Xyrex. Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Nick: Xyrex. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Ogniomistrz (po degradzie) Data opuszczenia frakcji: około 2 miesiące temu Dowód na bycie we frakcji: Każdy mnie pamięta. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Widzę jak frakcja upada pod względem aktywności, myślę że będę osobą która coś wniesie. 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 W dniu 16.06.2022 o 09:57, Xyrex napisał: Nick: Xyrex. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Ogniomistrz (po degradzie) Data opuszczenia frakcji: około 2 miesiące temu Dowód na bycie we frakcji: Każdy mnie pamięta. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Widzę jak frakcja upada pod względem aktywności, myślę że będę osobą która coś wniesie. Akceptuje, zgłoś się do mnie na discordzie w celu ustalenia zasad powrotu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoobikPL123 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Nick: NoobikPL123 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 26 listopada 2021 Dowód na bycie we frakcji: poniżej dałem ss Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Wakacje się zaczynają, więc mam czas i mam potrzebę uratować frakcji. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Nick:B3di Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Aspirant Data opuszczenia frakcji:25.11.2021 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ lubię tą frakcję 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 6 godzin temu, NoobikPL123 napisał: Nick: NoobikPL123 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 26 listopada 2021 Dowód na bycie we frakcji: poniżej dałem ss Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Wakacje się zaczynają, więc mam czas i mam potrzebę uratować frakcji. Akceptuje, zgłoś się do mnie na discordzie - Mentorek#4804 6 godzin temu, Pomarańcza napisał: Nick:B3di Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Aspirant Data opuszczenia frakcji:25.11.2021 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ lubię tą frakcję Akceptuje, zgłoś się do mnie na discordzie - Mentorek#4804 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlomik Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) Nick: ImGarlic Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 12.11.2021 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/NXqj8Lz Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Zaczynają się wakacje, Chciałbym powrócić, aby miło spędzić czas, tak jak wcześniej w 2021! Edytowane 24 Czerwca 2022 przez Chlomik Poprawka mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 W dniu 24.06.2022 o 16:43, Chlomik napisał: Nick: ImGarlic Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: 12.11.2021 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/NXqj8Lz Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Zaczynają się wakacje, Chciałbym powrócić, aby miło spędzić czas, tak jak wcześniej w 2021! Akceptuję - Zgłoś się do mnie na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek22 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Nick: Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: 6-7 miesięcy temu Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/RDoro8h Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chciałbym powrócić w szeregi SAFD by odgrywać rp za czasów gdy byłem w frakcji i szkolić akademie. 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KniaziaJaremy Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 (edytowane) Nick: Malpka Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Mł. Kapitan Data opuszczenia frakcji: 31 Marca 2021 Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/37110-zaakceptowaneodejscie-z-safd/#comment-204079 Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Potrzebuje powrotu na "stare śmieci" Edytowane 1 Lipca 2022 przez Malpka 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 20 godzin temu, Malpka napisał: Nick: Malpka Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Mł. Kapitan Data opuszczenia frakcji: 31 Marca 2021 Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/37110-zaakceptowaneodejscie-z-safd/#comment-204079 Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Potrzebuje powrotu na "stare śmieci" Akceptuję. W dniu 30.06.2022 o 23:36, romek22 napisał: Nick: Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: 6-7 miesięcy temu Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/RDoro8h Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chciałbym powrócić w szeregi SAFD by odgrywać rp za czasów gdy byłem w frakcji i szkolić akademie. Odrzucam, podeślij lepsze dowody, np. odejście na GKF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathias_Ojcielov Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Nick:Mathias_Ojcielov Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Nadbrygadier Data opuszczenia frakcji: 25.05.22 Dowód na bycie we frakcji: Krajnus pamięta oraz mentor więc dużo nie będe się rozczulał Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: stęskniłem się 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 9 minut temu, Mathias_Ojcielov napisał: Nick:Mathias_Ojcielov Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Nadbrygadier Data opuszczenia frakcji: 25.05.22 Dowód na bycie we frakcji: Krajnus pamięta oraz mentor więc dużo nie będe się rozczulał Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: stęskniłem się 🙂 Akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqy__ Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Nick: Luqy__ Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Strażak Data opuszczenia frakcji:16.03.22 Dowód na bycie we frakcji:Lider wie tyle starczy Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi:Nie mam co robic a bycie strazakiem i pomaganie innym bylo fajne i fajne chlopaki chyba sa teraz 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 19 godzin temu, Luqy__ napisał: Nick: Luqy__ Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Strażak Data opuszczenia frakcji:16.03.22 Dowód na bycie we frakcji:Lider wie tyle starczy Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi:Nie mam co robic a bycie strazakiem i pomaganie innym bylo fajne i fajne chlopaki chyba sa teraz Akceptuję. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolion Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Nick: Kolion Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: około 20.11.2021 Dowód na bycie we frakcji: (zdjęcia robione były kiedy jeszcze byłem w słuzbie przygotowawczej, niestety nie mam już więcej) https://photos.app.goo.gl/KSRMjVFpH5cyofVU9 https://photos.app.goo.gl/YT3thWUCcWSe4aju6 Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Powróciłem na serwer, bycie strazakiem oraz pomaganie innym na tym serwerze bylo fajne i chciałbym powrócić w szeregi owej frakcji. Do serwera wracam dlatego, ponieważ grałem na Rescue Team-ach ale te upadły. Resce Team to serwer polskich służb mundurowych gdzie jest wysokie RP oraz wymagana duża wiedza jeżeli chce sie być we frakcji a ja zawsze wybierałem PSP lub jakieś OSP. Podsyłam też fajne zdjęcia z ostatniego Rescue Teama na którym akurat byłem Generałem Brygadierem (liderem) JRG-1 LV: https://photos.app.goo.gl/cjHtiyjgKo3cHfVU8 https://photos.app.goo.gl/DhMDT2dnTfJcWYZA7 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 12 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 15 godzin temu, Kolion napisał: Nick: Kolion Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny Data opuszczenia frakcji: około 20.11.2021 Dowód na bycie we frakcji: (zdjęcia robione były kiedy jeszcze byłem w słuzbie przygotowawczej, niestety nie mam już więcej) https://photos.app.goo.gl/KSRMjVFpH5cyofVU9 https://photos.app.goo.gl/YT3thWUCcWSe4aju6 Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Powróciłem na serwer, bycie strazakiem oraz pomaganie innym na tym serwerze bylo fajne i chciałbym powrócić w szeregi owej frakcji. Do serwera wracam dlatego, ponieważ grałem na Rescue Team-ach ale te upadły. Resce Team to serwer polskich służb mundurowych gdzie jest wysokie RP oraz wymagana duża wiedza jeżeli chce sie być we frakcji a ja zawsze wybierałem PSP lub jakieś OSP. Podsyłam też fajne zdjęcia z ostatniego Rescue Teama na którym akurat byłem Generałem Brygadierem (liderem) JRG-1 LV: https://photos.app.goo.gl/cjHtiyjgKo3cHfVU8 https://photos.app.goo.gl/DhMDT2dnTfJcWYZA7 Odrzucam, zapraszam do napisania najbliższej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 2 godziny temu, wojtiTM napisał: Nick: wojtiTM Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: 6.07 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Zmiana ludzi we frakcji, kolega zachęcił do napisania powrotu gdyż on sam będzie pisał rekrutacje, myśl że sytuacja we frakcji się poprawiła i będzie możliwość dalszego rozwoju, poprzez pomoc lidera chęć do napisania powrotu Odrzucam, zapoznaj się z regulaminem powrotów. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rixerek Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Nick: Smuutaseek. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny. Data opuszczenia frakcji: Kilka miesięcy temu lecz dalej wszystko pamiętam Dowód na bycie we frakcji: Podam na discordzie, rixerek.#0003 Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Uwielbiam odgrywać RP straży pożarnej, brakuje mi tego :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Godzinę temu, Verq0k napisał: Nick: Smuutaseek. Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny. Data opuszczenia frakcji: Kilka miesięcy temu lecz dalej wszystko pamiętam Dowód na bycie we frakcji: Podam na discordzie, rixerek.#0003 Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Uwielbiam odgrywać RP straży pożarnej, brakuje mi tego :/. Odrzucam, zbyt słabe dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Nick: ZenonMartyniuk - nick forumowy @Xin Jinping Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Nie mogę znaleźć w archiwum mojego posta o odejściu z frakcji, więc dokładnie nie pamiętam, lecz z mojej pamięci mogę powiedzieć że to był starszy sekcyjny. W starych ogłoszeniach Mandarynki można to znaleźć Data opuszczenia frakcji: Tak samo jak w poprzednim punkcie, nie pamiętam. Wydaje mi się że odszedłem gdzieś na miesiąc przed świętami ubiegłego roku. Dowód na bycie we frakcji: Nie mam dowodów rzeczowych, lecz sam lider może mnie kojarzyć. Na pewno mnie kojarzy Mentorek. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chcę wrócić ponieważ w pewnym stopniu zainteresowanie pożarnictwem jest częścią mojego życia. Jestem tą osobą, która woli ratować ludzi niż jeździć radiowozami które jeżdżą 550 km/h i jeździć na napady. Lubię dzielić się moja wiedzą, odszedłem z poprzedniego serwera, dlatego że w akademii nie było widać zainteresowania szkoleniami, szli do straży żeby tylko stać AFK i robić z tego kasę. Zawsze ja z kolegą przyjmowaliśmy 40 kandydatów, na szkolenie zapoznawcze przychodziło 30, na szkolenie z pożarnictwa uczęszczało 10, do okresu na zdanie egzaminu zostawało 2, a przy dobrych wiatrach 1 zdawał. Męczyło mnie nastawienie graczy na tym serwerze, kolega namawiał mnie żeby zmienić poziom na mniejszy, przemyślałem sobie to i odszedłem, ponieważ zmniejszanie poziomu frakcji to nie rozwiązanie. Ten problem może tylko rozwiązać sam zarząd serwera. Przychodzę więc, z propozycją powrotu, licząc że zaznam tu lepszego poziomu i większego zaangażowania akademii. Ale głównie, chcę wrócić żeby pokazać, choćby samemu sobie się znam na pożarnictwie. Apeluje też żeby przyznać od razu po powrocie przyznać mi rolę szkoleniowca. Mam nadzieję że rozpocząłem się nie na nic. Ps. Abram wrzuca za mnie powrót, ponieważ jestem w drodze do domu, na chwilę wrzucenia tego postu dzieli mnie ponad 300 km od domu, więc będę gdzieś około 20:00. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Godzinę temu, Abram napisał: Nick: ZenonMartyniuk - nick forumowy @Xin Jinping Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Nie mogę znaleźć w archiwum mojego posta o odejściu z frakcji, więc dokładnie nie pamiętam, lecz z mojej pamięci mogę powiedzieć że to był starszy sekcyjny. W starych ogłoszeniach Mandarynki można to znaleźć Data opuszczenia frakcji: Tak samo jak w poprzednim punkcie, nie pamiętam. Wydaje mi się że odszedłem gdzieś na miesiąc przed świętami ubiegłego roku. Dowód na bycie we frakcji: Nie mam dowodów rzeczowych, lecz sam lider może mnie kojarzyć. Na pewno mnie kojarzy Mentorek. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chcę wrócić ponieważ w pewnym stopniu zainteresowanie pożarnictwem jest częścią mojego życia. Jestem tą osobą, która woli ratować ludzi niż jeździć radiowozami które jeżdżą 550 km/h i jeździć na napady. Lubię dzielić się moja wiedzą, odszedłem z poprzedniego serwera, dlatego że w akademii nie było widać zainteresowania szkoleniami, szli do straży żeby tylko stać AFK i robić z tego kasę. Zawsze ja z kolegą przyjmowaliśmy 40 kandydatów, na szkolenie zapoznawcze przychodziło 30, na szkolenie z pożarnictwa uczęszczało 10, do okresu na zdanie egzaminu zostawało 2, a przy dobrych wiatrach 1 zdawał. Męczyło mnie nastawienie graczy na tym serwerze, kolega namawiał mnie żeby zmienić poziom na mniejszy, przemyślałem sobie to i odszedłem, ponieważ zmniejszanie poziomu frakcji to nie rozwiązanie. Ten problem może tylko rozwiązać sam zarząd serwera. Przychodzę więc, z propozycją powrotu, licząc że zaznam tu lepszego poziomu i większego zaangażowania akademii. Ale głównie, chcę wrócić żeby pokazać, choćby samemu sobie się znam na pożarnictwie. Apeluje też żeby przyznać od razu po powrocie przyznać mi rolę szkoleniowca. Mam nadzieję że rozpocząłem się nie na nic. Ps. Abram wrzuca za mnie powrót, ponieważ jestem w drodze do domu, na chwilę wrzucenia tego postu dzieli mnie ponad 300 km od domu, więc będę gdzieś około 20:00. Akceptuję zapraszam na TS3 w celu ustaleniu powrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 W dniu 27.07.2022 o 08:23, wojtiTM napisał: Nick: wojtiTM Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: 6.07 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Pogodzenie się z ludźmi, chęć do dalszego odgrywania rp z przyjaciółmi Akceptuję napisz do mnie na PV DC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 7 godzin temu, Frejz napisał: Nick: Frejz Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Aspirant Sztabowy Data opuszczenia frakcji: 25.11.2021 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Mam teraz trochę wolnego czasu, chce spróbować z nowym liderem. Akceptuję Zapraszam na kanał TeamSpeak 3 w ramach uzgodnienia rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rixerek Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 (edytowane) Nick: teraz rixerek/Smuutaseek wczesniej Verq0k Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny. Data opuszczenia frakcji: Wszystko będzie w dowodach. Dowód na bycie we frakcji: Wyślę na priv discord, rixerek#6666 Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ brakuje mi akcji RolePlay związanych ze strażą. Edytowane 18 Sierpnia 2022 przez Verq0k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJa1111 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Verq0k napisał: Nick: teraz rixerek/Smuutaseek wczesniej Verq0k Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Sekcyjny. Data opuszczenia frakcji: Wszystko będzie w dowodach. Dowód na bycie we frakcji: Wyślę na priv discord, rixerek#6666 Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Ponieważ brakuje mi akcji RolePlay związanych ze strażą. Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi