kok4ink4 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Nick :kok4ink4 SID :107748 Stopień posiadany w Biznesie: sprzedawca powód :i tak mnie tu nikt nie lubi wiec to nie ma sensu. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiTM Opublikowano 19 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 2 minuty temu, kok4ink4 napisał: Nick :kok4ink4 SID :107748 Stopień posiadany w Biznesie: sprzedawca powód :i tak mnie tu nikt nie lubi wiec to nie ma sensu. Twoje odejście zostało rozpatrzone pozytywnie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 38 minut temu, OFFLINE... napisał: Nick :OFFLINE... SID: 129902 Stopień posiadany w Biznesie: Zastepca Kierownika powód : Powodów jest dużo ale głownym jest Opierdalanie sie zarządu serwera i ogolnie nie chce mi sie juz nic nawet na duty wchodzic i ogolnie koncze z MTA wiec pa Liderze ty nastepny Akceptuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
APolaczek Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Nick :APolaczek SID :119082 Stopień posiadany w Biznesie:Doświadczony Sprzedawca powód :Brak Czasu. Pewnie jeszcze tu wrócę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek12391 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 2 godziny temu, APolaczek napisał: Nick :APolaczek SID :119082 Stopień posiadany w Biznesie:Doświadczony Sprzedawca powód :Brak Czasu. Pewnie jeszcze tu wrócę. Twoje odejście zostało rozpatrzone pozytywnie! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolino12 Opublikowano 9 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 (edytowane) Nick :bartolino12 SID :100762 Stopień posiadany w Biznesie:wykfalifikowany przedstawiciel handlowy powód:odejście klonka i bratiego + brak czasu pewnie jeszcze tu wrócę Edytowane 9 Lipca 2023 przez bartolino12 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 9 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 3 godziny temu, bartolino12 napisał: Nick :bartolino12 SID :100762 Stopień posiadany w Biznesie:wykfalifikowany przedstawiciel handlowy powód:odejście klonka i bratiego + brak czasu pewnie jeszcze tu wrócę Akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokuś Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Nick : rokus. SID : 62000 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Przedstawiciel Handlowy Powód : Powód dla którego w ogóle byłem w fabryce, był taki iż świetnie się bawiłem spędzając czas z osobami które wraz ze mną były w owym biznesie. Było tam wiele moich znajomych, osób które znałem już wcześniej, potem do tego doszły osoby które poznałem dopiero po dołączeniu do biznesu. Jednak jak można zauważyć, ostatnio sporo osób z biznesu odeszło (jeden to nawet lote dostał, ekhem bogdanik xd), zmienił się lider, i już nie czerpię z siedzenia dalej w tym biznesie tej samej zabawy co była na początku. Pieniądze z tego to były marne, głównie chodziło o spędzanie czasu ze znajomymi, szkoda że tak wyszło, lecz cóż poradzić. Rozpisałem się jakbym był na nie wiadomo jakim stanowisku w fabryce, no ale cóż, po prostu lubię wszystko szczegółowo wyjaśniać :D. Dzięki wszystkim osobom z którymi fajnie spędzałem czas gadając na tsie, i wbijając normę na afku <3, adios. 2 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 8 minut temu, rokuś napisał: Nick : rokus. SID : 62000 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Przedstawiciel Handlowy Powód : Powód dla którego w ogóle byłem w fabryce, był taki iż świetnie się bawiłem spędzając czas z osobami które wraz ze mną były w owym biznesie. Było tam wiele moich znajomych, osób które znałem już wcześniej, potem do tego doszły osoby które poznałem dopiero po dołączeniu do biznesu. Jednak jak można zauważyć, ostatnio sporo osób z biznesu odeszło (jeden to nawet lote dostał, ekhem bogdanik xd), zmienił się lider, i już nie czerpię z siedzenia dalej w tym biznesie tej samej zabawy co była na początku. Pieniądze z tego to były marne, głównie chodziło o spędzanie czasu ze znajomymi, szkoda że tak wyszło, lecz cóż poradzić. Rozpisałem się jakbym był na nie wiadomo jakim stanowisku w fabryce, no ale cóż, po prostu lubię wszystko szczegółowo wyjaśniać :D. Dzięki wszystkim osobom z którymi fajnie spędzałem czas gadając na tsie, i wbijając normę na afku <3, adios. Akceptuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vulcan Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Nick : Vulcan SID : 106015 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Menadżer Powód : powodem dla którego pisze odejście jest brak czasu i chęci do stania na duty oraz znudzenie grą. Zauważyłem że dużo osób odchodzi z biznesu zmienił się lider i tym podobne. Dzięki za szanse jaka dostałem oraz poznałem przez fabrykę troszku ludzi pewnie jeszcze wrócę i pozdrawiam z rodzinką. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 2 godziny temu, Vulcan napisał: Nick : Vulcan SID : 106015 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Menadżer Powód : powodem dla którego pisze odejście jest brak czasu i chęci do stania na duty oraz znudzenie grą. Zauważyłem że dużo osób odchodzi z biznesu zmienił się lider i tym podobne. Dzięki za szanse jaka dostałem oraz poznałem przez fabrykę troszku ludzi pewnie jeszcze wrócę i pozdrawiam z rodzinką. Akceptuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Aven_ Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Nick :Bl3ck__ SID :109356 Stopień posiadany w Biznesie:Sprzedawca powód :Nie mam czasu w wakacje na wyrabianie normy ale po wakacjach wroce 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 52 minuty temu, _Aven_ napisał: Nick :Bl3ck__ SID :109356 Stopień posiadany w Biznesie:Sprzedawca powód :Nie mam czasu w wakacje na wyrabianie normy ale po wakacjach wroce 😄 Akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popoq Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Nick : Popoq SID : 108069 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor powód :Jest bardzo wiele powodów, więc podam kilka: brak jakichkolwiek aktualizacji do serwera, brak chęci do afczenia na służbie fabryki i nie odczuwanie jakiejkolwiek frajdy z grania. Serdecznie chciałbym pozdrowić całą Fabrykę Aut. Mam nadzieje, że się jeszcze kiedyś zobaczymy. Papa... 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezylol Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Nick: wirgil1234 SID: 76180 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Przedstawiciel Handlowy Powód: poprostu juz nie mam checi do wbijania na fabryke na duty poprostu wygasla chec i to tyle mam nie mam ochoty stac i afkowac żegnajcie oraz powodzenia w dalszych awansach ❤️ moze kiedys wroce kto wie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 6 godzin temu, popoq napisał: Nick : Popoq SID : 108069 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor powód :Jest bardzo wiele powodów, więc podam kilka: brak jakichkolwiek aktualizacji do serwera, brak chęci do afczenia na służbie fabryki i nie odczuwanie jakiejkolwiek frajdy z grania. Serdecznie chciałbym pozdrowić całą Fabrykę Aut. Mam nadzieje, że się jeszcze kiedyś zobaczymy. Papa... 4 minuty temu, nezylol napisał: Nick: wirgil1234 SID: 76180 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Przedstawiciel Handlowy Powód: poprostu juz nie mam checi do wbijania na fabryke na duty poprostu wygasla chec i to tyle mam nie mam ochoty stac i afkowac żegnajcie oraz powodzenia w dalszych awansach ❤️ moze kiedys wroce kto wie Akceptuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KinterJajko Opublikowano 31 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Nick :Kind3r3k_ SID :155925 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany przedstawiciel handlowy powód :jak można było zobaczyć nie byłem za bardzo aktywny z powodu braku chęci do przebywania i są wakacje więc wole mnie trochę luzy więc no co trzymajta się może kiedyś wrócę miłego 😃 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 31 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 19 minut temu, KinterJajko napisał: Nick :Kind3r3k_ SID :155925 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany przedstawiciel handlowy powód :jak można było zobaczyć nie byłem za bardzo aktywny z powodu braku chęci do przebywania i są wakacje więc wole mnie trochę luzy więc no co trzymajta się może kiedyś wrócę miłego 😃 Akceptuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 31 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 1 godzinę temu, cv3l napisał: Nick : cv3l SID :115888 Stopień posiadany w Biznesie: Młodszy menadżer powód : Brak chęci przebywania na duty. Dzięki! Akceptuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 6 godzin temu, loduufkaKOMOR napisał: Nick :loduufkaKOMOR SID :122375 Stopień posiadany w Biznesie:stazysta powód : nie chce mi sie Akceptuje i witam na czarnej liście 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 4 godziny temu, Kobar19 napisał: Nick : Kobar19 SID : 16136 Stopień posiadany w Biznesie: Początkujący Sprzedawca powód : Brak chęci do biznesu i chyba po prostu to nie jest dla mnie wole skupić się na sarze Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper95 Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Nick :_hyper95_ SID :101573 Stopień posiadany w Biznesie: młodszy sprzedawca powód : brak chęci do gry na MultiRPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 13 godzin temu, hyper95 napisał: Nick :_hyper95_ SID :101573 Stopień posiadany w Biznesie: młodszy sprzedawca powód : brak chęci do gry na MultiRPG Akceptuje 4 godziny temu, A1zzeS napisał: Nick : A1zzeS SID : 101003 Stopień posiadany w Biznesie: Młodszy Menadżer Powód : Brak chęci do wbijania na duty. ale są też inne powody. Akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Nick :przybysz12 SID :74436 Stopień posiadany w Biznesie:Młodszy sprzedawca powód : odkąd jest szkoła czyli od 4 dni przestało mi się chcieć grać niestety 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawq. Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Nick : graceusz. SID : 56278 Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Sprzedawca Powód : Niechęć do wbijania godzin na duty, znudzenie + potrzebuje więcej wolnego czasu. Nie mówię że kiedyś nie wróce. Trzymajta się chłopaki 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi