Siasio Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 W dniu 8.09.2023 o 13:03, gruszka napisał: Nick :przybysz12 SID :74436 Stopień posiadany w Biznesie:Młodszy sprzedawca powód : odkąd jest szkoła czyli od 4 dni przestało mi się chcieć grać niestety Akceptuje 27 minut temu, graceusz. napisał: Nick : graceusz. SID : 56278 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Sprzedawca Powód : Niechęć do wbijania godzin na duty, znudzenie + potrzebuje więcej wolnego czasu. Nie mówię że kiedyś nie wróce. Trzymajta się chłopaki Akceptuje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Orzel_ Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Nick : _Orzel_ SID :123575 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor powód : brak chęci do gry na serwerze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasio Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 3 minuty temu, _Orzel_ napisał: Nick : _Orzel_ SID :123575 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor powód : brak chęci do gry na serwerze Akceptuję… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamboFR Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Nick :Chyba_KapiX SID : 89508 Stopień posiadany w Biznesie: Menadzer powód : dużo nauki brak czasu na gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 24 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Nick : xQBIK SID :95867 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor powód : Jest wiele powodów, ale głównym jest odejście wielu znajomych z serwera Dziękuję wam za te 5 miesięcy ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 24 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 20 godzin temu, Chyba_KapiX napisał: Nick :Chyba_KapiX SID : 89508 Stopień posiadany w Biznesie: Menadzer powód : dużo nauki brak czasu na gre Akceptuje 5 minut temu, xQBIK napisał: Nick : xQBIK SID :95867 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor powód : Jest wiele powodów, ale głównym jest odejście wielu znajomych z serwera Dziękuję wam za te 5 miesięcy ❤️ Akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeinex Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 (edytowane) Nick : xeinex SID :127618 Stopień posiadany w Biznesie: młodszy sprzedawca ( stopień 2 ) powód : brak chęci Edytowane 18 Października 2023 przez Xeinex. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 17 godzin temu, Xeinex. napisał: Nick : xeinex SID :127618 Stopień posiadany w Biznesie: młodszy sprzedawca ( stopień 2 ) powód : brak chęci Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkoholik Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Nick : Kaczzor. SID : 49375 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Sprzedawca powód : Nie chce mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Teraz, Kaczzor napisał: Nick : Kaczzor. SID : 49375 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Sprzedawca powód : Nie chce mi sie. Akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owoc3K Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Nick :Owoc3K SID :133313 Stopień posiadany w Biznesie: młodszy sprzedawca powód :brak zainteresowania biznesem brak czasu na służbe napewno kiedyś wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 7 godzin temu, Owoc3K napisał: Nick :Owoc3K SID :133313 Stopień posiadany w Biznesie: młodszy sprzedawca powód :brak zainteresowania biznesem brak czasu na służbe napewno kiedyś wrócę Akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelTDI Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Nick :poczuss SID :117744 Stopień posiadany w Biznesie: początkujący sprzedawca powód :nie czuje jakoś satysfakcji z pracy w fabryce aut planuję iść gdzieś indziej bym się nie nudził przebywając na służbie porostu fabryka aut nie jest dla mnie dziękuję wszystkim za współpracę i życzę powodzenia w dalszych sukcesach w biznesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 24 minuty temu, poczuss napisał: Nick :poczuss SID :117744 Stopień posiadany w Biznesie: początkujący sprzedawca powód :nie czuje jakoś satysfakcji z pracy w fabryce aut planuję iść gdzieś indziej bym się nie nudził przebywając na służbie porostu fabryka aut nie jest dla mnie dziękuję wszystkim za współpracę i życzę powodzenia w dalszych sukcesach w biznesie Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julkalekk Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Nick : jestemjulka SID :85610 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Przedstawiciel Handlowy powód : brak chęci i czasu 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LilO86 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Nick : LilO86 SID : 104666 Stopień posiadany w Biznesie: 6 powód : bo tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 26 minut temu, LilO86 napisał: Nick : LilO86 SID : 104666 Stopień posiadany w Biznesie: 6 powód : bo tak Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowciu Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Nick : kowciu SID : 108987 Stopień posiadany w Biznesie: menadżer powód : praca, życie prywatne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verumi Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 (edytowane) Nick : YOUNG_VERUMii SID : 999998 Stopień posiadany w Biznesie: a nawet nie wiem chyba coś tam powód : nie mam czasu i nie chce mi się czekać tygodnia aż będę mógł zwyzywać dipusia na ogólnym (pozdro pryngiel) Edytowane 9 Sierpnia 2024 przez verumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 10 godzin temu, verumi napisał: Nick : YOUNG_VERUMii SID : 104271 Stopień posiadany w Biznesie: a nawet nie wiem chyba coś tam powód : nie mam czasu i nie chce mi się czekać tygodnia aż będę mógł zwyzywać dipusia na ogólnym (pozdro pryngiel) Akceptuje W dniu 10.01.2024 o 19:50, kowciu napisał: Nick : kowciu SID : 108987 Stopień posiadany w Biznesie: menadżer powód : praca, życie prywatne Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hustasz Opublikowano 14 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 Nick : PierreDolnik SID : 113677 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor powód : brak chęci do wchodzenia na serwer po za tym dużo rzeczy prywatnych aktualnie sie dzieje także brak czasu. miło było kiedyś może wrócę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 14 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 7 godzin temu, hustasz napisał: Nick : PierreDolnik SID : 113677 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor powód : brak chęci do wchodzenia na serwer po za tym dużo rzeczy prywatnych aktualnie sie dzieje także brak czasu. miło było kiedyś może wrócę 🙂 Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 17 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 Nick : Karol. SID :108062 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor Generalny powód : Ahhh, nie sądziłem że do tego dojdzie tak prędko. Jednak będzie zwięzle. Mam potrzebę zrobić sobie dłuższego stopa, ponieważ po ponad roku stania za ladą a pół roku pilnowania biznesu człowiek potrzebuje dłuższej przerwy. Przez ten czas poznałem masę świetnych ludzi, z którymi mam kontakt do dziś, stało się wiele śmiesznych, powalonych akcji. Niektóre z powodów zatrzymam dla siebie i grona najbliższych, lecz kolejnym z nich jest chęć przebranżowienia się. Liczę że biznes zostanie taki jaki będzie, albo będzie lepszy niż był. Za jakiś czas wrócę do was jeszcze Seeya! 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasTroll Opublikowano 17 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 8 minut temu, Karol. napisał: Nick : Karol. SID :108062 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor Generalny powód : Ahhh, nie sądziłem że do tego dojdzie tak prędko. Jednak będzie zwięzle. Mam potrzebę zrobić sobie dłuższego stopa, ponieważ po ponad roku stania za ladą a pół roku pilnowania biznesu człowiek potrzebuje dłuższej przerwy. Przez ten czas poznałem masę świetnych ludzi, z którymi mam kontakt do dziś, stało się wiele śmiesznych, powalonych akcji. Niektóre z powodów zatrzymam dla siebie i grona najbliższych, lecz kolejnym z nich jest chęć przebranżowienia się. Liczę że biznes zostanie taki jaki będzie, albo będzie lepszy niż był. Za jakiś czas wrócę do was jeszcze Seeya! Akceptuję, Żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasTroll Opublikowano 20 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 W dniu 17.01.2024 o 19:10, wroobelasty. napisał: Nick : wroobelasty. SID : 101003 Stopień posiadany w Biznesie: Menadżer, Opiekun Powód : Szczerze? Nie ma sensu wbijać na duty żeby tylko siedzieć bo i tak praktycznie nikt nie przychodzi, jak będą aktualizacje to zjawię sie ponownie. Yo akceptuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi