Skocz do zawartości

Wzór odejścia z Police Department.

krzywy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logosapd.thumb.png.10d5f1751e3e36df261cc9e72d69d691.png

Wzór odejścia z frakcji San Andreas Police Department.

Cytat

Nick:

SID:

Stopień służbowy posiadany we frakcji:

Powód odejścia:

Odejścia należy publikować jako odpowiedź do tego tematu, Executive Staff posiada 3 dni na rozpatrzenie wniosku. 

Edytowane przez deeweN.
  • Like 5

• deeweN. zmienił(a) tytuł na Wzór odejścia z Police Department.

Nick: kamzus.

SID: 115832

Stopień służbowy posiadany we frakcji: Sergant II

Powód odejścia: No co, nudzi mi się.

Dzieki chlopaki za fajne wspolne chwile i mam nadzieje ze jeszcze sie zobaczymy szczala

Edytowane przez kamzus
  • Like 5
  • Dzięki 1
  • Haha 3
  • Smutny 3

2 godziny temu, kamzus napisał:

Nick: kamzus.

SID: 115832

Stopień służbowy posiadany we frakcji: Sergant II

Powód odejścia: No co, nudzi mi się i zmieniam serwisant, elko. Pozdrawiam prawilnych członków owej frakcji tego typu: @TezziaKtak o @TneKzAladnie ladnie bardzo ciekawie elegancko haj @Barskipros prosow @krzywy pros prosow@suchapanda gratki awansu@Edzi0.PDW@Ender_pros @Mietek_89pros @wigary pros@AleksiQ slaby pros@deeweN. szef@JIMI HAZEfajny kolega @KowaL. elegant@masnyTEDpros @Serix pros@Shezzy ultimate@Venoomeq Jeszcze raz wszystkiego dobrego, @Xyrex.Pedofil

Dzieki chlopaki za fajne wspolne chwile i mam nadzieje ze jeszcze sie zobaczymy szczala

@BRAINIERszynka pro ham

Akceptuję, cya.

• Dzięki 1

• 2 tygodnie później...

Nick: Mietek_89

SID: 58166

Stopień służbowy posiadany we frakcji: PO 1

Powód odejścia: Jak mozna zobaczyc moja aktywnosc nie jest zbyt duza, a tymbardziej nie przekracza 1 minuty tygodniowo, nie mam czasu na frakcje itp. trzeba ogarnac ocenki i tak to juz jest w tym swiecie nie, poozdro dla kazdego gita z policji elooo pije krzyska pomaranczowy najlepszy smak B)

• Like 2
  • Smutny 4

2 godziny temu, Mietek_89 napisał:

Nick: Mietek_89

SID: 58166

Stopień służbowy posiadany we frakcji: PO 1

Powód odejścia: Jak mozna zobaczyc moja aktywnosc nie jest zbyt duza, a tymbardziej nie przekracza 1 minuty tygodniowo, nie mam czasu na frakcje itp. trzeba ogarnac ocenki i tak to juz jest w tym swiecie nie, poozdro dla kazdego gita z policji elooo pije krzyska pomaranczowy najlepszy smak B)

Okej, trzymaj się - odejście akceptuję.

2 godziny temu, wigary napisał:

Nick: wigary

SID: 60361

Stopień służbowy posiadany we frakcji: Detective I

Powód odejścia: No co moge powiedzieć, przeliczyłem sie, brak czasu na frakcje i na robienie normy. Spoko ziomki z was trzymajcie sie.

Zrozumiałe, wszystkiego dobrego - odejście akceptuję.

• Like 1
  • Dzięki 2

• 2 tygodnie później...

Nick: Xyrex

SID: 60088

Stopień służbowy posiadany we frakcji: Police Officer III

Powód odejścia: W skrócie znudziła mi się już sama charakterystyka MTA, przejadło mi się wszystko i już od kilku tygodni nie posiadam żadnych chęci na wbijanie na serwis. Drugim z również istotnych powodów jest to, że postawiłem na znajomych oraz życie prywatne, przez co nie posiadam czasu na gry komputerowe. Trzecią kwestią bardzo istotną jest fakt że zbliża się koniec roku a z ocenami stoję nie najlepiej, przez co również nauka zabiera mi sporo czasu, czasem nawet do bardzo późna w nocy. Chciałbym podziękować za miłe przyjęcie do frakcji oraz przeprosić Executive Staff za niektóre akcje które nie powinny mieć miejsca. Powodzenia dalej, trzymajcie się chłopaki. Do zobaczenia najprawdopodobniej w dalekiej przyszłości jak oczywiście pozwoli serwer.

Edytowane przez Xyrex.
  • Like 4
  • Smutny 1

2 godziny temu, Xyrex. napisał:

Nick: Xyrex

SID: 60088

Stopień służbowy posiadany we frakcji: Police Officer III

Powód odejścia: W skrócie znudziła mi się już sama charakterystyka MTA, przejadło mi się wszystko i już od kilku tygodni nie posiadam żadnych chęci na wbijanie na serwis. Drugim z również istotnych powodów jest to, że postawiłem na znajomych oraz życie prywatne, przez co nie posiadam czasu na gry komputerowe. Trzecią kwestią bardzo istotną jest fakt że zbliża się koniec roku a z ocenami stoję nie najlepiej, przez co również nauka zabiera mi sporo czasu, czasem nawet do bardzo późna w nocy. Chciałbym podziękować za miłe przyjęcie do frakcji oraz przeprosić Executive Staff za niektóre akcje które nie powinny mieć miejsca. Powodzenia dalej, trzymajcie się chłopaki. Do zobaczenia najprawdopodobniej w dalekiej przyszłości jak oczywiście pozwoli serwer.

Papa.

Nick: Monster2k

SID: 93208

Stopień służbowy posiadany we frakcji: Detective II

Powód odejścia: Brak zajawki na serwer jak była kiedyś, oraz przeliczyłem się z "wolnym czasem" przybyło więcej spraw prywatnych. Pozdrawiam wszystkie mordeczki we frakcji.

Edytowane przez Monster2k
  • Like 4
  • Smutny 3

W dniu 22.05.2023 o 21:58, Monster2k napisał:

Nick: Monster2k

SID: 93208

Stopień służbowy posiadany we frakcji: Detective II

Powód odejścia: Brak zajawki na serwer jak była kiedyś, oraz przeliczyłem się z "wolnym czasem" przybyło więcej spraw prywatnych. Pozdrawiam wszystkie mordeczki we frakcji.

Odejście akceptuję, powodzenia.

• Like 3

• 4 tygodnie później...
11 minut temu, suchapanda napisał:

Nick: suchapandaa

SID: 50881

Stopień służbowy posiadany we frakcji: Deputy Chief

Powód odejścia: Brak czasu, chęci i wszystkiego. Dziękuje Panowie za wszystko, trzymajcie się! ❤️

mta-screen_2023-06-19_20-44-48.thumb.png.df7ba06156ab0e8be35cccb5034ed63d.png

Takie odejścia bolą.. Powtórzę się, ale dziękuję za cały Twój wkład i nieco prywatniej - dziękuję za bycie przyjacielem. Odejście rzecz jasna akceptuję.

• Like 5
  • Dzięki 1

18 godzin temu, BRAINIER napisał:

Nick: BRAINIER

SID: 100373

Stopień służbowy posiadany we frakcji: Captain II 

Powód odejścia:  po roku w frakcji brak chęci do pełnienia służby (aleks krótko z k**wami lec i do spodu. Pzdr dla tych którzy zasługiwali) 
ps: cinek i ninja to dla was żeby was jeszcze bardziej dupka ściskała  :DDDDD  image.thumb.png.42c4370ee61ce7e14f57931ad6d5e729.png

Odejście zostaje zaakceptowane, trzymaj się!

W dniu 28.06.2023 o 19:00, DenzelCrackhed napisał:

Nick: DenzelCrackhed

SID:92332

Stopień służbowy posiadany we frakcji: Cadet

Powód odejścia: Odejście z serwera Sporadyczna gra oraz serwer umiera nie oszukujmy się

Po rozmowach z Police Academy Commander, odejście akceptuję.