Jvnusz Opublikowano 30 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2025 2 godziny temu, DawcioDGL napisał: Nick : DawcioDGL SID : 106676 Stopień posiadany w Biznesie: Sprzedawca Powód : Brak chęci wbijania na duty fabryki Akceptuje, bywaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NO_OK Opublikowano 5 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2025 Nick :NO_OK SID :87188 Stopień posiadany w Biznesie: POCZĄTKUJĄCY SPRZEDAWCA powód :WOLE ZREZYGNOWAĆ BO TUTAJ SIE NIC NI ROBI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_premban_67 Opublikowano 5 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2025 Nick :Jacek_Jaworek_67 SID :129338 Stopień posiadany w Biznesie: początkujący sprzedawca powód :bark chcecie i poloczenie multifm i sary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 5 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2025 1 godzinę temu, Jacek_Jaworek_67 napisał: Nick :Jacek_Jaworek_67 SID :129338 Stopień posiadany w Biznesie: początkujący sprzedawca powód :bark chcecie i poloczenie multifm i sary Akceptuję, witamy na BL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroobel Opublikowano 7 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 Nick: wroobel7. SID: 101003 Stopień posiadany w Biznesie: Przedstawiciel handlowy powód: nie chce mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 7 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 59 minut temu, wroobel napisał: Nick: wroobel7. SID: 101003 Stopień posiadany w Biznesie: Przedstawiciel handlowy powód: nie chce mi sie Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADRIXON Opublikowano 10 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2025 Nick: ADRIXON SID: 89772 Stopień posiadany w Biznesie: Doświadczony sprzedawca Powód: nie chce mi się za bardzo grać na multi teraz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 15 godzin temu, ADRIXON napisał: Nick: ADRIXON SID: 89772 Stopień posiadany w Biznesie: Doświadczony sprzedawca Powód: nie chce mi się za bardzo grać na multi teraz Akceptuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risekoo Opublikowano 14 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2025 Nick :Risekoo SID :103726 Stopień posiadany w Biznesie: wykwalikowany sprzedawca powód : brak checi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jvnusz Opublikowano 14 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2025 24 minuty temu, Risekoo napisał: Nick :Risekoo SID :103726 Stopień posiadany w Biznesie: wykwalikowany sprzedawca powód : brak checi akceptuje, bywaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunger69 Opublikowano 19 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 (edytowane) Nick : Sunger SID :139278 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor / Opiekun powód : Lilcia mi każe / a tak serio to znudziło mi się Edytowane 19 Października 2025 przez Sunger69 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 19 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 Godzinę temu, Sunger69 napisał: Nick : Sunger SID :139278 Stopień posiadany w Biznesie: Dyrektor / Opiekun powód : Lilcia mi każe / a tak serio to znudziło mi się Ajaja Sungi Akceptuję, dzięki za spędzony czas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 31 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2025 8 godzin temu, JaquiN napisał: Nick : JaquiN SID : 137430 Stopień posiadany w Biznesie: sprzedawca powód : mało czasu Akceptuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NO_OK Opublikowano 26 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2025 (edytowane) narazie nie ważne Edytowane 27 Listopada 2025 przez NO_OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KierowcaTocki Opublikowano 29 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 Nick : KierowcaTocki SID : 148438 Stopień posiadany w Biznesie: stażysta powód : brak czasu odejście z serwera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 29 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 (edytowane) W dniu 29.11.2025 o 21:38, KierowcaTocki napisał: Nick : KierowcaTocki SID : 148438 Stopień posiadany w Biznesie: stażysta powód : brak czasu odejście z serwera Akceptuję, niestety witamy na BL Edytowane 3 Grudnia 2025 przez Karol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 1 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2025 Nick : PatrykRolnikYouTube SID : 135403 Stopień posiadany w Biznesie: Menadżer powód: Nie mam co robić już, jeszcze wrócę! Dzięki za wszystko @Karol. i @Siasio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 1 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2025 57 minut temu, PatrykRolnikYouTube napisał: Nick : PatrykRolnikYouTube SID : 135403 Stopień posiadany w Biznesie: Menadżer powód: Nie mam co robić już, jeszcze wrócę! Dzięki za wszystko @Karol. i @Siasio Akceptuję, żegnam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabryx Opublikowano 4 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2025 Nick : gabryx SID : 82550 Stopień posiadany w Biznesie: akademia powód: nudy i 0 klientów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 5 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2025 7 godzin temu, Patryk2154 napisał: Nick : gabryx SID : 82550 Stopień posiadany w Biznesie: akademia powód: nudy i 0 klientów Akceptuję, witamy na BL 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kc byki Opublikowano 23 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2025 Nick : Kalkeczka;) SID : 141142 Stopień posiadany w Biznesie: wykwalifikowany menadżer powód : Co mam powiedziec Dzienkuje za ten czas lecz znudzilo mi sie Chce sprobowac czegos innego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 23 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2025 8 godzin temu, Kalkeczkaa napisał: Nick : Kalkeczka;) SID : 141142 Stopień posiadany w Biznesie: wykwalifikowany menadżer powód : Co mam powiedziec Dzienkuje za ten czas lecz znudzilo mi sie Chce sprobowac czegos innego Akceptuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strambel Opublikowano 26 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2025 Nick : strambel SID : 120725 Stopień posiadany w Biznesie: Początkujący sprzedawca powód : To nie wypowiedz argumentacyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 26 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2025 40 minut temu, strambel napisał: Nick : strambel SID : 120725 Stopień posiadany w Biznesie: Początkujący sprzedawca powód : To nie wypowiedz argumentacyjna. Tak, w powodzie trzeba wpisać co skłoniło cię do tej decyzji, chociażby ogólnie Odejście Akceptuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Nick: Harakiri Sid: 73475 Stopień: Wykw. Sprzedawca Powód: No jak widać, aktywności nie wnoszę jakoś więc zajmuję slota, kiedyś wróce niczym za czasów Linde 🫡 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi