Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dragas Opublikowano 21 Listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) Frakcja do której należy oskarżony : S.A Fire Department. Nick osoby oskarżonej : Generał Brygadier Mandarynka. Powód : 1.Powodów jest dużo, a więc zacznijmy. Pierwszym powodem jest dawanie szansy dla akademika 3 razy pod rząd, widać było dokładnie że nie umiał tego co powinien umieć, lecz oskarżony dalej ciągną go aby zdał. Drugim powodem jest specjalne faworyzowanie( lub niewiem jak to nazwać), wygląda to następująco. Były już dwa przypadki. Nr. 1 Pani Malutka nie zdała egzaminu przyspieszonego u egzaminatora Mentorka, który został nagle usunięty. Wytłumaczeniem było cytuje "to teoria nie praktyka" moim zdaniem, pracownik frakcji jest zmuszony znać użycie sprzętu, który odgrywają. Nr. 2 Podchorąży Macius21, został wydalony za otrzymanie 2 minusów, które narzucał sam regulamin A-SAFD. Minęło parę godzin a nagle spoglądam na discorda i co zauważam?. Nagle zostaje dodany do frakcji i do discorda. Nr. 3 Jeden z podchorążych nie zdał egzaminu zdającego akademię przy, którym ścigał i dostał szansę poprawki. 2. Następnym powodem jest brak jakiejkolwiek segregowania lub wybierania w rekrutacji. Dużo pracowników o wysokim stopniu wraz ze mną prosiło o wspólne wybieranie akademi, oczywiście doszło do takiej konsultacji ale lider i tak postawił na swoje. I tak rekrutacja w rekrutację, lider bierze każdego kogo popadnie, może przez duże M, nie dostanie szansy max 3 osoby na 42 podania. Ja rozumiem, że mała aktywność w frakcji ale nie w taki sposób to się naprawi. Słyszałem od paru pracowników, że ich też to serwuje takie wybieranie ( jeśli ktoś będzie miał chęć będzie mógł się wypowiedź). 3. Następnym mniejszym powodem jest, nie wypłacanie normy, która lider sam wyznaczył jak i jej nie wyrabianie. Każdy lider może mieć problemy w życiu prywatnym, ale lider może nadrabiać czymś innym. Wracając lider nie wypłaca godzin, ależ była sytuacja że GKF się przyczepił tego, lider wypłacił minuty a po tym dalej to samo. 4. Kolejnym powodem jest oczywiście brak zainteresowania frakcją, do czego zamierzam?. Generał Brygadier, nie wykonuje żadnych kursów, egzaminów jak i angażuje się w nic, oczywiście nie mówię że ma zerowe zaangażowanie, ponieważ jeśli go już naprawdę ktoś poprosi to wtedy zrobi. Do tego punktu może oczywiście paść riposta w moją stronę, że ja też nie robię. Oczywiście nie robię, ponieważ mam na głowie firmę i służbę w OSP, jestem w godzinach wieczornych albo porannych, ale nadrabiam pisaniem RP dla pracowników, którzy chcą coś zobaczyć nowego w materiałach po paru dniach je otrzymują. 5. Jak jesteśmy przy temacie materiały, czy za lidera powinien ktoś inny pisać całe rp? Nie wydaje mi się. Jak zauważyłem oskarżony, próbuje zrobić ze straży frakcje medyczną, ponieważ pierwszą pomocą posiadamy tak jak Medyki, nawet gdy nie mamy karetki + nawet gdy nie posiada strażak kursy medycznego i tak wykonuje to samo rp . 6. Jak każdy wie frakcja S.A Fire Department, jest najbardziej wyzywana przez innych graczy i pracownik frakcji na serwerze. Lider nawet nie próbuje zrobić coś w kierunku tego, żeby ta opinia się zmieniła. 7. Następnie, lider nic nie robi z powodem tego, że pracownik lotoziom odchodzi i wraca do frakcji, jest to już myślę 5 raz mogę się mylić wszystko jest w archiwum GKF i w powrotach na dziale SAFD. Dlaczego ten gracz nie otrzymał Black listy ?. 8. Szkoleniowiec mentorek oraz lemon zajmują się organizacją szkoleń dla akademii, dlaczego nie lider?. Lider nie potrafi nawet rozporządzić jak powinny wyglądać szkolenia. 9. Lider nie potrafi nawet wyjechać na akcję gdy jest na służbie, gracze wzywają go na akcję a on sobie stoi na koszarach no ciężko. 10. Najśmieszniejszym powodem jest wydalenie mnie z struktury SAFD z powodem działanie na szkodę frakcji oraz jej ośmieszanie, za napisanie skargi. 11. Dlaczego lider otwiera rekrutację jak jeszcze stara akademia, która nie jest aktywna a jest i nic z nią nie robi ? Dowody : https://imgur.com/a/UsWyeVR ( mogłem o jakiś zapomniałem ale smallspy ma all Oczekiwania : przyjęcie frakcji przeze mnie oraz @racz3k Edytowane 27 Listopada 2021 przez Dragas 56 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabinson Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Ostro lecymy widze 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retarded Ape Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 /me Bierze popcorn 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 🙏 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Ciekawie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteek Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 oro 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Aha niezły ruch lidera z wydaleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Jo cię kręce ale dymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 ,,Top 1 lider" @Mandarynka czekamy na wypowiedź. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batonik_ Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Jo dupia ale dymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Teraz, bagietmajster napisał: pozdrawiam również Jest i on, witam cię bagieta bardzo serdecznie uścisk prezesa na dzień dobry 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniemietku Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 mówią że styl, mówili że wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebeh Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 15 minut temu, Integrabel. napisał: /me Bierze Kubek z Pepsi /me bierze banana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozderka Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 4 minuty temu, Sebeh napisał: /me bierze banana /me bierze słomke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Nie będę tutaj nikogo bronił, aczkolwiek tak w odniesieniu do wybierania akademii i paru innych rzeczy. Za mojej kadencji wyglądało to prawdopodobnie dokładnie tak samo, były wybierane osoby poniżej progu wiekowego tych 15 czy 14 lat, co potem przekładało się na pogorszenie opinii o frakcji. W dodatku większość osób po zdaniu egzaminów nie doszkalało się kompletnie w tym kierunku przez co poziom odgrywanego rp w niektórych momentach był zerowy - były za to dawane minusy, lecz Mandarynka i tak robił swoje, co również pogarszało dobre imię frakcji. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Kub1x_ Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Ciekawe, jest dym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 oho 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klementynka Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 17 godzin temu, xSpeedKiller napisał: Aha niezły ruch lidera z wydaleniem. A sam go broniłeś Xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 13 minut temu, Diki22 napisał: A sam go broniłeś Xd. Wtedy to była inna bajka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 14 godzin temu, macius112 napisał: Sorry ze się wtrącam ale to dotyczy mn też Po 1 umiałem całe rp i nie zdawałem ani raz egzaminu za pierwszym razem wyrzucono mn za bana 7 dni nie zaakceptowanego 2 raz dostałem szanse to dostałem 1 d prawka i mn wyrzuciłeś chociaż mi zaakceptowano wtedy mandaryn postanowił mn dodać od nowa jak mn wyrzucono z zaakceptowanym prawkiem. Ale jak tam ma być taka atmosfera to nie dzk. A chcesz mandarynka bardzo dobrego lidera wyrzucić tylko po to że wskoczyłeś tak jakby na najwyższe stanowisko i liderem zostaniesz jak go wyrzucą XD śmieszne. Mandaryn jest spoko gościem i to będzie dziwne jak wyrzucicie go bo wszystko dobrze robi i umie. Wypowiadanie się w skargach, jest oficjalną formą wypowiedzi. Więc skróty mn, dzk - nie pokazują twojego wychowania/reprezentowania, kultury którą powinieneś okazać kiedy się wypowiadasz, szczególnie że Ciebie ta skarga dotyczy. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wutka Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 bez hamulców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 crazy moment brachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Kub1x_ Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Powiem tyle nic więcej nie mogę dodać mimo że niby prawda to takiego zachowania nie powinien reprezentować Lider Frakcji. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 (edytowane) 3 minuty temu, _Kub1x_ napisał: Powiem tyle nic więcej nie mogę dodać mimo że niby prawda to takiego zachowania nie powinien reprezentować Lider Frakcji. AH gdy chcieliśmy kiedyś odejść mandarynka przekonywał nas że jesteśmy potrzebni. Teraz pisze że kolejny dzieciak odchodzi Przypominam sam tych dzieci wybierałeś ..... Odejście dobry pomysł , szkoda że go nie wykonaliśmy szybciej. I raczej 8 osób nie odeszło by od tak ... Edytowane 25 Listopada 2021 przez GrzybNaScianie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi