Nikio_3 Opublikowano 8 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2025 8 godzin temu, Alix_1920 napisał: Nick:Alix_1920 SID:126951 Ranga posiadana we frakcji:Młody pracownik Powód odejścia:Brak czasu na granie dziękuję wszystkim bardzo z frakcji za dobrą atmosferkę niestety muszę zdecydować się odejść ponieważ nie dam rady wbijać normy co tydzień bo mało gram nie mam czasu praktycznie na to czasami się zdarzy ale wiem że nie dam rady dlatego piszę odejście pozdrawiam wszystkie osoby z frakcji Sara najlepsza frakcja na multi dziękuję jeszcze raz wszystkim panowie trzymajcie się i może do zobaczenia za jakiś czas😉 Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denon Opublikowano 11 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2025 Nick:denon SID:143903 Ranga posiadana we frakcji: Pracownik Powód odejścia brak chci grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 11 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2025 35 minut temu, denon napisał: Nick:denon SID:143903 Ranga posiadana we frakcji: Pracownik Powód odejścia brak chci grania AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 12 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 7 minut temu, glc. napisał: Nick: glc. SID: 66150 Ranga posiadana we frakcji: Mlodszy pracownik Powód odejścia: Nie mam czasu na wbijanie normy AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiq29 Opublikowano 13 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 Nick: adiq29 SID: 73783 Ranga posiadana we frakcji: Zastępca Kierownika Powód odejścia: Nie chce mi się już 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 13 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 4 minuty temu, Adiq29 napisał: Nick: adiq29 SID: 73783 Ranga posiadana we frakcji: Zastępca Kierownika Powód odejścia: Nie chce mi się już AKCEPTUJE, trzymaj się Adiq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minusik Opublikowano 14 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2025 Nick: Oshea_XmAn SID: 142632 Ranga posiadana we frakcji: Młody pracownik Powód odejścia: Ide do innej frakcji i Pozdrawiam was wszystkich z S.A.R.A kiedyś napewno jeszcze do was dojdę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 14 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2025 11 minut temu, Minusik napisał: Nick: Oshea_XmAn SID: 142632 Ranga posiadana we frakcji: Młody pracownik Powód odejścia: Ide do innej frakcji i Pozdrawiam was wszystkich z S.A.R.A kiedyś napewno jeszcze do was dojdę 🙂 AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syn.Flya Opublikowano 16 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2025 Nick: Syn.Flaya SID:109976 Ranga posiadana we frakcji: Podinspektor Powód odejścia: Zbednymi słowami Ust nie kalam Powol zbieram manetki i Uciekam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 16 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2025 3 godziny temu, Syn.Flya napisał: Nick: Syn.Flaya SID:109976 Ranga posiadana we frakcji: Podinspektor Powód odejścia: Zbednymi słowami Ust nie kalam Powol zbieram manetki i Uciekam AKCEPTUJE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachul69 Opublikowano 19 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2025 Nick: wachul SID:43348 Ranga posiadana we frakcji: pracownik Powód odejścia: nie mam obecnie czasu na granie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 19 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2025 Teraz, wachul69 napisał: Nick: wachul SID:43348 Ranga posiadana we frakcji: pracownik Powód odejścia: nie mam obecnie czasu na granie. AKCEPTUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Nick: kacpero00 SID: 102366 Ranga posiadana we frakcji: Młody pracownik Powód odejścia: motywacja na TSA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 50 minut temu, kacpero00 napisał: Nick: kacpero00 SID: 102366 Ranga posiadana we frakcji: Młody pracownik Powód odejścia: motywacja na TSA AKCEPTUJE, tym samym zostajesz wpisany na czarną listę frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryser Opublikowano 3 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2025 Nick: Krvstian SID: 135023 Ranga posiadana we frakcji: Adept Powód odejścia: @Patryx66321xwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 3 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2025 3 minuty temu, Krvstian napisał: Nick: Krvstian SID: 135023 Ranga posiadana we frakcji: Adept Powód odejścia: @Patryx66321xwie. AKCEPTUJE, tym samym zostajesz wpisany na czarną listę frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel200 Opublikowano 11 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2025 W dniu 30.03.2024 o 20:12, TheDzejki napisał: Nick: Daniel200 SID: 142751 Ranga posiadana we frakcji: młody pracownik Powód odejścia: chce przetestować ine frakcje i nudzi mi się jedzenie po mapie i szukanie auta drzienkuje za szansę do kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson169 Opublikowano 11 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2025 nick _truskawa_ sid 37546 ranga posiada operator powód odejscia no szczerze bede mówił wypaliłem sie nie interesuje mnie juz to co sie dzieje tu jestem świadom ze BL dostane lecz licze ze bede mógł kiedys wrócic na range jaka mi w obecnym momencie nadano acz kolwiek chce isc do safd gdzie wszystko sie zaczęło i tak sie rozwijać bo tutaj stoje w miejscu i nie wiem co dalej dlatego sądze ze zamiast tracic rangi itd to wole odesc i isc dalej sie rozwijac pozdrawiam wszystkich kogo poznałem i naprawde dziekuje za wszysko 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
du13k_4wB Opublikowano 11 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2025 (edytowane) Nick: dul3k Sid: 56278 Ranga Posiadana: Koordynator + Zarząd + Szkoleniowiec + Egzaminator Powód Odejścia: Na początku chciałbym podziękować @ZeX za wdrożenie mnie do zarządu frakcji, dziękuje za tą szansę, chciałbym również podziękować @Patryx66321x oraz @Nikio_3 za fajnie spędzony czas sprawując piecze nad pracownikami. Patryk mam nadzieję że poprowadzisz te frakcję jak najlepiej i jeszcze zbudujesz z niej imperium. Chciałbym również podziękować każdej osobie którą egzaminowałem, szkoliłem, kiedykolwiek gadałem z nią lub spędzałem z nią czas na służbie, w skrócie każdego pracownika, chciałbym wam podziękować za wspólnie spędzony czas w frakcji. Mam nadzieję że kiedyś wrócę, mimo chęci dążenia do głównego zarządu i dawaniu z siebie 100% na discordzie i na serwerze, aktualnie nie mam chęci wbijania na serwer co wiąże się z wypaleniem zawodowym i ogólne wypalenie MTA. Mam nadzieję że każdy zrozumie, może jeszcze kiedyś wrócę. Nie wiem czy dostanę zaufanego, tak czy siak może kiedyś powbijam tam do was na teamspeaka zobaczyć jak tam stare śmieci, może i po przerwie wróci mi chęć grania w MTA. Jeszcze raz dziękuje każdemu za szanse i za wspólnie spędzony czas. Jeszcze kiedyś się zobaczymy Kocham Was.❤ San Andreas Road Assistance - ✔ Koordynator, Zarząd + Egzaminator + Szkoleniowiec 17.11.2024 - 11.04.2025 😥 Edytowane 11 Kwietnia 2025 przez dul3k 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2025 15 godzin temu, daniel200 napisał: AKCEPTUJĘ 13 godzin temu, Kubson169 napisał: nick _truskawa_ sid 37546 ranga posiada operator powód odejscia no szczerze bede mówił wypaliłem sie nie interesuje mnie juz to co sie dzieje tu jestem świadom ze BL dostane lecz licze ze bede mógł kiedys wrócic na range jaka mi w obecnym momencie nadano acz kolwiek chce isc do safd gdzie wszystko sie zaczęło i tak sie rozwijać bo tutaj stoje w miejscu i nie wiem co dalej dlatego sądze ze zamiast tracic rangi itd to wole odesc i isc dalej sie rozwijac pozdrawiam wszystkich kogo poznałem i naprawde dziekuje za wszysko AKCEPTUJĘ, trzymaj sie Kubson 12 godzin temu, dul3k napisał: Nick: dul3k Sid: 56278 Ranga Posiadana: Koordynator + Zarząd + Szkoleniowiec + Egzaminator Powód Odejścia: Na początku chciałbym podziękować @ZeX za wdrożenie mnie do zarządu frakcji, dziękuje za tą szansę, chciałbym również podziękować @Patryx66321x oraz @Nikio_3 za fajnie spędzony czas sprawując piecze nad pracownikami. Patryk mam nadzieję że poprowadzisz te frakcję jak najlepiej i jeszcze zbudujesz z niej imperium. Chciałbym również podziękować każdej osobie którą egzaminowałem, szkoliłem, kiedykolwiek gadałem z nią lub spędzałem z nią czas na służbie, w skrócie każdego pracownika, chciałbym wam podziękować za wspólnie spędzony czas w frakcji. Mam nadzieję że kiedyś wrócę, mimo chęci dążenia do głównego zarządu i dawaniu z siebie 100% na discordzie i na serwerze, aktualnie nie mam chęci wbijania na serwer co wiąże się z wypaleniem zawodowym i ogólne wypalenie MTA. Mam nadzieję że każdy zrozumie, może jeszcze kiedyś wrócę. Nie wiem czy dostanę zaufanego, tak czy siak może kiedyś powbijam tam do was na teamspeaka zobaczyć jak tam stare śmieci, może i po przerwie wróci mi chęć grania w MTA. Jeszcze raz dziękuje każdemu za szanse i za wspólnie spędzony czas. Jeszcze kiedyś się zobaczymy Kocham Was.❤ San Andreas Road Assistance - ✔ Koordynator, Zarząd + Egzaminator + Szkoleniowiec 17.11.2024 - 11.04.2025 😥 AKCEPTUJĘ, trzymaj się dulek i do zobaczenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volf_scot Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2025 (edytowane) Nick: Volf_scot SID: 140004 Ranga posiadana we frakcji: Pracownik Powód odejścia: Nie mam na tom chwilę na czym grać bo matrycę w laptopie rozwaliłem Edytowane 12 Kwietnia 2025 przez Volf_scot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeq Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Nick:Przemekq SID:63331 Ranga posiadana we frakcji:Pracownik Powód odejścia: nie mam obecnie kompletnie czasu na wyrabianie normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 12 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2025 1 godzinę temu, przemeq napisał: Nick:Przemekq SID:63331 Ranga posiadana we frakcji:Pracownik Powód odejścia: nie mam obecnie kompletnie czasu na wyrabianie normy 2 godziny temu, Volf_scot napisał: Nick: Volf_scot SID: 140004 Ranga posiadana we frakcji: Pracownik Powód odejścia: Nie mam na tom chwilę na czym grać bo matrycę w laptopie rozwaliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIWY1227 Opublikowano 20 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2025 Nick: SIWY1227 SID: 32237 Ranga posiadana we frakcji: Budowlany Powód odejścia: Brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 21 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2025 W dniu 20.04.2025 o 16:04, SIWY1227 napisał: Nick: SIWY1227 SID: 32237 Ranga posiadana we frakcji: Budowlany Powód odejścia: Brak czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi