Karol. Opublikowano 10 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2025 18 godzin temu, eksibln napisał: Nick: eksibln SID: 119673 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Przedstawiciel Handlowy powód: Znudzenie serwerem i ogólnie MTA, kiedyś pewnie wrócę. Akceptuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 14 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2025 W dniu 12.03.2025 o 16:10, eazi_ napisał: Nick: izio-o SID: 105005 Stopień posiadany w Biznesie: Młodszy Sprzedawca powód: To troszkę nie dla mnie siedzieć i afczyć, powodzenia i dziękuje każdemu. akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunger69 Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Nick : Sunger SID :139278 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor Generalny Powód: Kto wie ten wie Dzięki @Siasioza szansę 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 5 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2025 24 minuty temu, Sunger69 napisał: Nick : Sunger SID :139278 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor Generalny Powód: Kto wie ten wie Dzięki @Siasioza szansę Akceptuję, dzięki za wszystko. Czekamy na Twój powrót! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3ndiil1 Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Nick :Cymynt SID :63361 Stopień posiadany w Biznesie:Doświadczony Sprzedawca powód : Brak chęci wbijania może kiedyś wróce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 7 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2025 13 godzin temu, k3ndiil1 napisał: Nick :Cymynt SID :63361 Stopień posiadany w Biznesie:Doświadczony Sprzedawca powód : Brak chęci wbijania może kiedyś wróce Akceptuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubiak Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Nick :ESCABANO SID : NIE WIEM JUTRO PODAM Stopień posiadany w Biznesie:MŁODSZY MENGER powód : zakup mieszkania i remonty w nim dlatego nie mam czasu dzieki pany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CactusJack Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Nick :CactusJack SID :117749 Stopień posiadany w Biznesie: Młodszy Sprzedawca powód : Brak chęci do siedzenia w fabryce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasio Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2025 W dniu 10.04.2025 o 20:14, kubiak napisał: Nick :ESCABANO SID : NIE WIEM JUTRO PODAM Stopień posiadany w Biznesie:MŁODSZY MENGER powód : zakup mieszkania i remonty w nim dlatego nie mam czasu dzieki pany akceptuje :< 8 godzin temu, CactusJack napisał: Nick :CactusJack SID :117749 Stopień posiadany w Biznesie: Młodszy Sprzedawca powód : Brak chęci do siedzenia w fabryce akceptuje :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melfikk69 Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Nick : Melfikk69 SID : 125054 Stopień posiadany w Biznesie: Młodszy Sprzedawca powód : Brak czasu na wbijanie normy oraz brak checi do grania w mta i cale sa moze kiedys wroce. oraz Dziękuję @Sunger69za wyszkolenie mnie w fabryce @Siasioza przyjecie do biznesu i za szanse ktora mi dales i wszystkim co spedzalem czas na fabryce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zexsti Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Nick : zexsti SID : 142256 Stopień posiadany w Biznesie: Sprzedawca powód: Coś się kończy coś zaczyna dzięki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2025 19 godzin temu, Melfikk69 napisał: Nick : Melfikk69 SID : 125054 Stopień posiadany w Biznesie: Młodszy Sprzedawca powód : Brak czasu na wbijanie normy oraz brak checi do grania w mta i cale sa moze kiedys wroce. oraz Dziękuję @Sunger69za wyszkolenie mnie w fabryce @Siasioza przyjecie do biznesu i za szanse ktora mi dales i wszystkim co spedzalem czas na fabryce Akceptuję, żegnaj! 11 godzin temu, zexsti napisał: Nick : zexsti SID : 142256 Stopień posiadany w Biznesie: Sprzedawca powód: Coś się kończy coś zaczyna dzięki Akceptuję, żegnaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzadi Opublikowano 19 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2025 Nick : Arbuzadi SID : 138931 Stopień posiadany w Biznesie: zastepca dyktatora powód : nie chce mi sie grac w mta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.peeciuu Opublikowano 20 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2025 Nick : .peeciuu SID : 129962 Stopień posiadany w Biznesie: Kierownik powód: zachowam dla siebie 🙂 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek8421522 Opublikowano 20 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2025 Nick : radek8421522 SID : 129541 Stopień posiadany w Biznesie: Przedstawiciel Handlowy powód : Brak czasu i chęci pogrania w cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 20 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2025 8 godzin temu, Arbuzadi napisał: Nick : Arbuzadi SID : 138931 Stopień posiadany w Biznesie: zastepca dyktatora powód : nie chce mi sie grac w mta Akceptuję, dzięki za twoją służbę 3 godziny temu, _peecikk_ napisał: Nick : .peeciuu SID : 129962 Stopień posiadany w Biznesie: Kierownik powód: zachowam dla siebie 🙂 Akceptuję, dzięki za twoją służbę 10 minut temu, Radek8421522 napisał: Nick : radek8421522 SID : 129541 Stopień posiadany w Biznesie: Przedstawiciel Handlowy powód : Brak czasu i chęci pogrania w cokolwiek. Akceptuję, dzięki za twój czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebab7 Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Nick : Kebab7 SID : 138558 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Sprzedawca powód : brak chęci do biznesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 26 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2025 21 godzin temu, Kebab7 napisał: Nick : Kebab7 SID : 138558 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Sprzedawca powód : brak chęci do biznesu Akcpetuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 13 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2025 (edytowane) 9 godzin temu, otf_7Jaquin7 napisał: Nick : Linwrr_MBP SID : 137430 Stopień posiadany w Biznesie: pocz. Sprzedawca powód: zachowam dla siebie 🙂 Ok bl - 3 odejście Edytowane 13 Maja 2025 przez Karol. Hemma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefuu Opublikowano 14 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2025 Nick : SzymekSzefu00 SID : 129974 Stopień posiadany w Biznesie: Młodszy Sprzedawca powód : Nie trafia do mnie ten biznes. Fajnie było i myślę że kiedyś tu jeszcze wrócę. Pozdrawiam wszystkich 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 15 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2025 14 godzin temu, SzymekSzefu00 napisał: Nick : SzymekSzefu00 SID : 129974 Stopień posiadany w Biznesie: Młodszy Sprzedawca powód : Nie trafia do mnie ten biznes. Fajnie było i myślę że kiedyś tu jeszcze wrócę. Pozdrawiam wszystkich Akceptuję, żegnam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalixX Opublikowano 17 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2025 (edytowane) Nick : kalixX SID : 105966 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Sprzedawca powód : Ogólnie to niedługo będę chciał zrobić przerwę od multiRPG. Będę chciał poprawić niektóre oceny itp. Chciałem jeszcze podziękować całemu biznesowi za ten wspólny czas. Dzięki za zaufanie i niedługo się zobaczymy! 😇🥲 Edytowane 17 Maja 2025 przez kalixX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 17 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2025 3 minuty temu, kalixX napisał: Nick : kalixX SID : 105966 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Sprzedawca powód : Ogólnie to niedługo będę chciał zrobić przerwę od multiRPG. Będę chciał poprawić niektóre oceny itp. Chciałem jeszcze podziękować całemu biznesowi za ten wspólny czas. Dzięki za zaufanie i niedługo się zobaczymy! 😇🥲 Zegnaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat_PL Opublikowano 19 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2025 Nick : Mat_PL SID : 720 Stopień posiadany w Biznesie: Przedstawiciel Handlowy powód : Brak czasu, mam inne plany na MTA i przemyślałem odejście z tego serwera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasio Opublikowano 19 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2025 59 minut temu, Mat_PL napisał: Nick : Mat_PL SID : 720 Stopień posiadany w Biznesie: Przedstawiciel Handlowy powód : Brak czasu, mam inne plany na MTA i przemyślałem odejście z tego serwera akceptuje 😕 pdw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi