Brakmultimniedobija Opublikowano 29 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 Nick: smifu Sid:46810 Kiedy odszedłes z frakcji?: miesiąc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudno jakoś Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: S2 Dowód na bycie we frakcji: bary wie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 29 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 3 minuty temu, smifu napisał: Nick: smifu Sid:46810 Kiedy odszedłes z frakcji?: miesiąc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudno jakoś Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: S2 Dowód na bycie we frakcji: bary wie Powrót zostaje zaakceptowany, stopień zgodnie z przeprowadzoną rozmową - wyniknęła sytuacja która nie powinna mieć miejsca. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajan7. Opublikowano 29 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 nick ajan sid 121140 kiedy odszedłeś z frakcji nie cały miesiąc jaki stopień miałeś przed odejściem d2 dowod na bycie w frakcji bary wie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamboFR Opublikowano 29 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 nick RamboFR sid 89508 kiedy odszedłeś z frakcji 2 kwiecień jaki stopień miałeś przed odejściem d2 dowod na bycie w frakcji bary wie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 29 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 9 minut temu, HeGzio napisał: Nick:Hegzio43 Sid:92082 Kiedy odszedłes z frakcji?:Nie caly misiac temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jakos tutaj mi sie wydawalo lepiej Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:S1 Dowód na bycie we frakcji: Barski pamieta Powrót zostaje zaakceptowany, stopień 4 minuty temu, ajan napisał: nick ajan sid 121140 kiedy odszedłeś z frakcji nie cały miesiąc jaki stopień miałeś przed odejściem d2 dowod na bycie w frakcji bary wie Powrót zostaje zaakceptowany, stopień 3 minuty temu, RamboFR napisał: nick RamboFR sid 89508 kiedy odszedłeś z frakcji 2 kwiecień jaki stopień miałeś przed odejściem d2 dowod na bycie w frakcji bary wie Akceptuje, stopień 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glitchuu Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2025 (edytowane) Nick: glitchuu Sid: 125212 Kiedy odszedłes z frakcji?: Miesiąc temu około Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciły mi chęci do gry oraz mam więcej wolnego czasu. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: Bary wie Edytowane 2 Sierpnia 2025 przez glitchuu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryser Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2025 2 minuty temu, glitchuu napisał: Nick: glitchuu Sid: 125212 Kiedy odszedłes z frakcji?: Miesiąc temu około Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciły mi chęci do gry oraz mam więcej wolnego czasu. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: Bary wie Twój powrót zostaje zaakceptowany, stopień Police Officer I. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KowaL. Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Nick:KowaL. Sid: 54251 Kiedy odszedłes z frakcji?: Niestety nie pamiętam. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brakuje mi odgrywania RP na serwisie. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Commander. Dowód na bycie we frakcji: Myślę że obecne osoby z zarządu mnie pamiętają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryser Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 1 godzinę temu, KowaL. napisał: Nick:KowaL. Sid: 54251 Kiedy odszedłes z frakcji?: Niestety nie pamiętam. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brakuje mi odgrywania RP na serwisie. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Commander. Dowód na bycie we frakcji: Myślę że obecne osoby z zarządu mnie pamiętają. Twój wniosek o powrót zostaje zaakceptowany, stopień Police Officer II. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek22 Opublikowano 19 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2025 (edytowane) Edytowane 19 Września 2025 przez Wnuczek22 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesiak Opublikowano 19 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2025 Nick: tesiak Sid: 27272 Kiedy odszedłes z frakcji?: 5 maj 2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: back in the game Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: S2 Dowód na bycie we frakcji: ogłoszenie frakcji z 5 maj 2023 wypisane przez deeweN. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 21 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2025 W dniu 19.09.2025 o 16:16, tesiak napisał: Nick: tesiak Sid: 27272 Kiedy odszedłes z frakcji?: 5 maj 2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: back in the game Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: S2 Dowód na bycie we frakcji: ogłoszenie frakcji z 5 maj 2023 wypisane przez deeweN. Odrzucam, powrót możliwy przez rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek22 Opublikowano 2 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2025 Nick: wnuczek22 Sid: 112633 Kiedy odszedłes z frakcji?: 15 kwietnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: trochę czasu wolnego Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: S2 Dowód na bycie we frakcji: lider wraz z zarządem pamiętają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathie Opublikowano 2 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2025 Nick: Mathie Sid: 33045 Kiedy odszedłes z frakcji?: 2021 rok Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Uprzejmie proszę o zweryfikowanie. Dowód na bycie we frakcji: 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 2 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2025 9 godzin temu, Wnuczek22 napisał: Nick: wnuczek22 Sid: 112633 Kiedy odszedłes z frakcji?: 15 kwietnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: trochę czasu wolnego Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: S2 Dowód na bycie we frakcji: lider wraz z zarządem pamiętają Mogę zaproponować powrót na stopień Police Officer I. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 7 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 Nick: Tobiasz69 Sid: 17379 Kiedy odszedłes z frakcji?: 19.11.2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciły chęci do grania na serwerku, więcej wolnego czasu. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Detective I Dowód na bycie we frakcji: Myślę że Executive & Command Staff pamięta bardzo dobrze ❤️. 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 7 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 W dniu 2.10.2025 o 20:06, Mathie napisał: Nick: Mathie Sid: 33045 Kiedy odszedłes z frakcji?: 2021 rok Dlaczego masz zamiar powrócić?: Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Uprzejmie proszę o zweryfikowanie. Dowód na bycie we frakcji: Odejście z dnia 9 czerwca 2022 roku, ze stopnia Detective I. Twój przypadek nie należy do łatwych, jednak w gronie obecnego zarządu frakcji mając świadomość o Twoich uprzednich zasługach na posadzie SWAT Commander'a, Police Academy Commander'a, a także poczynań w zarządzie frakcji, Twój powrót za pośrednictwem warunków specjalnych akceptujemy. Zostajesz dołączony do akademii, która rozpocznie się niebawem. Przejdziesz ponownie proces szkoleniowy, zakończony egzaminem sprawdzającym nabytą wiedzę w obecnych czasach. Wyczekuj wyników i ogłoszenia daty spotkania Police Academy. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 W dniu 7.10.2025 o 04:22, Tobiasz69 napisał: Nick: Tobiasz69 Sid: 17379 Kiedy odszedłes z frakcji?: 19.11.2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciły chęci do grania na serwerku, więcej wolnego czasu. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Detective I Dowód na bycie we frakcji: Myślę że Executive & Command Staff pamięta bardzo dobrze ❤️. W wyniku analizy przeprowadzonej w gronie Executive Staff, możemy zaproponować dołączenie do wyników nadchodzącej akademii pod nadzorem. Przejdziesz ponownie proces szkoleniowy, zakończony egzaminem sprawdzającym nabytą wiedzę. Wyczekuj wyników i ogłoszenia daty spotkania Police Academy. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroobel Opublikowano 13 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2025 Nick: wroobel7. Sid: 101003 Kiedy odszedłes z frakcji?: 2408.2024 chyba Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chce od nowa sprobowac Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: Dogadywalem sie przed chwila z dewenem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 13 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2025 1 minutę temu, wroobel napisał: Nick: wroobel7. Sid: 101003 Kiedy odszedłes z frakcji?: 2408.2024 chyba Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chce od nowa sprobowac Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: Dogadywalem sie przed chwila z dewenem Odejście dnia 26.08.2024 roku, stopień się zgadza. Z uwagi na wakacyjne powroty z podobnym, lub większym odstępem czasowym, wniosek o powrót akceptuję i mogę zaproponować dołączenie do wyników akademii. Przejdziesz ponownie proces szkoleniowy, zakończony egzaminem sprawdzającym nabytą wiedzę. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 14 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2025 Nick: Werciaa Sid: 60232 Kiedy odszedłes z frakcji?: Jakoś tak koniec 2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Natchnęło mnie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Deputy Dowód na bycie we frakcji: Wydaje mi się, że zbędny bo zarząd zna 18 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 15 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2025 21 godzin temu, Wercia napisał: Nick: Werciaa Sid: 60232 Kiedy odszedłes z frakcji?: Jakoś tak koniec 2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Natchnęło mnie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Deputy Dowód na bycie we frakcji: Wydaje mi się, że zbędny bo zarząd zna Odejście ze stopnia Commander w październiku 2024 roku. Z uwagi na Twoje konsultacje z @Inder00 i ich rezultat mi przedstawiony mogę zaproponować powrót na stopień Detective I. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 24 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2025 44 minuty temu, HeGzio napisał: Nick:Hegzio. Sid:92082 Kiedy odszedłes z frakcji?:6 pazdziernika Dlaczego masz zamiar powrócić?: jakos tak mi sie zachcialo grac Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: D1 Dowód na bycie we frakcji: mysle ze mnie dewen dobrze pamięta Powrót na stopień Sergeant II. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeinex Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 Nick:5672xeinexv_ Sid:127618 Kiedy odszedłeś z frakcji?:21 września Dlaczego masz zamiar powrócić?: zachciało mi się znowu pograć coś z chłopakami Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: D2 Dowód na bycie we frakcji: pamiętają mnie 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 13 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2025 2 godziny temu, xeinex napisał: Nick:5672xeinexv_ Sid:127618 Kiedy odszedłeś z frakcji?:21 września Dlaczego masz zamiar powrócić?: zachciało mi się znowu pograć coś z chłopakami Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: D2 Dowód na bycie we frakcji: pamiętają mnie Proponuję powrót na stopień Detective I. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź