KoLoReK__ Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Nick: KoLoReK__ SID: 136283 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Detective II Powód odejścia: Serwer umiera, dzięki za grę Pozdro dla sztywnych gitów 8 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emol Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 (edytowane) Nick: Emol SID: 108123 Stopień służbowy posiadany we frakcji: D3 Powód odejścia: Serwer umiera, miło było. Dzięki wszystkim za wszystko. Edytowane 9 Października 2024 przez Emol 7 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
du13k_4wB Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Nick: dul3k. SID: 56278 Stopień służbowy posiadany we frakcji: PO III Powód odejścia: Serwer umiera, dzięki za wszystko mordeczki kocham was szarałt. Wysmarujcie się cytrynka bo reptilianie nadchodzą 8 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeinex Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Nick: xeinex SID:127618 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Detective II Powód odejścia: Serwer umiera, pozdro @BARTEKzZz- dzięki za wszystko, za te tłumaczenei różnych rzeczy i wyszkolenie @Emol- za ten cały czas na duty i ts 8 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venoomeq Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Nick: Venoomeq SID: 72296 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Commander Powód odejścia: No cóż serwer umiera dzieje się syf więc po kilku latach czas i na mnie. Nie będę się rozpisywał i każdego oznaczał ale dzięki wielkie za grę całej frakcji 9 2 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 (edytowane) Nick: Werciaa SID: 60232 Stopień służbowy: Commander Powod odejscia: Przyszedł czas i na mnie, długa nieaktywność spowodowana brakiem czasu i chęci, serwer był cudowny, ale to już nie to samo, on po prostu umiera ale dał mi wiele wspomnień, wspólnie spędzone 4 lata w gronie niesamowitych ludzi (może nie wszystkich) ale w końcu czuję się gotowa by zamknąć ten rozdział. Dziękuję za ten wspólny czas. Nie będę wymieniała teraz każdego po nicku, bo jest was wiele. Ale te osoby, którym zawdzięczam tak dużo i dali mi masę szczęścia wiedzą, że to do nich. Dziękuję. Edytowane 9 Października 2024 przez Wercia 15 1 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 W dniu 7.10.2024 o 19:51, KoLoReK__ napisał: Nick: KoLoReK__ SID: 136283 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Detective II Powód odejścia: Serwer umiera, dzięki za grę Pozdro dla sztywnych gitów Akceptuje, dzieki za spedzony czas W dniu 7.10.2024 o 19:52, Emol napisał: Nick: Emol SID: 108123 Stopień służbowy posiadany we frakcji: D3 Powód odejścia: Serwer umiera, miło było. Dzięki wszystkim za wszystko. Akceptuje, dzieki za spedzony czas W dniu 7.10.2024 o 20:27, BARTEKzZz napisał: Nick: BartekzZz SID: 107472 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Captain II Powód odejścia: Serwer umiera, Akceptuje, dzieki W dniu 7.10.2024 o 20:47, xeinex napisał: Nick: xeinex SID:127618 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Detective II Powód odejścia: Serwer umiera, pozdro @BARTEKzZz- dzięki za wszystko, za te tłumaczenei różnych rzeczy i wyszkolenie @Emol- za ten cały czas na duty i ts Akceptuje, dzieki za spedzony czas 19 godzin temu, Venoomeq napisał: Nick: Venoomeq SID: 72296 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Commander Powód odejścia: No cóż serwer umiera dzieje się syf więc po kilku latach czas i na mnie. Nie będę się rozpisywał i każdego oznaczał ale dzięki wielkie za grę całej frakcji Akceptuje, Dziekujemy za piekne 4 lata z toba oczywiscie zostajesz wpisany na liste zasluzonych. Milego! 10 godzin temu, Wercia napisał: Nick: Werciaa SID: 60232 Stopień służbowy: Commander Powod odejscia: Przyszedł czas i na mnie, długa nieaktywność spowodowana brakiem czasu i chęci, serwer był cudowny, ale to już nie to samo, on po prostu umiera ale dał mi wiele wspomnień, wspólnie spędzone 4 lata w gronie niesamowitych ludzi (może nie wszystkich) ale w końcu czuję się gotowa by zamknąć ten rozdział. Dziękuję za ten wspólny czas. Nie będę wymieniała teraz każdego po nicku, bo jest was wiele. Ale te osoby, którym zawdzięczam tak dużo i dali mi masę szczęścia wiedzą, że to do nich. Dziękuję. Akceptuje, ty tak samo, tyle czasu spedzone i trzymalas sie do konca, dziekuje za wszystko co zrobilas, oczywiscie zostajesz wpisana na liste zasluzonych W dniu 7.10.2024 o 19:55, dul3k. napisał: Nick: dul3k. SID: 56278 Stopień służbowy posiadany we frakcji: PO III Powód odejścia: Serwer umiera, dzięki za wszystko mordeczki kocham was szarałt. Wysmarujcie się cytrynka bo reptilianie nadchodzą Akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystek-_- Opublikowano 22 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Nick: Krystek-_- SID: 101427 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Brak chęci do bycia we frakcji SAPD + Faworyzacja ze strony rokusia. 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokuś Opublikowano 22 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 2 godziny temu, Krystek-_- napisał: Nick: Krystek-_- SID: 101427 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Brak chęci do bycia we frakcji SAPD + Faworyzacja ze strony rokusia. Akceptuje, zostajesz wpisany na black liste frakcji za odejście w czasie trwania akademii. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeinex Opublikowano 22 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 Nick: xeinex SID: 127618 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: to nie te same sapd jak za czasow innych adekwqatych osob nie to co teraz + Faworyzacja ze strony rokusia. 9 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zext Opublikowano 24 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 Nick:DivX2115 SID:134959 Stopień służbowy posiadany we frakcji:Cadet Powód odejścia:Brak chęci byca w tej frakcji ide chyba do tsa dzięki za szanse pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokuś Opublikowano 24 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 W dniu 22.11.2024 o 18:37, xeinex napisał: Nick: xeinex SID: 127618 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: to nie te same sapd jak za czasow innych adekwqatych osob nie to co teraz + Faworyzacja ze strony rokusia. Z czego ty piszesz odejście jak nawet nie byłeś na spotkaniach wprowadzających 1 godzinę temu, DivX2115 napisał: Nick:DivX2115 SID:134959 Stopień służbowy posiadany we frakcji:Cadet Powód odejścia:Brak chęci byca w tej frakcji ide chyba do tsa dzięki za szanse pozdro Akceptuję, zostajesz wpisany na black liste frakcji za odejście w czasie trwania akademii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieznany_ Opublikowano 13 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 Nick: Nieznany_ SID: 65158 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Wypalenie, dziękuje za szansę bartek i za czas spędzony we frakcji. Byłem tu prawie równy rok, ale nie czuje tej samej weny co dawniej. Mam nadzieję, że odbudujesz tą frakcję i liczę na to. Dziękuje za wszystko 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 13 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 1 minutę temu, Nieznany_ napisał: Nick: Nieznany_ SID: 65158 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Wypalenie, dziękuje za szansę bartek i za czas spędzony we frakcji. Byłem tu prawie równy rok, ale nie czuje tej samej weny co dawniej. Mam nadzieję, że odbudujesz tą frakcję i liczę na to. Dziękuje za wszystko Odejście AKCEPTUJE trzymaj się: Niestety otrzymujesz Black Listę z powodu odejścia pod czas akademii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emol Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Nick: Emol SID: 108123 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Wypalenie się. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 6 minut temu, Emol napisał: Nick: Emol SID: 108123 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Wypalenie się. Odejście AKCEPTUJE trzymaj się: Niestety otrzymujesz Black Listę z powodu odejścia pod czas akademii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberros24 Opublikowano 29 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2025 Nick: Boberros SID:127503 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Za dużo edukacji brak czasu, chęci i wszystkiego. Dziękuje Panowie za wszystko, trzymajcie się! ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 29 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2025 3 minuty temu, Boberros24 napisał: Nick: Boberros SID:127503 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Za dużo edukacji brak czasu, chęci i wszystkiego. Dziękuje Panowie za wszystko, trzymajcie się! ❤️ Odejście AKCEPTUJE trzymaj się: Niestety otrzymujesz Black Listę z powodu odejścia pod czas akademii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoReK__ Opublikowano 2 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 Nick: KoLoReK SID: 136283 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Police Officer III Powód odejścia: brak czasu i chęci wbijania na duty, dzięki za szansę w SAPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 2 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 Godzinę temu, KoLoReK__ napisał: Nick: KoLoReK SID: 136283 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Police Officer III Powód odejścia: brak czasu i chęci wbijania na duty, dzięki za szansę w SAPD Odejście AKCEPTUJE trzymaj się: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trup0_0 Opublikowano 11 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2025 Nick: Trup0_0 SID: 122587 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Police Officer I Powód odejścia: Frakcja nie dla mnie stworzona niestety, przerosło mnie to 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 11 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2025 1 minutę temu, Trup0_0 napisał: Nick: Trup0_0 SID: 122587 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Police Officer I Powód odejścia: Frakcja nie dla mnie stworzona niestety, przerosło mnie to Odejście AKCEPTUJE trzymaj się: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJa1111 Opublikowano 21 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2025 Nick:ProJa1111 SID:87483 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Sergeant II Powód odejścia:Praca mnie wykańcza a nie chce wam trzymać slota będąc na urlopie dziękuję ci Bartek za szanse a wam chłopaki życzę powodzenia i wielu awansów 3 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTEKzZz Opublikowano 21 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2025 4 godziny temu, ProJa1111 napisał: Nick:ProJa1111 SID:87483 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Sergeant II Powód odejścia:Praca mnie wykańcza a nie chce wam trzymać slota będąc na urlopie dziękuję ci Bartek za szanse a wam chłopaki życzę powodzenia i wielu awansów Odejście AKCEPTUJE trzymaj się: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 3 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2025 Nick:Nuke1 SID:104928 Stopień służbowy posiadany we frakcji:Adept Powód odejścia:Nieporozumienie z godzinami, ktorych nie wyrobie 2x tyle, dzieki za czas i szkolenia, pozdro dla melfika i krzysia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi