TaktyK69 Opublikowano 19 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2025 Nick : TaktyK69 SID : 42992 Stopień posiadany w Biznesie :Dyrektor powód : Po prostu chcem odejść z biznesu Chciałem jeszcze podziękować całemu biznesowi za ten wspólny czas spędzony razem i za zaufanie trzymajcie się może się jeszcze kiedyś spotkamy w biznesie 🫡👋👋👋👋 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryser Opublikowano 20 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2025 Nick : Kryser SID : 135023 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor, Opiekun Powód : Odechciewa mi się troszkę ostatnio wszystkiego, dzięki @Sunger69 @popoq @Karol. @SeksiKristofer @Siasio @Arhael. Do zobaczenia. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 20 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2025 5 minut temu, Kryser napisał: Nick : Kryser SID : 135023 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor, Opiekun Powód : Odechciewa mi się troszkę ostatnio wszystkiego, dzięki @Sunger69 @popoq @Karol. @SeksiKristofer @Siasio @Arhael. Do zobaczenia. akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasio Opublikowano 20 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2025 W dniu 19.05.2025 o 22:50, TaktyK69 napisał: Nick : TaktyK69 SID : 42992 Stopień posiadany w Biznesie :Dyrektor powód : Po prostu chcem odejść z biznesu Chciałem jeszcze podziękować całemu biznesowi za ten wspólny czas spędzony razem i za zaufanie trzymajcie się może się jeszcze kiedyś spotkamy w biznesie 🫡👋👋👋👋 Akceptuję 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamboFR Opublikowano 1 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2025 Nick : RamboFR SID : 89508 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor powód : brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 1 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2025 5 minut temu, RamboFR napisał: Nick : RamboFR SID : 89508 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor powód : brak czasu Akceptuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 Nick : kacpero00 SID : 102366 Stopień posiadany w Biznesie: Doświadczony Sprzedawca powód : zmiana biznesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 5 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 24 minuty temu, kacpero00 napisał: Nick : kacpero00 SID : 102366 Stopień posiadany w Biznesie: Doświadczony Sprzedawca powód : zmiana biznesu Acc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 5 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 Nick : StiveX SID : 143692 Stopień posiadany w Biznesie: Doświadczony Sprzedawca powód : Nie chce mi się dzięki za danie mi szansy w biznesu @Karol. @Siasio @Arhael Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 5 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2025 Godzinę temu, StiveX napisał: Nick : StiveX SID : 143692 Stopień posiadany w Biznesie: Doświadczony Sprzedawca powód : Nie chce mi się dzięki za danie mi szansy w biznesu @Karol. @Siasio @Arhael acc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minusik Opublikowano 15 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2025 Nick : MinusikTM SID : 142632 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany menadzer powód : brak czasu na granie i wakacje chce fajnie spedzic 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 16 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2025 18 godzin temu, Minusik napisał: Nick : MinusikTM SID : 142632 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany menadzer powód : brak czasu na granie i wakacje chce fajnie spedzic Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroskaaa Opublikowano 19 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2025 Nick : klaudusiaaa SID : 83656 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Sprzedawca powód : Płyta główna zrobiła kaput 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 21 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2025 W dniu 19.06.2025 o 15:49, jaroskaaa napisał: Nick : klaudusiaaa SID : 83656 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Sprzedawca powód : Płyta główna zrobiła kaput Akcpetuję, do zobaczenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 22 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2025 24 minuty temu, Trzaski napisał: Nick : Trzaski. SID :129902 Stopień posiadany w Biznesie: Menago powód : Zaczeły się wakacje a mi się nie chce grać na tym serwerze Pozdro wróce po wakajach Akcpetuję Ps: powodzenia w powrocie :tf: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeksiKristofer Opublikowano 22 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2025 Nick : SeksiKristofer SID : 139199 Stopień posiadany w Biznesie: Zastępca dyrektora generalnego Powód : No wakajki są nie mam czasu zbytnio na grę mta mi nie działa zbytnio na konkuterze i wywala mnie co 20 minut przez co grac sie nie chce nawet dzieki za szanse w zarzadzie ale jeszcze kiedys wroce silniejszy (pewnie po wakacjach albo jak konkuter ogarne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 22 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2025 Godzinę temu, SeksiKristofer napisał: Nick : SeksiKristofer SID : 139199 Stopień posiadany w Biznesie: Zastępca dyrektora generalnego Powód : No wakajki są nie mam czasu zbytnio na grę mta mi nie działa zbytnio na konkuterze i wywala mnie co 20 minut przez co grac sie nie chce nawet dzieki za szanse w zarzadzie ale jeszcze kiedys wroce silniejszy (pewnie po wakacjach albo jak konkuter ogarne) Akceptuje :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*TiGeR* Opublikowano 26 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2025 Nick : *TiGeR* SID : 36100 Stopień posiadany w Biznesie: Przedstawiciel Handlowy. powód : Brak czasu. Jak tylko znajdę więcej czasu, to chętnie wróce ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 26 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2025 4 godziny temu, *TiGeR* napisał: Nick : *TiGeR* SID : 36100 Stopień posiadany w Biznesie: Przedstawiciel Handlowy. powód : Brak czasu. Jak tylko znajdę więcej czasu, to chętnie wróce ❤️ Zegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryser Opublikowano 28 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2025 Nick : Kryser SID : 135023 Stopień posiadany w Biznesie: Kierownik Powód : Brak chęci oraz czasu na biznes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 28 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2025 (edytowane) 9 godzin temu, Kryser napisał: Nick : Kryser SID : 135023 Stopień posiadany w Biznesie: Kierownik Powód : Brak chęci oraz czasu na biznes. Akceptuję, jednak trafiasz na BLACK LISTĘ z powodu nieodczekania miesiąca po powrocie :< Edytowane 28 Czerwca 2025 przez Karol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztywnyKazik Opublikowano 13 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2025 Nick :SztywnyKazik. SID :99321 Stopień posiadany w Biznesie: Młodszy sprzedawca powód : nudne fest sorry ze zawiodlem to nie to samo co kiedys 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 13 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2025 38 minut temu, SztywnyKazik napisał: Nick :SztywnyKazik. SID :99321 Stopień posiadany w Biznesie: Młodszy sprzedawca powód : nudne fest sorry ze zawiodlem to nie to samo co kiedys Akceptuję, niestety muszę nadać bl z powodu samodzielnego opuszczenia discorda 😥 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroobel Opublikowano 20 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2025 Nick : hwdpwroobel SID : 101003 Stopień posiadany w Biznesie: wykw przedstawiciel handlowy powód : nie chce mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 20 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2025 4 minuty temu, wroobel napisał: Nick : hwdpwroobel SID : 101003 Stopień posiadany w Biznesie: wykw przedstawiciel handlowy powód : nie chce mi sie Akceptuję, witamy na BL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi