Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Skarga na Lidera S.A Fire Dept.

Dragas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie będę tutaj nikogo bronił, aczkolwiek tak w odniesieniu do wybierania akademii i paru innych rzeczy. Za mojej kadencji wyglądało to prawdopodobnie dokładnie tak samo, były wybierane osoby poniżej progu wiekowego tych 15 czy 14 lat, co potem przekładało się na pogorszenie opinii o frakcji. W dodatku większość osób po zdaniu egzaminów nie doszkalało się kompletnie w tym kierunku przez co poziom odgrywanego rp w niektórych momentach był zerowy - były za to dawane minusy, lecz Mandarynka i tak robił swoje, co również pogarszało dobre imię frakcji.

• Like 5

• Mandarynka zablokował(a) i odblokował(a) ten temat
14 godzin temu, macius112 napisał:

Sorry ze się wtrącam ale to dotyczy mn też 

Po 1 umiałem całe rp i nie zdawałem ani raz egzaminu za pierwszym razem wyrzucono mn za bana 7 dni nie zaakceptowanego 2 raz dostałem szanse to dostałem 1 d prawka i mn wyrzuciłeś chociaż mi zaakceptowano wtedy mandaryn postanowił mn dodać od nowa jak mn wyrzucono z zaakceptowanym prawkiem. Ale jak tam ma być taka atmosfera to nie dzk. A chcesz mandarynka bardzo dobrego lidera wyrzucić tylko po to że wskoczyłeś tak jakby na najwyższe stanowisko i liderem zostaniesz jak go wyrzucą XD śmieszne. Mandaryn jest spoko gościem i to będzie dziwne jak wyrzucicie go bo wszystko dobrze robi i umie. 

Wypowiadanie się w skargach, jest oficjalną formą wypowiedzi. Więc skróty mn, dzk - nie pokazują twojego wychowania/reprezentowania, kultury którą powinieneś okazać kiedy się wypowiadasz, szczególnie że Ciebie ta skarga dotyczy.

• Like 5

3 minuty temu, _Kub1x_ napisał:

Powiem tyle nic więcej nie mogę dodać mimo że niby prawda to takiego zachowania nie powinien reprezentować Lider Frakcji.

2083400988_Zrzutekranu(725).thumb.png.69406c07f358d312ee2b8b3bcb8af08a.png

AH gdy chcieliśmy kiedyś odejść mandarynka przekonywał nas że jesteśmy potrzebni.

Teraz pisze że kolejny dzieciak odchodzi 

Przypominam sam tych dzieci wybierałeś .....

Odejście dobry pomysł , szkoda że go nie wykonaliśmy szybciej.

I raczej 8 osób nie odeszło by od tak ...

Edytowane przez GrzybNaScianie
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.