Karol. Opublikowano 20 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Godzinę temu, Lotos_1972PL napisał: Nick :T-850_Cyber SID :132636 Stopień posiadany w Biznesie:Przedstawiciel Handlowy powód :Brak Chęci do wbijania na duty + zmiana biznesu acc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulcan Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Nick: SeksiKristofer SID: 139199 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor Powód : brak czasu chęci i sprawy prywatne przez które przy kompie nie siedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrgh. Opublikowano 24 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 Nick : dzambodzet SID :83392 Stopień posiadany w Biznesie: wykfalifikowany sprzedawca powód : brak czasu na gierke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 24 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 53 minuty temu, mrgh. napisał: Nick : dzambodzet SID :83392 Stopień posiadany w Biznesie: wykfalifikowany sprzedawca powód : brak czasu na gierke Akceptuje ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 24 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 W dniu 23.10.2024 o 19:14, Vulcan napisał: Nick: SeksiKristofer SID: 139199 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor Powód : brak czasu chęci i sprawy prywatne przez które przy kompie nie siedzie Akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu12343123 Opublikowano 30 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2024 (edytowane) Nick :jasiu12343 SID :132434 Stopień posiadany w Biznesie:Dyrektor powód :Brak czasu i chęci do gier. Pozdrawiam zarząd mam nadzieję że jeszcze wrócę do fabryki Edytowane 30 Października 2024 przez jasiu12343123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasio Opublikowano 30 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2024 5 minut temu, jasiu12343123 napisał: Nick :jasiu12343 SID :132434 Stopień posiadany w Biznesie:Dyrektor powód :Brak czasu i chęci do gier. Pozdrawiam zarząd mam nadzieję że jeszcze wrócę do fabryki Akceptuję pdw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamboFR Opublikowano 31 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 Nick : KapiQ1 SID : 89508 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor powód : Brak czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 22 godziny temu, KapiQ1 napisał: Nick : KapiQ1 SID : 89508 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor powód : Brak czasu Akceptuje 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrgh. Opublikowano 26 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 11 minut temu, Krystek-_- napisał: Nick : Krystek-_- SID : 101427 Stopień posiadany w Biznesie: Początkujący Sprzedawca powód : Ban przez Jachino - Brak chęci do grania w SAPDACH faworyzacja itd. Zmieniam Serwer myślałem że na dłużej tu zostane. ajaja ale szkoda ;( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queens Opublikowano 27 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Nick : queens SID : 85407 Stopień posiadany w Biznesie: doświadczony sprzedawca powód : Brak czasu ps jestem od 5 miesięcy dostałem 2 awanse xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 27 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 1 godzinę temu, queens napisał: Nick : queens SID : 85407 Stopień posiadany w Biznesie: doświadczony sprzedawca powód : Brak czasu ps jestem od 5 miesięcy dostałem 2 awanse xD Akceptuję ps od przez rok dostałem 3 awanse ((wszystko zależy od tego czy robisz godziny czy zbierasz minusy za brak normy)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linqr Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Nick: JaquinekVHS Sid: 137430 Stopień posiadany w biznesie: 2, Początkujacy sprzedawca Powód: nie umiem się odnaleźć w tym biznesie jendak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia W dniu 1.01.2025 o 16:22, JaquinekVHS napisał: Nick: JaquinekVHS Sid: 137430 Stopień posiadany w biznesie: 2, Początkujacy sprzedawca Powód: nie umiem się odnaleźć w tym biznesie jendak Akceptuję, jednak trafiasz na BLACK LISTĘ z powodu złamania regulaminu 1.3.4. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FutrzaK Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Nick :FutrzaK SID :121620 Stopień posiadany w Biznesie:Wykwalifikowany sprzedawaca powód : nie mam czasu za bardzo grac w mta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 3 godziny temu, FutrzaK napisał: Nick :FutrzaK SID :121620 Stopień posiadany w Biznesie:Wykwalifikowany sprzedawaca powód : nie mam czasu za bardzo grac w mta AKCEPTUJĘ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syn.Flya Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Nick :Syn.Flaya SID :109976 Stopień posiadany w Biznesie: Sprzedawca powód :Nie mam czasu na Fabryke 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 8 godzin temu, Syn.Flya napisał: Nick :Syn.Flaya SID :109976 Stopień posiadany w Biznesie: Sprzedawca powód :Nie mam czasu na Fabryke Akceptuję, w trakcie odejścia posiadasz rangę MŁODSZY SPRZEDAWCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xian Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Nick : Xi'an SID : 129584 Stopień posiadany w Biznesie: Doświadczony Sprzedawca powód : Brak czasu na biznes, jestem w SAMC i są lepsze zarobki i się nie nudzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 7 godzin temu, Xian napisał: Nick : Xi'an SID : 129584 Stopień posiadany w Biznesie: Doświadczony Sprzedawca powód : Brak czasu na biznes, jestem w SAMC i są lepsze zarobki i się nie nudzę Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meszby Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Nick : Meezby SID : 126084 Stopień posiadany w Biznesie: Sprzedawca powód : Brak chęci wbijania na duty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid777 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Nick :Dawid777 SID :18415 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor powód : brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnbv987 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Nick : mnbv987 SID : 24049 Stopień posiadany w Biznesie: Menadżer powód : Brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 11 godzin temu, mnbv987 napisał: Nick : mnbv987 SID : 24049 Stopień posiadany w Biznesie: Menadżer powód : Brak czasu Akceptuje 😞 11 godzin temu, Dawid777 napisał: Nick :Dawid777 SID :18415 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor powód : brak czasu Akceptuje 😞 17 godzin temu, Meszby napisał: Nick : Meezby SID : 126084 Stopień posiadany w Biznesie: Sprzedawca powód : Brak chęci wbijania na duty Akceptuje 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi