Arguś.exe Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 6 godzin temu, Malpka napisał: Nick: Malpka Kiedy odszedłeś z frakcji?: 28 Sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: W SAPD jest fajnie Jaką rangę posiadałeś przed odejściem?: Detective III Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/45013-zaakceptowaneodejście-z-sapd/ Stopień Detective I, oraz odejście w ciągu najbliższych 5 miesięcy równe jest z Blacklistą. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KniaziaJaremy Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 3 minuty temu, Arguś.exe napisał: Stopień Detective I, oraz odejście w ciągu najbliższych 5 miesięcy równe jest z Blacklistą. Spoko dzięki szef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 3 minuty temu, Malpka napisał: Spoko dzięki szef Zgłoś się w wiadomości prywatnej na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enterunio. Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Nick: Enterunio. Kiedy odszedłes z frakcji?: jakos kwiecien Dlaczego masz zamiar powrócić?: no pogralbym sobie znow Jaką range posiadałeś przed odejściem?: po1 Dowód na bycie we frakcji: mysle ze troche osob mnie kojarzy 😉 a konto mam inne bo drugie na forum straciłem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 2 godziny temu, Enterunio. napisał: Nick: Enterunio. Kiedy odszedłes z frakcji?: jakos kwiecien Dlaczego masz zamiar powrócić?: no pogralbym sobie znow Jaką range posiadałeś przed odejściem?: po1 Dowód na bycie we frakcji: mysle ze troche osob mnie kojarzy 😉 a konto mam inne bo drugie na forum straciłem. Powrót tylko i wyłącznie przez rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enterunio. Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 @Arguś.exe jak pisałeś, że mnie przyjmiesz do akademii.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 8 minut temu, Enterunio. napisał: @Arguś.exe jak pisałeś, że mnie przyjmiesz do akademii.. Mówiłem o ewentualnej opcji dołączenia do akademii, a nie finalnie zrobienia tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Nick: FUSH69 Kiedy odszedłes z frakcji?: 15 lipca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskniłem się za wami Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective I Dowód na bycie we frakcji: Zaszont raczej mnie pamięta 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 (edytowane) 2 minuty temu, FUSH69 napisał: Nick: FUSH69 Kiedy odszedłes z frakcji?: 15 lipca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskniłem się za wami Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective I Dowód na bycie we frakcji: Zaszont raczej mnie pamięta S1, Odejście w ciągu 3 miesięcy = bl. Zgadzasz się? Edytowane 4 Października 2021 przez krzywy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUSH69 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Teraz, krzywy napisał: S1, Odejście w ciągu 3 miesięcy = bl. Okk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Nick: BigCarl Kiedy odszedłes z frakcji?: nie wiem szczerze może miesiąc ponad temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudno bez frakcji a SAPD to jednak najlepsza frakcja na serwie według mnie Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO1 Dowód na bycie we frakcji: Chyba wiele osób kojarzą że byłem można też zobaczyć ogłoszeniach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 (edytowane) 14 minut temu, BigCarl napisał: Nick: BigCarl Kiedy odszedłes z frakcji?: nie wiem szczerze może miesiąc ponad temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudno bez frakcji a SAPD to jednak najlepsza frakcja na serwie według mnie Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO1 Dowód na bycie we frakcji: Chyba wiele osób kojarzą że byłem można też zobaczyć ogłoszeniach Powrót na warunkach ponownego przystąpienia do egzaminu ogólnego, oraz egzaminu z pościgów - zgadzasz się? Edytowane 5 Października 2021 przez Arguś.exe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 1 minutę temu, Arguś.exe napisał: Powrót na warunkach ponownego przystąpienia do egzaminu ogólnego, oraz egzaminu z pościgów - zgadzasz się? Może być dla mnie pasi 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZI Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) Nick: IZI Kiedy odszedłes z frakcji?: chyba w marcu Dlaczego masz zamiar powrócić?: chciałbym ponownie reprezentować szeregi tej elitarnej frakcji Jaką range posiadałeś przed odejściem?: lieutnant sv + (ta jednostka bez skinów) Dowód na bycie we frakcji: wydaje mi się że lider jak i dużo osób z vlidera mnie pamięta Edytowane 9 Października 2021 przez IZI 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 5 minut temu, IZI napisał: Nick: IZI Kiedy odszedłes z frakcji?: chyba w marcu Dlaczego masz zamiar powrócić?: chciałbym ponownie reprezentować szeregi tej elitarnej frakcji Jaką range posiadałeś przed odejściem?: lieutnant sv + (ta jednostka bez skoków) Dowód na bycie we frakcji: wydaje mi się że lider jak i dużo osób z vlidera mnie pamięta 19.02.2021 - dokładna data twojego odejścia. Z racji, iż jest to twój trzeci powrót mogę zaproponować Ci stopień Police Officer I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZI Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 13 minut temu, Arguś.exe napisał: 19.02.2021 - dokładna data twojego odejścia. Z racji, iż jest to twój trzeci powrót mogę zaproponować Ci stopień Police Officer I. Pasuje lecz jest to mój 2 powrót A 3 raz we Frakcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Godzinę temu, IZI napisał: Pasuje lecz jest to mój 2 powrót A 3 raz we Frakcji Fakt i mój błąd - najmocniej przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 12 godzin temu, IZI napisał: Pasuje lecz jest to mój 2 powrót A 3 raz we Frakcji W takim razie zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej na discordzie. Dodam tylko, iż odejście w ciągu 3 najbliższych miesięcy równe jest z Blacklistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normi Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Nick: Hoffa Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie Pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brak czegoś przy takim co dziennym siedzeniu na pc plus namowa kilku osobo na powrót Jaką range posiadałeś przed odejściem?: jak sie nie mylę D2 chyba do tego sv i dwa oddziły chyba Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/E7pcfbB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 25 minut temu, Normi napisał: Nick: Hoffa Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie Pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brak czegoś przy takim co dziennym siedzeniu na pc plus namowa kilku osobo na powrót Jaką range posiadałeś przed odejściem?: jak sie nie mylę D2 chyba do tego sv i dwa oddziły chyba Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/E7pcfbB Posiadasz blackliste frakcji, co łączy się z automatycznym odrzuceniem powrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normi Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Nick: Hoffa/Normi Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie Pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brak czegoś przy takim co dziennym siedzeniu na pc plus namowa kilku osobo na powrót Jaką range posiadałeś przed odejściem?: jak sie nie mylę D2 chyba do tego sv i dwa oddziały chyba Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/E7pcfbB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 (edytowane) 10 minut temu, Normi napisał: Nick: Hoffa/Normi Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie Pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brak czegoś przy takim co dziennym siedzeniu na pc plus namowa kilku osobo na powrót Jaką range posiadałeś przed odejściem?: jak sie nie mylę D2 chyba do tego sv i dwa oddziały chyba Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/E7pcfbB Z racji iż nawet nie pamiętasz kiedy odszedłeś z frakcji i miałeś blackliste mogę zaoferować Ci dołączenie do obecnej akademii. Edytowane 12 Października 2021 przez krzywy 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normi Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 2 godziny temu, krzywy napisał: Z racji iż nawet nie pamiętasz kiedy odszedłeś z frakcji i miałeś blackliste mogę zaoferować Ci dołączenie do obecnej akademii. konsultując się z pewnymi osobowościami wyszło że odejście było pisane 9 kwietnia pisze ale wątpię że to cos zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 3 minuty temu, Normi napisał: konsultując się z pewnymi osobowościami wyszło że odejście było pisane 9 kwietnia pisze ale wątpię że to cos zmieni Nic nie zmienia niestety, jeżeli się zgadzasz zgłoś się do mnie na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowaL. Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 (edytowane) Nick: KowaL. Kiedy odszedłes z frakcji?: W czerwcu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ poukładałem życie prywatne oraz tęsknie za osobami z frakcji. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective I Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 16 Października 2021 przez KowaL. 22 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź