krzywy Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 37 minut temu, Mathie napisał: Nick: mathie Kiedy odszedłes z frakcji?: 5.12.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: wolne, odpoczynek Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Captain III / II Dowód na bycie we frakcji: Stara gwardia, ktoś pamięta. Detective III 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masnyTED Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Nick: MasnyTED. Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie całe dwa miesiące temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ogarnąłem już wiele spraw, oraz brakuje mi frakcji. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Captain II. Dowód na bycie we frakcji: Myślę że zbędny. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 5 minut temu, masnyTED napisał: Nick: MasnyTED. Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie całe dwa miesiące temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ogarnąłem już wiele spraw, oraz brakuje mi frakcji. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Captain II. Dowód na bycie we frakcji: Myślę że zbędny. Captain I, zgadzasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masnyTED Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 2 minuty temu, Cinek napisał: Captain I, zgadzasz się? Jasne szef 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handlunio Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Nick: Handlunio Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam dokładnie ale jakoś Kwiecień 2021r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Gdyż nabrałem znów chęci w wstąpienie szeregi SAPD Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Niestety PO1 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/GgA6A1m 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 13 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 W dniu 11.05.2022 o 22:37, Handlunio napisał: Nick: Handlunio Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam dokładnie ale jakoś Kwiecień 2021r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Gdyż nabrałem znów chęci w wstąpienie szeregi SAPD Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Niestety PO1 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/GgA6A1m Powodzenia w rekrutacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slasher Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Nick: Slasher Kiedy odszedłes z frakcji?: 20.05.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tesknota za osobami z frakcji i za wspolnymi akcjami Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Detective II Dowód na bycie we frakcji: 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 8 godzin temu, Slasher napisał: Nick: Slasher Kiedy odszedłes z frakcji?: 20.05.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tesknota za osobami z frakcji i za wspolnymi akcjami Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Detective II Dowód na bycie we frakcji: Detective I 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shezzy Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Nick: Shezzy_ Kiedy odszedłes z frakcji?: 21.05.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wiem że odejście było pisane niecałe 2tyg. temu, ale tęsknota za przyjaciółmi z frakcji robi swoje.. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Detective II Dowód na bycie we frakcji: 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 13 godzin temu, Shezzy napisał: Nick: Shezzy_ Kiedy odszedłes z frakcji?: 21.05.2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wiem że odejście było pisane niecałe 2tyg. temu, ale tęsknota za przyjaciółmi z frakcji robi swoje.. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Detective II Dowód na bycie we frakcji: Detective I 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabinson Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Nick: Drabinson Kiedy odszedłes z frakcji?: 24 luty Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam dosyć czasu, brakuje mi pościgów i stawiania oporu na napadach. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO2 Dowód na bycie we frakcji: 25.02.2022 Police Officer II @Drabinson odchodzi ze struktur S.A Police Department na własne życzenie. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 7 godzin temu, Drabinson napisał: Nick: Drabinson Kiedy odszedłes z frakcji?: 24 luty Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam dosyć czasu, brakuje mi pościgów i stawiania oporu na napadach. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO2 Dowód na bycie we frakcji: 25.02.2022 Police Officer II @Drabinson odchodzi ze struktur S.A Police Department na własne życzenie. Powodzenia w rekrutacji. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KniaziaJaremy Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Nick: Malpka Kiedy odszedłes z frakcji?: 28 Czerwca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem z wyjazdu i chce łapać bandytów na MultiRPG. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Capitan II Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/54476-zaakceptowaneodejscie-z-sa-police/ 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 18 godzin temu, Malpka napisał: Nick: Malpka Kiedy odszedłes z frakcji?: 28 Czerwca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem z wyjazdu i chce łapać bandytów na MultiRPG. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Capitan II Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/54476-zaakceptowaneodejscie-z-sa-police/ Captain I. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Nick: Bary_ Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie wiem, gdzieś około czerwca. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam zamiar odbudować to co się rozsypało przeze mnie. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Deputy Chief Dowód na bycie we frakcji: Executive Staff raczej pamięta. Ps. Szczerze, gdzieś mam gadanie innych, niech mówią co chcą - mam na to wylane, jestem tu gdzie jestem, tak jak serwer obsysa i będzie obsysał, ze swoich się nie wycofam na temat właściciela, za to osoby które tutaj są na nich mi najbardziej zależy. 5 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 34 minuty temu, NoFaceNoCase napisał: Nick: Bary_ Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie wiem, gdzieś około czerwca. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam zamiar odbudować to co się rozsypało przeze mnie. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Deputy Chief Dowód na bycie we frakcji: Executive Staff raczej pamięta. Ps. Szczerze, gdzieś mam gadanie innych, niech mówią co chcą - mam na to wylane, jestem tu gdzie jestem, tak jak serwer obsysa i będzie obsysał, ze swoich się nie wycofam na temat właściciela, za to osoby które tutaj są na nich mi najbardziej zależy. Commander. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyoto Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Nick: kyoto Kiedy odszedłes z frakcji?: 5 czerwca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciły chęci Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Sergeant I Dowód na bycie we frakcji: Executive Staff raczej pamięta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 3 minuty temu, kyoto napisał: Nick: kyoto Kiedy odszedłes z frakcji?: 5 czerwca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciły chęci Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Sergeant I Dowód na bycie we frakcji: Executive Staff raczej pamięta. Police Officer III, witamy ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOBON Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Nick: SOBON Kiedy odszedłes z frakcji?: 12 lipca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Więcej czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Detective II Dowód na bycie we frakcji: Executive Staff raczej pamięta. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 9 godzin temu, SOBON napisał: Nick: SOBON Kiedy odszedłes z frakcji?: 12 lipca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Więcej czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Detective II Dowód na bycie we frakcji: Executive Staff raczej pamięta. Detective I. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charles_Gifford Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Nick: Charles_Gifford Kiedy odszedłes z frakcji?: 24 lipca chyba Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nowy sprzęt oraz więcej czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Sergeant II Dowód na bycie we frakcji: Zarząd na pewno pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Charles_Gifford napisał: Nick: Charles_Gifford Kiedy odszedłes z frakcji?: 24 lipca chyba Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nowy sprzęt oraz więcej czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Sergeant II Dowód na bycie we frakcji: Zarząd na pewno pamięta Sergeant I. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 30 minut temu, eazi_ napisał: Nick: eazi_ Kiedy odszedłes z frakcji?: pod koniec lipca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Zrobiłem wielki błąd odchodząc, tęsknię za frakcją Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Police officer II Dowód na bycie we frakcji: raczej pamiętacie Police Officer I. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slasher Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Nick: Slasher Kiedy odszedłes z frakcji?: 25.07 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tesknota Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: D2 Dowód na bycie we frakcji: Executive staff raczej pamięta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Teraz, Slasher napisał: Nick: Slasher Kiedy odszedłes z frakcji?: 25.07 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tesknota Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: D2 Dowód na bycie we frakcji: Executive staff raczej pamięta Detective I 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź