Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Data dołączenia do frakcji - 30.05.2020

Arguś.exe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Argus_KR

SID: 4619

z jakiej frakcji chcesz odejść: SAPD

Ranga posiadane we frakcji: Lider - Chief Of Police (17) 

Powód: Całkowite wypalenie się. 

30 maja 2020 roku mój nick ukazał się w wynikach do akademii - nie sądziłem na tamtą chwilę iż zajdę tak daleko, oraz poznam tyle wspaniałych osób. 
SAPD od zawsze było głównym powodem trzymającym mnie przy serwerze mimo chwilowych braków chęci, to właśnie frakcja i ludzie nadal mnie tutaj trzymali. 
Z tego miejsca przede wszystkim chciałem podziękować ludziom, którzy byli ze mną od początku do końca, i mimo nieprzyjemnych sytuacji które niejednokrotnie wynikały ciągle trzymaliśmy się razem i prowadziliśmy wspólnie tą frakcję ku górze.

@Sztynksu @krzywy wam przede wszystkim jestem wdzięczny za ogromną pomoc nie tylko we frakcji, lecz poza nią. 
Mimo mojej głupoty, błędów oraz "odklejek" jakie nie raz załapywałem nie odwracaliście się ode mnie, a stawaliście za mną. 

@Cinek Udało nam się spotkać, wiesz jak jest więc nie będę się rozpisywał. Dziękuje Ci za wszystko! 
@Wercia Praktycznie od początku do końca razem. Dziękuje Ci za to że byłaś przez ten czas ze mną oraz za to, że po prostu byłaś w tych gorszych chwilach ze mną... Zawdzięczam Ci najwięcej lecz o tym sama dobrze wiesz. Kontakcik jest i będzie! 

@brunetki blondyki @DonGrasso @Dewen. @Bary_ dzięki wam ta frakcja zyskała wiele na rozwoju, od zmiany DID'u na IB oraz rozwinięcie go na masową skalę, po SWAT oraz SV rozwinięte na niesamowity poziom. 
Byliście, jesteście i będziecie dla mnie najlepszymi z najlepszych - "elitą za mojej kadencji". 

Pobocznie chciałem dodać parę słów od osób z którymi mimo iż nie mam kontaktu bądź jestem skłócony, wiele wniosły do mojego stanowiska na Multi.
@kosin poznaliśmy się ponad 2 lata temu i to dzięki tobie dołączyłem do frakcji - z tobą przeszedłem oraz ukończyłem akademie, za co jestem Ci ogromnie wdzięczny i  mimo obecnych relacji nadal jesteś dla mnie przyjacielem. 

@Gabryrs_  Wysłuchiwałeś mojego monotonnego narzekania na lenistwo Indera i jako jeden z nielicznych potrafiłeś przytrzymać mnie tutaj zamiast odejść. 

@Tak. Tobie Johny dziękuje za mądre słowa które nie raz usłyszałem z twoich ust. 
Mimo że potrafisz mnie zrobić w ch*ja jak nie mało kto to jestem Ci ogromnie wdzięczny za to co dla mnie zrobiłeś... Kiedyś przyjedź na tą Ukrainę 😎

@TOMEO oraz @Promil9876 wam dziękuje za danie mi szansy we frakcji - bez was nie było by mnie tu gdzie jestem.

@MeFiuFiu Namówiłeś mnie na napisanie podania, następnie wspólnie odbywaliśmy patrole, przebywaliśmy jako zarząd a końcowo wspólnie prowadziliśmy frakcję. 
Żałuje tego co zrobiłem w stosunku do ciebie prawie rok temu, lecz dopiero po czasie człowiek rozumie swoje błędy. 

Końcowo chciałem jeszcze raz wszystkim tutaj podziękować za mile spędzony czas oraz na koniec dodać:
@Inder00 stworzyłeś ten serwer dając graczom niezapomniane wspomnienia i mile spędzony czas. 
Jesteś za***istym gościem, co prawda pier**lonym leniem ale za***istym. 
Dziękuje Ci że kiedykolwiek mieliśmy okazję współpracować jako lider zarząd, ale też za to że dałeś mi szansę aby moja mapa pojawiła się na multiku. 
Trzymaj się tam, i może w końcu ukończysz "Kolejny ściśle tajny projekt" i zrobisz dm'a zapowiadanego od... czerwca 2020! 

Trzymajcie się wszyscy, dziękuje wszystkim za te miłe chwilę spędzone tutaj a na sam koniec dodać chciałem kilka linków...

• Like 2
  • Dzięki 2
  • Haha 4
  • Smutny 46

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.