creativ1234 Opublikowano 6 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2025 (edytowane) . Edytowane 6 Października 2025 przez creativ1234 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 6 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2025 6 godzin temu, HeGzio napisał: Nick:Hegzio. SID:92082 Stopień służbowy posiadany we frakcji:D1 Powód odejścia: Brak weny do wejscia na djuti dziekuje. Odejście akceptuję. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefuu Opublikowano 29 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2025 Nick: SzymekSzefu00 SID: 129974 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Powracam do SAFD. Dzięki za szansę 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabinson Opublikowano 29 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2025 Nick: Drabinson SID: 26955 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Sergeant I Powód odejścia: Rok grania na multi minął więc minęło zajaranie na ten serwer, pewnie znowu wrócę za parę miesięcy ale na ten moment odpuszczam sobie MTA. Miejcie sie hej 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 30 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2025 W dniu 28.10.2025 o 22:55, HeGzio napisał: Nick:Hegzio. SID:92082 Stopień służbowy posiadany we frakcji:S2 Powód odejścia:złym pomysłem byl powrót do frakcji sorki za zamieszanie dewenik mam nadzieje ze na dc zostane Będę miał to na uwadze przy Twoim następnym powrocie do frakcji. Odejście akceptuję, bez konsekwencji na ten moment. 13 godzin temu, SzymekSzefu00 napisał: Nick: SzymekSzefu00 SID: 129974 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Powracam do SAFD. Dzięki za szansę Powodzenia, akceptuję. 12 godzin temu, Drabinson napisał: Nick: Drabinson SID: 26955 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Sergeant I Powód odejścia: Rok grania na multi minął więc minęło zajaranie na ten serwer, pewnie znowu wrócę za parę miesięcy ale na ten moment odpuszczam sobie MTA. Miejcie sie hej Szkoda Drabina, trzym się synek. Odejście akceptuję. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nienkuu Opublikowano 5 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2025 (edytowane) . Edytowane 9 Listopada 2025 przez nienkuu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 14 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2025 3 godziny temu, aldente napisał: Nick: ZnowMiPeklaGuma SID: 19211 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Police Officer III Powód odejścia: powrot do SAFD, milego panowie Rozumiem, powodzenia - odejście akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierosz Opublikowano 29 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 Nick: pierosz SID: 6140 Stopień służbowy posiadany we frakcji: po1 Powód odejścia: brak checi do giercowania w mta 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 30 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2025 W dniu 29.11.2025 o 15:59, JaquiN napisał: Nick: Jaquin SID: 137430 Stopień służbowy posiadany we frakcji: s1 Powód odejścia: No bo już mam swoje życie że tak powiem i poprostu czas skończyć z grami i się ogarnąć, pozdro sapd Akceptuję. 17 godzin temu, pierosz napisał: Nick: pierosz SID: 6140 Stopień służbowy posiadany we frakcji: po1 Powód odejścia: brak checi do giercowania w mta Akceptuję. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 1 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2025 (edytowane) Nick:smifu SID:46810 Stopień służbowy posiadany we frakcji:C2+sv Powód odejścia:Planowałem odejście później jakoś po akademii albo w styczniu początku ale robię to już dziś są głównie dwa powody wypalenie się oraz nuda jaka nastała na serwerze nie ma co ukrywać RP nie ma a pojawianie się kolejnych rencistów na serwerze nie pomaga. Chciałbym na koniec pozdrowić kilku dobrych chłopaków z frakcji: @RambriFusherov, @ajan7., @fajerbol., @nienkuu, @Kennzzi i @Animm @mazi. A największe pozdro leci dla @deeweN. trzymajta się tam. Edytowane 1 Grudnia 2025 przez smifu 16 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobar19 Opublikowano 1 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2025 Nick: Kobar. SID: 16136 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Znudziła mnie długość akademii oraz ilość bez sensownego materiału nie żyjemy w ameryce to jest multi rpg. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 1 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2025 Nick: xQBIK SID: 95867 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Miało być inaczej, ale no cóż zerowe chęci do wchodzenia na serwer oraz częściowo brak czasu. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 1 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2025 13 godzin temu, smifu napisał: Nick:smifu SID:46810 Stopień służbowy posiadany we frakcji:C2+sv Powód odejścia:Planowałem odejście później jakoś po akademii albo w styczniu początku ale robię to już dziś są głównie dwa powody wypalenie się oraz nuda jaka nastała na serwerze nie ma co ukrywać RP nie ma a pojawianie się kolejnych rencistów na serwerze nie pomaga. Chciałbym na koniec pozdrowić kilku dobrych chłopaków z frakcji: @RambriFusherov, @ajan7., @fajerbol., @nienkuu, @Kennzzi i @Animm @mazi. A największe pozdro leci dla @deeweN. trzymajta się tam. Z przykrością odejście akceptuję. Powodzenia smifu. 6 godzin temu, Kobar19 napisał: Nick: Kobar. SID: 16136 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Znudziła mnie długość akademii oraz ilość bez sensownego materiału nie żyjemy w ameryce to jest multi rpg. Trzymaj się Kobar. Akceptuję. 6 godzin temu, xQBIK napisał: Nick: xQBIK SID: 95867 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet Powód odejścia: Miało być inaczej, ale no cóż zerowe chęci do wchodzenia na serwer oraz częściowo brak czasu. Wszystkiego dobrego. Akceptuję. 5 godzin temu, verumi napisał: Nick: verumi SID:104271 Stopień służbowy posiadany we frakcji: kadet Powód odejścia: no mam problemy szkolne i nie mam czasu na granie mam nadzieję że kumacie grypsa myślałem że będę grał a tu się takie coś łokieć leci do wariatów i dzięki za kolejną szansę Powodzenia. Akceptuję. 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 2 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2025 Nick: dragas SID:2486 Stopień służbowy posiadany we frakcji: kadet Powód odejścia: No tak to mi sie nie chce 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 2 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2025 Nick: krzywy SID:18590 Stopień służbowy posiadany we frakcji: po1 Powód odejścia: brak czasu 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 2 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2025 4 godziny temu, Dragas napisał: Nick: dragas SID:2486 Stopień służbowy posiadany we frakcji: kadet Powód odejścia: No tak to mi sie nie chce Akceptuję. 2 godziny temu, krzywy napisał: Nick: krzywy SID:18590 Stopień służbowy posiadany we frakcji: po1 Powód odejścia: brak czasu Powodzenia.. Akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba_420 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2025 Nick: wierzba SID: Stopień służbowy posiadany we frakcji:S1 Powód odejścia: praca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 8 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2025 45 minut temu, wierzba_420 napisał: Nick: wierzba SID: Stopień służbowy posiadany we frakcji:S1 Powód odejścia: praca Odejście akceptuję. Powodzenia wierzba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajan7. Opublikowano 15 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2025 (edytowane) 🤫 Edytowane 15 Grudnia 2025 przez ajan7. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nienkuu Opublikowano 17 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2025 Nick: nienkuu94 SID: 94643 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Detective III Powód odejścia: Generalnie to uciekam całkiem z sceny mta. Najprawdopodobniej przechodze na fivema. Pewnie raz na jakiś czas wejdę na serwer ale nie na tyle żeby być w stanie dobijać godziny. Z administracji też odchodzę. Generalnie gdyby było co robić to bym został a aktualnie jedyne co to zostaje gnębienie graczy na siłę traffic stopami (pościgi nie mają sensu bo co druga osoba odlatuje na deluxo albo zwyczajnie loga). Coś od siebie: Big szacun chłopaki bo zbudowaliście frakcję z za***istym community i ogólnie fajną atmosferą bo jednak mimo wszystko to sie ceni, brakuje tylko tego żeby było co robić na serwerze, bo mimo wszystko 1 nowa praca nie wynajdzie nam ∞ nowych zajęć Powiem tak, mogę mieć na to nadzieję ale wątpię że znajdę drugi raz taką ekipę <33 P.S. - jeżeli jest taka możliwość to dajcie przyjaciela 😛 8 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 19 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2025 W dniu 17.12.2025 o 20:18, nienkuu napisał: Nick: nienkuu94 SID: 94643 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Detective III Powód odejścia: Generalnie to uciekam całkiem z sceny mta. Najprawdopodobniej przechodze na fivema. Pewnie raz na jakiś czas wejdę na serwer ale nie na tyle żeby być w stanie dobijać godziny. Z administracji też odchodzę. Generalnie gdyby było co robić to bym został a aktualnie jedyne co to zostaje gnębienie graczy na siłę traffic stopami (pościgi nie mają sensu bo co druga osoba odlatuje na deluxo albo zwyczajnie loga). Coś od siebie: Big szacun chłopaki bo zbudowaliście frakcję z za***istym community i ogólnie fajną atmosferą bo jednak mimo wszystko to sie ceni, brakuje tylko tego żeby było co robić na serwerze, bo mimo wszystko 1 nowa praca nie wynajdzie nam ∞ nowych zajęć Powiem tak, mogę mieć na to nadzieję ale wątpię że znajdę drugi raz taką ekipę <33 P.S. - jeżeli jest taka możliwość to dajcie przyjaciela 😛 Niechętnie, ale akceptuję. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3Neje3Ka Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Nick:D3Neje3Ka SID:136636 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Sergeant 2 Powód odejścia: Brak chęci do grania na martwym serwerze nie ma co robić znudziło mi się już to plus mam inne powody związane z frakcją ale pozdro dla was wszystkich fajnie było 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia W dniu 30.12.2025 o 21:08, D3Neje3Ka napisał: Nick:D3Neje3Ka SID:136636 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Sergeant 2 Powód odejścia: Brak chęci do grania na martwym serwerze nie ma co robić znudziło mi się już to plus mam inne powody związane z frakcją ale pozdro dla was wszystkich fajnie było Wedle ustalonego czasu i niezmienionej decyzji.. Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeReK._. Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Nick: sergiusz_ SID: 115765 Stopień służbowy posiadany we frakcji: na dc po III+I w grze po II Powód odejścia: zmiana frakcji i lekki brak chęci. Dziękuję wam za duty i do zobaczenia kiedyś. 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeweN. Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 26 minut temu, SeReK._. napisał: Nick: sergiusz_ SID: 115765 Stopień służbowy posiadany we frakcji: na dc po III+I w grze po II Powód odejścia: zmiana frakcji i lekki brak chęci. Dziękuję wam za duty i do zobaczenia kiedyś. 😄 PO II jest prawidłowym stopniem. Akceptuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi