Bartlomiejo Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 Nick: Bartlomiejo SID: 89080 Ranga posiadana we frakcji: Inspektor Naczelny Powód odejścia: Zdrowie ważniejsze niż gra , a także wolę skupić się teraz na życiu prywatnym. Dziękuję bardzo wszystkim za współpracę. Trochę mi przykro opuszczać tą frakcje ale może kiedyś jeszcze będzie lepszy czas na grę . Dziękuję przede wszystkim Patrykowi wcześniejszemu liderowi oraz obecnemu Nikio , Kubsonowi , Kierolowi i Tomkowi. Dziękuję każdemu pracownikowi kto pełnił wspólnie ze mną służbę na rzecz frakcji. Mam nadzieję że kiedyś jeszcze się spotkamy! Trzymajcie się! Życzę wam aby frakcja dalej sprawnie sie rozwijała pod opieką obecnego lidera. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 13 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2025 12 godzin temu, Bartlomiejo napisał: Nick: Bartlomiejo SID: 89080 Ranga posiadana we frakcji: Inspektor Naczelny Powód odejścia: Zdrowie ważniejsze niż gra , a także wolę skupić się teraz na życiu prywatnym. Dziękuję bardzo wszystkim za współpracę. Trochę mi przykro opuszczać tą frakcje ale może kiedyś jeszcze będzie lepszy czas na grę . Dziękuję przede wszystkim Patrykowi wcześniejszemu liderowi oraz obecnemu Nikio , Kubsonowi , Kierolowi i Tomkowi. Dziękuję każdemu pracownikowi kto pełnił wspólnie ze mną służbę na rzecz frakcji. Mam nadzieję że kiedyś jeszcze się spotkamy! Trzymajcie się! Życzę wam aby frakcja dalej sprawnie sie rozwijała pod opieką obecnego lidera. Akceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi222 Opublikowano 14 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2025 Nick:Szymi222 SID:102670 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony Techniczny Powód odejścia: brak chęci oraz chciałbym spędzić te wakacje bardziej aktywniej. Też bym chciał podziekowac: @Nikio_3 za bycie dobrym liderem. @Kierolza przemykanie oka jak odwalałem i za ta akcje (ciekawie było). @lol200312lol mam nadzieje ze kiedys awansujesz . @oliwierroo ja sie ciebie nie czepiam . @KsaweryXDXDmoze kiedys zdasz i moze nie dostaniesz akurat jakiegoś bana czy coś innego. Noi pozdrawiam wszystkich pracowników SARA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David98 Opublikowano 14 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2025 Nick:WujekLordu SID:145524 Ranga posiadana we frakcji: Adept Powód odejścia: Brak Chęci Na słuzbie więc dziekuje za to ze mogłem byc z wami dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 14 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2025 2 godziny temu, Szymi222 napisał: Nick:Szymi222 SID:102670 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony Techniczny Powód odejścia: brak chęci oraz chciałbym spędzić te wakacje bardziej aktywniej. Też bym chciał podziekowac: @Nikio_3 za bycie dobrym liderem. @Kierolza przemykanie oka jak odwalałem i za ta akcje (ciekawie było). @lol200312lol mam nadzieje ze kiedys awansujesz . @oliwierroo ja sie ciebie nie czepiam . @KsaweryXDXDmoze kiedys zdasz i moze nie dostaniesz akurat jakiegoś bana czy coś innego. Noi pozdrawiam wszystkich pracowników SARA Akceptuje. 1 godzinę temu, David98 napisał: Nick:WujekLordu SID:145524 Ranga posiadana we frakcji: Adept Powód odejścia: Brak Chęci Na słuzbie więc dziekuje za to ze mogłem byc z wami dziekuje akceptuje, oraz otrzymujesz black liste frakcji za odejscie podczas akademii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilkowski Opublikowano 15 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2025 Nick:zvex SID:120300 Ranga posiadana we frakcji:Pracownik Powód odejścia:Brak czasu na służby oraz ciągłe kary serwerowe Dlaczego: Dla dobrego rozwoju frakcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 16 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2025 15 godzin temu, emilkowski napisał: Nick:zvex SID:120300 Ranga posiadana we frakcji:Pracownik Powód odejścia:Brak czasu na służby oraz ciągłe kary serwerowe Dlaczego: Dla dobrego rozwoju frakcji Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon123123 Opublikowano 18 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2025 Nick: klon123123 SID: 41297 Ranga posiadana we frakcji: Technik Powód odejścia: Wypalenie , brak chęci wchodzenia na służbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 18 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2025 2 minuty temu, Klon123123 napisał: Nick: klon123123 SID: 41297 Ranga posiadana we frakcji: Technik Powód odejścia: Wypalenie , brak chęci wchodzenia na służbę. Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 29 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 Nick:smifu SID:46810 Ranga posiadana we frakcji: mlody pracownik Powód odejścia: jaja mnie swędzą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 29 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 4 minuty temu, smifu napisał: Nick:smifu SID:46810 Ranga posiadana we frakcji: mlody pracownik Powód odejścia: jaja mnie swędzą Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol200312lol Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 W dniu 8.03.2024 o 18:02, DonGrasso napisał: Nick: lol200312 SID: 34559 Ranga posiadana we frakcji: budowlany Powód odejścia: wole zostawić do dla siebie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 W dniu 3.08.2025 o 21:37, lol200312lol napisał: Takie życie. Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solik_ Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Nick: solik SID: 78342 Ranga posiadana we frakcji: operator naczelny Powód odejścia: brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 38 minut temu, solik_ napisał: Nick: solik SID: 78342 Ranga posiadana we frakcji: operator naczelny Powód odejścia: brak czasu Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 31 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2025 16 godzin temu, mazi napisał: Nick: mazi SID: 27160 Ranga posiadana we frakcji: Inspektor, Szkoleniowiec, Egzaminator ( wszystkie poboczne) Powód odejścia: wypalenie się frakcja Dzięki za czas spędzony na frakcji. Akceptuje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierosz Opublikowano 31 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2025 Nick: pierosz SID: 6140 Ranga posiadana we frakcji: Podinspektor Powód odejścia: Brak chęci 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 31 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2025 14 minut temu, pierosz napisał: Nick: pierosz SID: 6140 Ranga posiadana we frakcji: Podinspektor Powód odejścia: Brak chęci Dzięki pietrosz za powrót do frakcji. Akceptuje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull Opublikowano 31 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2025 Nick:Pitbull_West_Coast SID:124770 Ranga posiadana we frakcji:Pracownik Powód odejścia: mniej czasu na grę 😕 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 31 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2025 2 godziny temu, Pitbull napisał: Nick:Pitbull_West_Coast SID:124770 Ranga posiadana we frakcji:Pracownik Powód odejścia: mniej czasu na grę 😕 Akceptuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADRIXON Opublikowano 9 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2025 Nick: ADRIXON SID: 89772 Ranga posiadana we frakcji: Doswiadczony technik Powód odejścia: Brak czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 9 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2025 akceptuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek. Opublikowano 14 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 Nick: Janek. SID: 43886 Ranga posiadana we frakcji: Inspektor Naczelny Powód odejścia: Praca I jeszcze raz praca brak czasu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 14 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 3 godziny temu, Janek. napisał: Nick: Janek. SID: 43886 Ranga posiadana we frakcji: Inspektor Naczelny Powód odejścia: Praca I jeszcze raz praca brak czasu Akceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerko Opublikowano 17 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2025 Nick: Nerko SID: 89837 Ranga posiadana we frakcji: Doświadczony Specjalista Powód odejścia: Praca mi zabiera za dużo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi