JAJO. Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick : JAJO. SID : 81724 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAFD ❤️ Ranga posiadane we frakcji: Starszy Aspirant, Egzaminator powód: Niestety, przyszedł i czas na mnie... Coraz mniej siedzę na PC, przez co nie mam czasu na nabijanie godzin. Życie prywatne i praca w bardzo niedalekiej przyszłości też mnie do tego zmusiły. Jestem bardzo wdzięczny ludziom z tej frakcji, spędziłem z wami strasznie dużo czasu i się do was przywiązałem. W SAFD jestem praktycznie od samego początku mojej przygody na serwerze i też dzięki frakcji zaszedłem tu gdzie jestem aktualnie... Mam nadzieję, że zobaczymy się jeszcze na służbie po wakacjach 😎. Szczególne pozdrowienia dla dobrych ludzi: @Mandarynka, @XoreK, @Ależedragas?, @Xeno, @FilipQ, @Abram, @Drabinson i wiele innych! Big love i do zobaczenia! ❤️ Edytowane 21 Kwietnia 2021 przez JAJO. 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandpa_spectra Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 naura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisuogf Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Tosteruwa napisał: pdw pdw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franiu Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Pamietam jak ja cię szkoliłem i robiłem ci KPU.Trzymaj się i wróć do nas kiedyś powodzonka. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoPanJest Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 kasuj to z internetu :C 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 :cc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Narka ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloo Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 pdw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeno Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 kiedyś wróć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip731 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 pdw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Trzymaj się Bajo Jajo ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 no narka ale ze mnie nieoznaczyles wielki smutek dla mnie heh nie no ale tak serio to żegnaj obym cie jeszcze widział byniu kc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 AHA? cos kurwa zrobil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpersonn Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Pdw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Pozdro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JCSuperX Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Przykra sprawa 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi