Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście z frakcji San Andreas Police Deparment.

KanKyo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze BartiX, skończ dyskusje - swoimi wypowiedziami tylko prowokujesz. Powiedź mi, czy dział GKF - jest do wylewania swoich gorzkich żalów? No właśnie nie, jak chcesz mu coś przykazać możesz napisać wiadomość prywatną.

Pozdrawiam Commander Bary_ S.A Police Dept.

3 minuty temu, Bart!X napisał:

Co mam ci udowodnić?

Cały serwer to wtedy widział XD byłem na ostatnim evencie frakcyjnym, super się zaprezentowaliście wraz z samc, szczerze TSA pokazało większą klase niż wy, a wywożenie ich do wody helką na kajdankach było przynajmniej żenujące.

Jeszcze jeden przykład, wisze na bl a pisalem od niej apelacje 

Zauważyłeś co tam się w ogóle działo? W jaki sposób zachowywała się społeczność będąca obecnie na Evencie xD? Szkoda że dzisiaj cię nie było, i nie widziałeś jak wygląda frakcja na co dzień xD
Co do Black listy fakt - niedopatrzenie zarządu. 

7 minut temu, Bart!X napisał:

fajnie

frakcja jak najbardziej dawała sobie rade, twoi officerzy pokazali ze potrafia sobie radzic bez jakiego kolwiek zarzadu nie wliczam w to wigarego ani barego bo jedyni cos robili w tamtym okresie

Kurczaczki, faktycznie zajmowali się w 100% akademiami, spotkaniami ich organizacją, pisali ogłoszenia, załatwiali sprawy między frakcyjne, przyczyniali się do aktualizacji frakcji i "walczyli" o nią. Oczywiście, przecież ES miało wyjebane i nic z tym wspólnego nie miało. 

49 minut temu, Bart!X napisał:

razem z calym ES niszczycie mienie frakcji i zle ja reprezentujecie 

smacznego

Przepraszam bardzo ale to jest odejście Kankyo a nie twoje, robisz syf pod tematem który nie jest związany z naszym prowadzeniem frakcji. Jeżeli masz wątpliwości to napisz skargę i tam postaw nam zarzuty. 

I proszę zakończmy ten temat żeby już nie pisać zbędnych wiadomości ponieważ iż to do niego nie prowadzi. 

• Like 1

A ja mogę tylko powiedzieć tyle.

Nie potrzebnie robicie syf, pod pożegnaniem naszego byłego już kolegi. Takie sprawy załatwiajcie na dc/ts, nie tutaj.

BartiX, zamiast płakać tutaj, wpadłbyś porozmawiać z kimś, do kogo masz problem, a nie robisz komuś brud, jeszcze pod czyimś postem. Nieeleganckie zachowanie byłego funkcjonariusza PD. Jeżeli masz uderzać w Argo, to rób to na priv, nie publicu. Atencji szukasz? Spakuj lepiej piórnik, bo jutro pierwszy dzień do zawodówki idziesz.

Argo, natomiast ty, z kolei, nie daj się prokować jakiemuś dziecku na forum, głupiego nie przegadasz. 

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.