Executive Staff na discordzie. Edytowane 29 Maja 2021 przez krzywy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 25 minut temu, macius_ napisał: Nick:macius_ Kiedy odszedłes z frakcji?: Około trzech tygodni temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tylko ta frakcja mi się podoba i chcę się w niej rozwijać. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant 1 Dowód na bycie we frakcji: Argo pamięta. (dużo było rozmów itp.) PO III, zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej na discordzie. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V3non Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Nick:V3non Kiedy odszedłes z frakcji?:Kilka miesiecy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:Fajnie sie pracuje w SAPD 😉 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 32 minuty temu, V3non napisał: Nick:V3non Kiedy odszedłes z frakcji?:Kilka miesiecy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:Fajnie sie pracuje w SAPD 😉 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III Dowód na bycie we frakcji: Powrót przez rekrutacje. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 19 godzin temu, V3non napisał: Nick:V3non Kiedy odszedłes z frakcji?:Kilka miesiecy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:Fajnie sie pracuje w SAPD 😉 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III Dowód na bycie we frakcji: Poprawka* Odchodziłeś z Cadeta, oraz miałeś Blacklistę. Za oszustwo zarządu, zostajesz umieszczony na Blackliscie BMA - Gratulacje! 4 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGonsior Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Nick: Gonsior. Kiedy odszedłes z frakcji?: koło 3 tygodni temj Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jedyna frakcja w której się czuję dobrze Jaką range posiadałeś przed odejściem?: S2 Dowód na bycie we frakcji: Było to nie dawno więc raczej mnie pamiętają 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 3 godziny temu, TheGonsior napisał: Nick: Gonsior. Kiedy odszedłes z frakcji?: koło 3 tygodni temj Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jedyna frakcja w której się czuję dobrze Jaką range posiadałeś przed odejściem?: S2 Dowód na bycie we frakcji: Było to nie dawno więc raczej mnie pamiętają Sergeant I, zgłoś się do kogoś z Executive Staff, witamy z powrotem! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dayloos Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nick: Dayloos Kiedy odszedłes z frakcji?: 30 września 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem na serwer, mam dużo więcej czasu teraz i lepiej go zorganizowałem, a to jest jedna z frakcji która mi się najbardziej podoba. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer 1 Dowód na bycie we frakcji: Brak, ale może mnie ktoś pamięta lub coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Godzinę temu, Dayloos napisał: Nick: Dayloos Kiedy odszedłes z frakcji?: 30 września 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem na serwer, mam dużo więcej czasu teraz i lepiej go zorganizowałem, a to jest jedna z frakcji która mi się najbardziej podoba. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer 1 Dowód na bycie we frakcji: Brak, ale może mnie ktoś pamięta lub coś. Powodzenia w rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) 11 godzin temu, _BartiX_ napisał: Nick: _BartiX_ Kiedy odszedłes z frakcji?: 19 maja 2021 roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam teraz dużo czasu, bez frakcji troche nudno. Do powrotu zachęciły mnie dwie osoby @Dewen. oraz @Bary_, Dwa szefy. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Lieutenant. Dowód na bycie we frakcji: Wydaje mi się, że dowód w moim przypadku nie jest potrzebny. Proponuje stopień Detective III, z powodu wielu odejść + Odejście w ciągu 3 miesięcy = BL. Edytowane 9 Czerwca 2021 przez krzywy 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVooo Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Nick: ReVooo Kiedy odszedłes z frakcji?: 25 listopad 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: mam więcej czasu na gry Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO2 Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 6 minut temu, ReVooo napisał: Nick: ReVooo Kiedy odszedłes z frakcji?: 25 listopad 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: mam więcej czasu na gry Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO2 Dowód na bycie we frakcji: Przykro mi, odrzucam powrót przez rekrutacje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psajcho Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Nick: Psajcho Kiedy odszedłes z frakcji?: Około roku temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Możliwy dłuższy czas na gry Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO2/PO3 Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 (edytowane) 10 minut temu, Psajcho napisał: Nick: Psajcho Kiedy odszedłes z frakcji?: Około roku temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Możliwy dłuższy czas na gry Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO2/PO3 Dowód na bycie we frakcji: Zbyt dawno odszedłeś, mogę Ci zaproponować dołączenie do rekrutacji. Co ty na to? Edytowane 25 Czerwca 2021 przez Arguś.exe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psajcho Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 1 minutę temu, Arguś.exe napisał: Zbyt dawno odszedłeś, mogę Ci zaproponować dołączenie do rekrutacji. Co ty na to? Spoczo, muszę ponownie pisać te podanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź