Kolunio_ Opublikowano 27 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Nick: Kolunio SID: 70964 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Sergeant I Powód odejścia: Brak czasu na mta, dziekuje za piekne chwile mam nadzieje, ze sie jeszcze zobaczymy ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 27 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 41 minut temu, Kolunio_ napisał: Nick: Kolunio SID: 70964 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Sergeant I Powód odejścia: Brak czasu na mta, dziekuje za piekne chwile mam nadzieje, ze sie jeszcze zobaczymy ❤️ Akceptuje. Milego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleksiQ Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Nick: AleksiQ. SID: 120409 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Captain I. Powód odejścia: Ciężko szukać chęci do gry i czas na to, kiedy sytuacja serwera jest jaka jest. Fajnie było przez te dwa lata ale musiała ta chwila nadejść. @KowaL.@Barski@bolusss @Venoomeq@Ben@Nieznany_@Shezzy Dzięki za wspólnie spędzone godziny, cytując klasyka - strzałeczka💪🚔 7 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 3 godziny temu, AleksiQ napisał: Nick: AleksiQ. SID: 120409 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Captain I. Powód odejścia: Ciężko szukać chęci do gry i czas na to, kiedy sytuacja serwera jest jaka jest. Fajnie było przez te dwa lata ale musiała ta chwila nadejść. @KowaL.@Barski@bolusss @Venoomeq@Ben@Nieznany_@Shezzy Dzięki za wspólnie spędzone godziny, cytując klasyka - strzałeczka💪🚔 Akceptuje. Bajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kennzzi Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Nick:Kennzzi SID: 46940 Stopień służbowy posiadany we frakcji: d1 Powód odejścia: chwilowe brak chęci, brak czasu dzięki za wszystko, pozdro warjaty 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 15 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 6 godzin temu, Kennzzi napisał: Nick:Kennzzi SID: 46940 Stopień służbowy posiadany we frakcji: d1 Powód odejścia: chwilowe brak chęci, brak czasu dzięki za wszystko, pozdro warjaty Akceptuje, milego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiq29 Opublikowano 24 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Nick: adiq29 SID: 73783 Stopień służbowy posiadany we frakcji: S1 Powód odejścia: Brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 24 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Akceptuje, do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4s Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Nick:stas. SID:33542 Stopień służbowy posiadany we frakcji:cadet Powód odejścia:biksmoł wie ocb, niestety nie fortunny ciąg zdarzeń, mam nadzieję, że kiedyś jeszcze to wrócę i los da mi, że pokaże się z lepszej strony luv all<3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 7 godzin temu, st4s napisał: Nick:stas. SID:33542 Stopień służbowy posiadany we frakcji:cadet Powód odejścia:biksmoł wie ocb, niestety nie fortunny ciąg zdarzeń, mam nadzieję, że kiedyś jeszcze to wrócę i los da mi, że pokaże się z lepszej strony luv all<3 Akceptuje odejscie, poniewaz jestem swiadomy przebiegu zdarzen. Decyzja została podjeta bez umieszczenia na czarnej liście. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejvs Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Nick: dejvs SID: 109970 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Police Officer II Powód odejścia: Brak chęci wbijania na duty 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 7 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 16 godzin temu, dejvs napisał: Nick: dejvs SID: 109970 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Police Officer II Powód odejścia: Brak chęci wbijania na duty Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masnyTED Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 Nick: masnyTED. SID:90290. Stopień służbowy posiadany we frakcji: Captain II. Powód odejścia: Praca. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wixster Opublikowano 28 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Nick: Wixster SID: 63541 Stopień służbowy posiadany we frakcji: PO3 Powód odejścia:Brak możliwości rozwoju w frakcji + brak możliwości robienia czegokolwiek z odwalaczami to jakiś żart 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 28 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 4 minuty temu, Wixster napisał: Nick: Wixster SID: 63541 Stopień służbowy posiadany we frakcji: PO3 Powód odejścia:Brak możliwości rozwoju w frakcji + brak możliwości robienia czegokolwiek z odwalaczami to jakiś żart Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Nick: RambriFusherov SID:103217 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Po 3 Powód odejścia: nie chce mi sie wbijac znowu godzin do s1 , sigma spoko nara 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2024 2 minuty temu, RambriFusherov napisał: Nick: RambriFusherov SID:103217 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Po 3 Powód odejścia: nie chce mi sie wbijac znowu godzin do s1 , sigma spoko nara Akceptuje, Skibidi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Nick: Aleks_ SID: 114312 Stopień służbowy posiadany we frakcji: PO II Powód odejścia: Brak chęci do przebywania w owej frakcji 4 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 2 minuty temu, Aleks_ napisał: Nick: Aleks_ SID: 114312 Stopień służbowy posiadany we frakcji: PO II Powód odejścia: Brak chęci do przebywania w owej frakcji Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl.. Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Nick: Carl SID:101828 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Police Officer I Powód odejścia:jgjguv 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 14 godzin temu, Carl.. napisał: Nick: Carl SID:101828 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Police Officer I Powód odejścia:jgjguv Akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Nick: smifu SID:46810 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Police Officer III Powód odejścia: Odchodzę ja i tak juz tu nawet nie wbijam xd 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroobel Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Nick: wroobel SID: 101003 Stopień służbowy posiadany we frakcji: PO II Powód: nie chce mi się 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 23 godziny temu, wroobel napisał: Nick: wroobel SID: 101003 Stopień służbowy posiadany we frakcji: PO II Powód: nie chce mi się Akceptuje, bajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 W dniu 26.08.2024 o 22:38, smifu napisał: Nick: smifu SID:46810 Stopień służbowy posiadany we frakcji: Police Officer III Powód odejścia: Odchodzę ja i tak juz tu nawet nie wbijam xd Acc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi