Skocz do zawartości

Wzór odejścia z Biznesu - Fabryka Aut

BartiTM
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

38 minut temu, OFFLINE... napisał:

Nick :OFFLINE...

SID: 129902

Stopień posiadany w Biznesie: Zastepca Kierownika

powód : Powodów jest dużo ale głownym jest Opierdalanie sie zarządu serwera i ogolnie nie chce mi sie juz nic nawet na duty wchodzic  i ogolnie koncze z MTA wiec pa

Liderze ty nastepny 

Akceptuje

• Like 2

3 godziny temu, bartolino12 napisał:

Nick :bartolino12

SID :100762

Stopień posiadany w Biznesie:wykfalifikowany przedstawiciel handlowy 

powód:odejście klonka i bratiego + brak czasu pewnie jeszcze tu wrócę

Akceptuje

• Haha 1

• 2 tygodnie później...

Nick : rokus.

SID : 62000

Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Przedstawiciel Handlowy

Powód : Powód dla którego w ogóle byłem w fabryce, był taki iż świetnie się bawiłem spędzając czas z osobami które wraz ze mną były w owym biznesie. Było tam wiele moich znajomych, osób które znałem już wcześniej, potem do tego doszły osoby które poznałem dopiero po dołączeniu do biznesu. Jednak jak można zauważyć, ostatnio sporo osób z biznesu odeszło (jeden to nawet lote dostał, ekhem bogdanik xd), zmienił się lider, i już nie czerpię z siedzenia dalej w tym biznesie tej samej zabawy co była na początku. Pieniądze z tego to były marne, głównie chodziło o spędzanie czasu ze znajomymi, szkoda że tak wyszło, lecz cóż poradzić. Rozpisałem się jakbym był na nie wiadomo jakim stanowisku w fabryce, no ale cóż, po prostu lubię wszystko szczegółowo wyjaśniać :D. Dzięki wszystkim osobom z którymi fajnie spędzałem czas gadając na tsie, i wbijając normę na afku <3, adios.

• Like 2
  • Haha 2
  • Smutny 4

8 minut temu, rokuś napisał:

Nick : rokus.

SID : 62000

Powód : Powód dla którego w ogóle byłem w fabryce, był taki iż świetnie się bawiłem spędzając czas z osobami które wraz ze mną były w owym biznesie. Było tam wiele moich znajomych, osób które znałem już wcześniej, potem do tego doszły osoby które poznałem dopiero po dołączeniu do biznesu. Jednak jak można zauważyć, ostatnio sporo osób z biznesu odeszło (jeden to nawet lote dostał, ekhem bogdanik xd), zmienił się lider, i już nie czerpię z siedzenia dalej w tym biznesie tej samej zabawy co była na początku. Pieniądze z tego to były marne, głównie chodziło o spędzanie czasu ze znajomymi, szkoda że tak wyszło, lecz cóż poradzić. Rozpisałem się jakbym był na nie wiadomo jakim stanowisku w fabryce, no ale cóż, po prostu lubię wszystko szczegółowo wyjaśniać :D. Dzięki wszystkim osobom z którymi fajnie spędzałem czas gadając na tsie, i wbijając normę na afku <3, adios.

Akceptuje.

• Smutny 1

Nick : Vulcan

SID : 106015

Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Menadżer

Powód : powodem dla którego pisze odejście jest brak czasu i chęci do stania na duty oraz znudzenie grą.

Zauważyłem że dużo osób odchodzi z biznesu zmienił się lider i tym podobne. Dzięki za szanse jaka dostałem oraz poznałem przez fabrykę troszku ludzi pewnie jeszcze wrócę i pozdrawiam z rodzinką.

• Smutny 2

2 godziny temu, Vulcan napisał:

Nick : Vulcan

SID : 106015

Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany Menadżer

Powód : powodem dla którego pisze odejście jest brak czasu i chęci do stania na duty oraz znudzenie grą.

Zauważyłem że dużo osób odchodzi z biznesu zmienił się lider i tym podobne. Dzięki za szanse jaka dostałem oraz poznałem przez fabrykę troszku ludzi pewnie jeszcze wrócę i pozdrawiam z rodzinką.

Akceptuje

• Haha 2

Nick : Popoq

SID : 108069

Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor

powód :Jest bardzo wiele powodów, więc podam kilka: brak jakichkolwiek aktualizacji do serwera, brak chęci do afczenia na służbie fabryki i nie odczuwanie jakiejkolwiek frajdy z grania. Serdecznie chciałbym pozdrowić całą Fabrykę Aut. Mam nadzieje, że się jeszcze kiedyś zobaczymy. Papa... 

• Like 1
  • Smutny 2

Nick: wirgil1234
SID: 76180
Powód: poprostu juz nie mam checi do wbijania na fabryke na duty poprostu wygasla chec i to tyle mam nie mam ochoty stac i afkowac żegnajcie oraz powodzenia w dalszych awansach ❤️ moze kiedys wroce kto wie

• Smutny 2

6 godzin temu, popoq napisał:

Nick : Popoq

SID : 108069

Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor

powód :Jest bardzo wiele powodów, więc podam kilka: brak jakichkolwiek aktualizacji do serwera, brak chęci do afczenia na służbie fabryki i nie odczuwanie jakiejkolwiek frajdy z grania. Serdecznie chciałbym pozdrowić całą Fabrykę Aut. Mam nadzieje, że się jeszcze kiedyś zobaczymy. Papa... 

4 minuty temu, nezylol napisał:

Nick: wirgil1234
SID: 76180
Powód: poprostu juz nie mam checi do wbijania na fabryke na duty poprostu wygasla chec i to tyle mam nie mam ochoty stac i afkowac żegnajcie oraz powodzenia w dalszych awansach ❤️ moze kiedys wroce kto wie

Akceptuje

• Haha 2

Nick :Kind3r3k_

SID :155925

Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany przedstawiciel handlowy

powód :jak można było zobaczyć nie byłem za bardzo aktywny z powodu braku chęci do przebywania i są wakacje więc wole mnie trochę luzy więc no co trzymajta się może kiedyś wrócę miłego 😃

• Haha 1
  • Smutny 2

19 minut temu, KinterJajko napisał:

Nick :Kind3r3k_

SID :155925

Stopień posiadany w Biznesie: Wykwalifikowany przedstawiciel handlowy

powód :jak można było zobaczyć nie byłem za bardzo aktywny z powodu braku chęci do przebywania i są wakacje więc wole mnie trochę luzy więc no co trzymajta się może kiedyś wrócę miłego 😃

Akceptuje

• Haha 2

• 4 tygodnie później...
13 godzin temu, hyper95 napisał:

Nick :_hyper95_

SID :101573

Stopień posiadany w Biznesie: młodszy sprzedawca 

powód : brak chęci do gry na MultiRPG

Akceptuje

4 godziny temu, A1zzeS napisał:

Nick : A1zzeS

SID : 101003

Stopień posiadany w Biznesie: Młodszy Menadżer 

Powód : Brak chęci do wbijania na duty. ale są też inne powody.

Akceptuje

• Haha 1