Xyrex. Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Nick : Xyrex SID : 60088 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAFD Ranga posiadane we frakcji: Starszy Ogniomistrz powód : - @racz3k- Trzymaj się na liderce, i prowadź frakcje tak jak do tej pory! @Dragas- Trzymaj się na tym V-liderze, dziękuje za kursy oraz za to że przyczyniłeś się do mojego rozwoju w frakcji @Mandarynka- Mam nadzieję że dotrzymałem słowa z dołożoną "cegiełką" @Drabinson- Pomimo spiny, dzięki za kurs wodny. Byłeś strażakiem z wysokim poziomem RP, trzymaj się! @Abram- Tobie dziękuję w szczególności, poświęciłeś na mnie czas aby nauczyć mnie czegoś nowego. Dzięki tobie mój poziom RP, zaczął nabierać poziomu i jakiegokolwiek sensu. @Kacpersonn- Byłeś naprawdę super kursantem, dzięki za wszystkie kursy które mi wykonałeś. @Mentorek- Tobie również dziękuje, pomagałeś mi prowadzić szkolenia, podczas twojej obecności fajnie siedziało się na tym duty. Dziękuję wszystkim, ale osobom powyżej w szczególności Wspaniałe 5 miesięcy.... Jesteście super pamiętajcie! Edytowane 18 Grudnia 2021 przez Xyrex 1 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LeMoN_ Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 (edytowane) a mnie gnojek nie oznaczyl.... Nie no xavi trzymaj się tam i powodzenia O widze na filmiku jakis XlemonikX cie pituje JA NIE WIEM KTO TO Edytowane 18 Grudnia 2021 przez GrzybNaScianie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 18 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 1 minutę temu, GrzybNaScianie napisał: a mnie gnojek nie oznaczyl.... Nie no xavi trzymaj się tam i powodzenia W filmie jesteś hah. dzięki<3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Cóż jest powodem? 😬 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Stare PSP i nasze wspólne chwile :c 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frejz Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Pewna historia się kończy.. Trzymaj się Xyrex! 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpereczek1234 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Stare dobre czasy trzymaj się tam mordeczko ❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekas Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpersonn Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Trzymaj się do zobaczenia w innej frakcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ĶQßĨЖ😈 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Szkoda, fajnie było razem na duty SAFD 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabinson Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 sie nie zegnamy do zo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidx1 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Trzymaj się może gdzieś się jeszcze zobaczymy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Nara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi