krzywy Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) Wzór odejścia z frakcji San Andreas Police Department. Cytat Nick: SID: Stopień służbowy posiadany we frakcji: Powód odejścia: Odejścia należy publikować jako odpowiedź do tego tematu, Executive Staff posiada 3 dni na rozpatrzenie wniosku. Edytowane 2 Kwietnia 2023 przez deeweN. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4s Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Nick:stas. SID:33542 Stopień służbowy posiadany we frakcji:Po I Powód odejścia: Brak czasu na grę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 16 minut temu, malutkiStas napisał: Nick:stas. SID:33542 Stopień służbowy posiadany we frakcji:Po I Powód odejścia: Brak czasu na grę Odejście akceptuję, trzymaj się. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) Nick: kamzus. SID: 115832 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Sergant II Powód odejścia: No co, nudzi mi się. Dzieki chlopaki za fajne wspolne chwile i mam nadzieje ze jeszcze sie zobaczymy szczala Edytowane 21 Lutego 2025 przez kamzus 5 1 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 2 godziny temu, kamzus napisał: Nick: kamzus. SID: 115832 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Sergant II Powód odejścia: No co, nudzi mi się i zmieniam serwisant, elko. Pozdrawiam prawilnych członków owej frakcji tego typu: @TezziaKtak o @TneKzAladnie ladnie bardzo ciekawie elegancko haj @Barskipros prosow @krzywy pros prosow@suchapanda gratki awansu@Edzi0.PDW@Ender_pros @Mietek_89pros @wigary pros@AleksiQ slaby pros@deeweN. szef@JIMI HAZEfajny kolega @KowaL. elegant@masnyTEDpros @Serix pros@Shezzy ultimate@Venoomeq Jeszcze raz wszystkiego dobrego, @Xyrex.Pedofil Dzieki chlopaki za fajne wspolne chwile i mam nadzieje ze jeszcze sie zobaczymy szczala @BRAINIERszynka pro ham Akceptuję, cya. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Nick:Serix SID:57965 Stopień służbowy posiadany we frakcji:Detective I Powód odejścia:Chciałbym spróbować swoich sił w innej frakcji. Dziękuję wszystkim za wszystko ! 3 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 22 godziny temu, Serix napisał: Nick:Serix SID:57965 Stopień służbowy posiadany we frakcji:Detective I Powód odejścia:Chciałbym spróbować swoich sił w innej frakcji. Dziękuję wszystkim za wszystko ! Akceptuje odejście, żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masnyTED Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Nick: masnyTED. SID:90290. Stopień służbowy posiadany we frakcji: Captain II. Powód odejścia: Szkoła + praca = Brak czasu. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 6 minut temu, masnyTED napisał: Nick: masnyTED. SID:90290. Stopień służbowy posiadany we frakcji: Captain II. Powód odejścia: Szkoła + praca = Brak czasu. Dzięki za wszystko, odejście akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesiak Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 (edytowane) Nick: TezziaK SID: 27272 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Sergeant II Powód odejścia: Brak czasu na frakcję. Dziekuje za wszystko i powodzonka Edytowane 5 Maja 2023 przez TezziaK 1 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 6 godzin temu, TezziaK napisał: Nick: TezziaK SID: 27272 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Sergeant II Powód odejścia: Brak czasu na frakcję. Dziekuje za wszystko i powodzonka Trzymaj się, odejście akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Nick: Mietek_89 SID: 58166 Stopień służbowy posiadany we frakcji: PO 1 Powód odejścia: Jak mozna zobaczyc moja aktywnosc nie jest zbyt duza, a tymbardziej nie przekracza 1 minuty tygodniowo, nie mam czasu na frakcje itp. trzeba ogarnac ocenki i tak to juz jest w tym swiecie nie, poozdro dla kazdego gita z policji elooo pije krzyska pomaranczowy najlepszy smak B) 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigary Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Nick: wigary SID: 60361 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Detective I Powód odejścia: No co moge powiedzieć, przeliczyłem sie, brak czasu na frakcje i na robienie normy. Spoko ziomki z was trzymajcie sie. 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 2 godziny temu, Mietek_89 napisał: Nick: Mietek_89 SID: 58166 Stopień służbowy posiadany we frakcji: PO 1 Powód odejścia: Jak mozna zobaczyc moja aktywnosc nie jest zbyt duza, a tymbardziej nie przekracza 1 minuty tygodniowo, nie mam czasu na frakcje itp. trzeba ogarnac ocenki i tak to juz jest w tym swiecie nie, poozdro dla kazdego gita z policji elooo pije krzyska pomaranczowy najlepszy smak B) Okej, trzymaj się - odejście akceptuję. 2 godziny temu, wigary napisał: Nick: wigary SID: 60361 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Detective I Powód odejścia: No co moge powiedzieć, przeliczyłem sie, brak czasu na frakcje i na robienie normy. Spoko ziomki z was trzymajcie sie. Zrozumiałe, wszystkiego dobrego - odejście akceptuję. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 (edytowane) Nick: Xyrex SID: 60088 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Police Officer III Powód odejścia: W skrócie znudziła mi się już sama charakterystyka MTA, przejadło mi się wszystko i już od kilku tygodni nie posiadam żadnych chęci na wbijanie na serwis. Drugim z również istotnych powodów jest to, że postawiłem na znajomych oraz życie prywatne, przez co nie posiadam czasu na gry komputerowe. Trzecią kwestią bardzo istotną jest fakt że zbliża się koniec roku a z ocenami stoję nie najlepiej, przez co również nauka zabiera mi sporo czasu, czasem nawet do bardzo późna w nocy. Chciałbym podziękować za miłe przyjęcie do frakcji oraz przeprosić Executive Staff za niektóre akcje które nie powinny mieć miejsca. Powodzenia dalej, trzymajcie się chłopaki. Do zobaczenia najprawdopodobniej w dalekiej przyszłości jak oczywiście pozwoli serwer. Edytowane 15 Maja 2023 przez Xyrex. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 2 godziny temu, Xyrex. napisał: Nick: Xyrex SID: 60088 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Police Officer III Powód odejścia: W skrócie znudziła mi się już sama charakterystyka MTA, przejadło mi się wszystko i już od kilku tygodni nie posiadam żadnych chęci na wbijanie na serwis. Drugim z również istotnych powodów jest to, że postawiłem na znajomych oraz życie prywatne, przez co nie posiadam czasu na gry komputerowe. Trzecią kwestią bardzo istotną jest fakt że zbliża się koniec roku a z ocenami stoję nie najlepiej, przez co również nauka zabiera mi sporo czasu, czasem nawet do bardzo późna w nocy. Chciałbym podziękować za miłe przyjęcie do frakcji oraz przeprosić Executive Staff za niektóre akcje które nie powinny mieć miejsca. Powodzenia dalej, trzymajcie się chłopaki. Do zobaczenia najprawdopodobniej w dalekiej przyszłości jak oczywiście pozwoli serwer. Papa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Nick: kam.z SID: 115832 Stopień służbowy posiadany we frakcji: PO3 Powód odejścia: Nie mam czasu, żegnam. 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 W dniu 17.05.2023 o 17:14, kamzus napisał: Nick: kam.z SID: 115832 Stopień służbowy posiadany we frakcji: PO3 Powód odejścia: Nie mam czasu, żegnam. Odejście akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster2k Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 (edytowane) Nick: Monster2k SID: 93208 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Detective II Powód odejścia: Brak zajawki na serwer jak była kiedyś, oraz przeliczyłem się z "wolnym czasem" przybyło więcej spraw prywatnych. Pozdrawiam wszystkie mordeczki we frakcji. Edytowane 22 Maja 2023 przez Monster2k 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 W dniu 22.05.2023 o 21:58, Monster2k napisał: Nick: Monster2k SID: 93208 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Detective II Powód odejścia: Brak zajawki na serwer jak była kiedyś, oraz przeliczyłem się z "wolnym czasem" przybyło więcej spraw prywatnych. Pozdrawiam wszystkie mordeczki we frakcji. Odejście akceptuję, powodzenia. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchapanda Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Nick: suchapandaa SID: 50881 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Deputy Chief Powód odejścia: Brak czasu, chęci i wszystkiego. Dziękuje Panowie za wszystko, trzymajcie się! ❤️ 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 11 minut temu, suchapanda napisał: Nick: suchapandaa SID: 50881 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Deputy Chief Powód odejścia: Brak czasu, chęci i wszystkiego. Dziękuje Panowie za wszystko, trzymajcie się! ❤️ Takie odejścia bolą.. Powtórzę się, ale dziękuję za cały Twój wkład i nieco prywatniej - dziękuję za bycie przyjacielem. Odejście rzecz jasna akceptuję. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barski Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 18 godzin temu, BRAINIER napisał: Nick: BRAINIER SID: 100373 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Captain II Powód odejścia: po roku w frakcji brak chęci do pełnienia służby (aleks krótko z k**wami lec i do spodu. Pzdr dla tych którzy zasługiwali) ps: cinek i ninja to dla was żeby was jeszcze bardziej dupka ściskała :DDDDD Odejście zostaje zaakceptowane, trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DenzelCrackhed Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Nick: DenzelCrackhed SID:92332 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Odejście z serwera Sporadyczna gra oraz serwer umiera nie oszukujmy się 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 W dniu 28.06.2023 o 19:00, DenzelCrackhed napisał: Nick: DenzelCrackhed SID:92332 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Odejście z serwera Sporadyczna gra oraz serwer umiera nie oszukujmy się Po rozmowach z Police Academy Commander, odejście akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi