DonGrasso Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 (edytowane) ═════════════════════════════════════════════════════════════════════ Wzór odejścia z frakcji San Andreas Road Assistance: ═════════════════════════════════════════════════════════════════════ Cytat Nick: SID: Ranga posiadana we frakcji: Powód odejścia: Główny Zarząd Frakcji posiada 3 dni na rozpatrzenie odejścia. Edytowane 8 Marca 2024 przez DonGrasso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danduss Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Nick:Danduss SID:87643 Ranga posiadana we frakcji:Młodszy Pracownik Powód odejścia: Nie mam obecnie czasu na robienie normy, mta zaczyna mi się nudzić . Fajnie się grało pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 22 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 W dniu 21.03.2024 o 16:54, Danduss napisał: Nick:Danduss SID:87643 Ranga posiadana we frakcji:Młodszy Pracownik Powód odejścia: Nie mam obecnie czasu na robienie normy, mta zaczyna mi się nudzić . Fajnie się grało pozdro. Akceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDzejki Opublikowano 30 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Nick: TheDzejki SID: 69719 Ranga posiadana we frakcji: Pracownik Powód odejścia: Jednak mój powrót nie był dobrym pomysłem. Brak jakichkolwiek chęci choćby do wbijania normy. Moja obecność mija się z celem. Serdeczne pozdro dla was, trzymajcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaaslo Opublikowano 31 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 Nick:Maaaslo SID:88616 Ranga posiadana we frakcji:Budowlany Powód odejścia: Powód odejścia: Nie mam chęci już grać na Sarze i nie mam czasu, żeby wbić normę. Był to miło spędzony czas. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 31 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 22 godziny temu, TheDzejki napisał: Nick: TheDzejki SID: 69719 Ranga posiadana we frakcji: Pracownik Powód odejścia: Jednak mój powrót nie był dobrym pomysłem. Brak jakichkolwiek chęci choćby do wbijania normy. Moja obecność mija się z celem. Serdeczne pozdro dla was, trzymajcie się. Akceptuje. 20 minut temu, Maaaslo napisał: Nick:Maaaslo SID:88616 Ranga posiadana we frakcji:Budowlany Powód odejścia: Powód odejścia: Nie mam chęci już grać na Sarze i nie mam czasu, żeby wbić normę. Był to miło spędzony czas. Pozdro. Akceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AiByy Opublikowano 31 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 (edytowane) Nick: AiByy SID: 69638 Ranga posiadana we frakcji: Zastępca Kierownika Powód odejścia : Odchodze z frakcji ze względu na brak czasu i motywacji do dalszego uczestnictwa w niej. Dodatkowym czynnikiem było to, że przed odejściem popełniłem pewien błąd, dlatego też zdecydowałem się na rezygnację z własnej woli. Śle serdeczne pozdro dla wszystkich członków S.A Road Assistance. Życzę Wam powodzonka w dalszej karierze oraz miłej zabawy podczas wożenia się na pomarańczowo i holowaniu porzuconych pojazdów z San Andreas. trzymajcie się chłopaki Edytowane 31 Marca 2024 przez AiByy 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 31 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 45 minut temu, AiByy napisał: Nick: AiByy SID: 69638 Ranga posiadana we frakcji: Zastępca Kierownika Powód odejścia : Odchodze z frakcji ze względu na brak czasu i motywacji do dalszego uczestnictwa w niej. Dodatkowym czynnikiem było to, że przed odejściem popełniłem pewien błąd, dlatego też zdecydowałem się na rezygnację z własnej woli. Śle serdeczne pozdro dla wszystkich członków S.A Road Assistance. Życzę Wam powodzonka w dalszej karierze oraz miłej zabawy podczas wożenia się na pomarańczowo i holowaniu porzuconych pojazdów z San Andreas. trzymajcie się chłopaki Akceptuje, dziękuje za Twoją pomoc oraz życzę powodzenia w twojej dalszej drodze c; 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidowsky Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick: Dawidowsky SID: 136182 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony budowlany Powód odejścia: Brak chęci i czasu na granie w mta pozdro dla całego S.A.R.A trzymajcie się Edytowane 14 Kwietnia 2024 przez Dawidowsky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 W dniu 14.04.2024 o 07:23, Dawidowsky napisał: Nick: Dawidowsky SID: 136182 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony budowlany Powód odejścia: Brak chęci i czasu na granie w mta pozdro dla całego S.A.R.A trzymajcie się Akceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 10 godzin temu, Sknerus_McKwacz napisał: Nick: Kezuuu SID: 129902 Ranga posiadana we frakcji: ta pierwsza po zdaniu egzaminu Powód odejścia: Brak czasu oraz moja nie subordynacja. Akceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julkalekk Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Nick: julkalek SID: 85610 Ranga posiadana we frakcji: doświadczony specjalista Powód odejścia: brak czasu na frakcje i serwer 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4s Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Nick:stas. SID:33542 Ranga posiadana we frakcji:Pracownik Powód odejścia:Frakcja i kommunity jest super, lecz zakres obowiązków i zadania frakcji nie podpadły mi pod gust. Dziękuje ci Zex za to,że dałeś mi szansę i wybrałeś mnie. ❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Akceptuj W dniu 7.06.2024 o 21:27, julkalekk napisał: Nick: julkalek SID: 85610 Ranga posiadana we frakcji: doświadczony specjalista Powód odejścia: brak czasu na frakcje i serwer Akceptuje 21 godzin temu, st4s napisał: Nick:stas. SID:33542 Ranga posiadana we frakcji:Pracownik Powód odejścia:Frakcja i kommunity jest super, lecz zakres obowiązków i zadania frakcji nie podpadły mi pod gust. Dziękuje ci Zex za to,że dałeś mi szansę i wybrałeś mnie. ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych2155 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Nick: Krzych2155 SID: 137726 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony Budowlaniec Powód odejścia: Jest kilka powodów a jeden jest taki że przez jedengo pracownika bo to co on robi to nwm Wrócę tu kiedyś 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 AKCEPTUJE 9 godzin temu, Krzych2155 napisał: Nick: Krzych2155 SID: 137726 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony Budowlaniec Powód odejścia: Jest kilka powodów a jeden jest taki że przez jedengo pracownika bo to co on robi to nwm Wrócę tu kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkapeciowyx Opublikowano 23 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Nick:xkapeciowyx SID:136640 Ranga posiadana we frakcji:Doświadczony Technik / Szkoleniowiec Powód odejścia: Niestety nie posiadam obecnie tyle czasu ile posiadałem kiedyś . Wiele spraw mam teraz na głowie i nie mam czasu dla samego siebie co dopiero mówić o grze . Niestety ale będę musiał opuścić szeregi sary . Mam nadzieje , że osoby które znałem będą mnie dobrze wspominać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 AKCEPTUJE 8 godzin temu, xkapeciowyx napisał: Nick:xkapeciowyx SID:136640 Ranga posiadana we frakcji:Doświadczony Technik / Szkoleniowiec Powód odejścia: Niestety nie posiadam obecnie tyle czasu ile posiadałem kiedyś . Wiele spraw mam teraz na głowie i nie mam czasu dla samego siebie co dopiero mówić o grze . Niestety ale będę musiał opuścić szeregi sary . Mam nadzieje , że osoby które znałem będą mnie dobrze wspominać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlloo2 Opublikowano 13 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2024 Nick: Pavlloo2 Sid: 74993 Ranga posiadana we frakcji: Pracownik Powód odejścia: No cóż brak czasu na wyrabianie normy (kiedyś wrócę jak będę mógł napewno). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHADOWEKKK Opublikowano 13 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2024 Nick: SHADOWEKKK SID: 110753 Ranga posiadana we frakcji: Młody Pracownik Powód odejścia: serwer sam w sobie upada, przez samo to, że jest faworyzacja, ludzie którzy wyzywają nie dostają nic i odechciewa mi się na nim grać przez takich debili, a ciebie @ZeX Pozdrawiam i fajnie się pracowało ale w samej sarze też jest taki jeden konfident a drugi robi toxic community na samym discordzie. 5 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 14 Lipca 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 W dniu 13.07.2024 o 02:02, Pavlloo2 napisał: Nick: Pavlloo2 Sid: 74993 Ranga posiadana we frakcji: Pracownik Powód odejścia: No cóż brak czasu na wyrabianie normy (kiedyś wrócę jak będę mógł napewno). Akceptuje 21 godzin temu, SHADOWEKKK napisał: Nick: SHADOWEKKK SID: 110753 Ranga posiadana we frakcji: Młody Pracownik Powód odejścia: serwer sam w sobie upada, przez samo to, że jest faworyzacja, ludzie którzy wyzywają nie dostają nic i odechciewa mi się na nim grać przez takich debili, a ciebie @ZeX Pozdrawiam i fajnie się pracowało ale w samej sarze też jest taki jeden konfident a drugi robi toxic community na samym discordzie. Akceptuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekineQ Opublikowano 15 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 Nick: RekineQ SID:127668 Ranga posiadana we frakcji: Koordynator Powód odejścia: Znudziła mnie się ta frakcja. Chciałbym zacząć coś nowego. W frakcji nie ma żadnych nowości ani nowych rzeczy. 4 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
du13k_4wB Opublikowano 16 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Nick: Squirtle / dul3k SID:56278 Ranga posiadana we frakcji: Podinspektor + Szkoleniowiec Powód odejścia: Znudziła mi się ta frakcja. Poza tym śmieszy mnie zachowanie pewnych osób i jak ta frakcja aktualnie funkcjonuje. Pozdrawiam serdecznie, może wrócę jak w tej frakcji zacznie się wreszcie coś dziać 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 16 Lipca 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 (edytowane) AKCEPTUJE 8 godzin temu, dul3k. napisał: Nick: Squirtle / dul3k SID:56278 Ranga posiadana we frakcji: Podinspektor + Szkoleniowiec Powód odejścia: Znudziła mi się ta frakcja. Poza tym śmieszy mnie zachowanie pewnych osób i jak ta frakcja aktualnie funkcjonuje. Pozdrawiam serdecznie, może wrócę jak w tej frakcji zacznie się wreszcie coś dziać W dniu 15.07.2024 o 22:27, RekineQ napisał: Nick: RekineQ SID:127668 Ranga posiadana we frakcji: Koordynator Powód odejścia: Znudziła mnie się ta frakcja. Chciałbym zacząć coś nowego. W frakcji nie ma żadnych nowości ani nowych rzeczy. AKCEPTUJE Edytowane 16 Lipca 2024 przez ZeX 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 21 Lipca 2024 Zarząd Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2024 W dniu 19.07.2024 o 12:09, Kubson169 napisał: Nick Kubson169 SID 37546 Ranga posiadana budowniczy Powod odejścia brak czasu na frakcje i wyjazd do wojska i brak chęci Jeszcze kiedyś wrócę obiecuję tylko się zmobilizuje AKCEPTUJE 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi