Toomekk Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 8 godzin temu, Wombat napisał: Twój Nick: Wombat94 SID: 100939 Data odejścia: 15.09.2024 Ranga na jakiej byłeś: inspektor naczelny (chyba) Dowód bycia: starego druida kazdy pamieta raczej Dlaczego chcesz wrócić?: z nudow w sumie Akceptuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glc. Opublikowano 9 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2025 (edytowane) Twój Nick: noisierozjebalem SID: 66150 Data odejścia: pod koniec 2021 Ranga na jakiej byłeś: inspektor naczelny ( szkoleniowec, opiekun ) Dowód bycia: Zarzad wie Dlaczego chcesz wrócić?: Chciałbym powrocic do dawnych czasow Edytowane 9 Października 2025 przez glc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 9 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2025 30 minut temu, glc. napisał: Twój Nick: noisierozjebalem SID: 66150 Data odejścia: pod koniec 2021 Ranga na jakiej byłeś: inspektor naczelny ( szkoleniowec, opiekun ) Dowód bycia: Zarzad wie Dlaczego chcesz wrócić?: Chciałbym powrocic do dawnych czasow Na początku zacznijmy od tego, że na pv przedstawiłeś mi dowody bycia z 2021 roku. Przedstawiłeś mi dowód w postaci ogłoszenia z twojego odejścia z dnia 14.11.2021r. Co zostało potwierdzone. Podczas rozmowy z v-liderem podjęliśmy decyzję, że możemy zaakceptować powrót oferując ci rangę Specjalista o czym cię poinformowałem w wiadomości prywatnej po czym napisałeś przedmiotowy wniosek o powrót. Rozpatrując wniosek otrzymałem informację, że miałeś być w frakcji w tym roku. Dokładnie w dniu 16.03.2025 rok zostało wstawione ogłoszenie, że odszedłeś z frakcji na własne życzenie z rangi Młody Pracownik. Myślę, że nie mogłeś o tym zapomnieć gdyż nie minęło sporo czasu od twojego odejścia. Według mojej oceny umyślnie usiłowałeś oszukać Główny Zarząd Frakcji chcąc powrócić do frakcji na wyższą rangę pomijając proces rekrutacji. W związku z twoją nieudolną próbą oszustwa zasilasz nasze zacne szeregi Czarnej Listy Frakcji. Pozdrawiam. Wniosek o powrót odrzucam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrgh. Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 Twój Nick: JeczyDupa94 SID: 83392 Data odejścia: 13.05.2025 Ranga na jakiej byłeś: Technik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: ciekawi mnie jak jest aktualnie prowadzona frakcja, oraz moze cos ciekawego bedzie sie dziac na sluzbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 2 godziny temu, mrgh. napisał: Twój Nick: JeczyDupa94 SID: 83392 Data odejścia: 13.05.2025 Ranga na jakiej byłeś: Technik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: ciekawi mnie jak jest aktualnie prowadzona frakcja, oraz moze cos ciekawego bedzie sie dziac na sluzbie Witam, Akceptuje. Szczegóły omówimy na Discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
du13k_4wB Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 (edytowane) Twój Nick: al4n! SID: Data odejścia: 11.04.2025 Ranga na jakiej byłeś: Koordynator, Zarząd, Egzaminator, Szkoleniowiec Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Powrót na serwer (dc: dul3k) Edytowane 11 Października 2025 przez al4n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 W dniu 11.10.2025 o 16:44, al4n napisał: Twój Nick: al4n! SID: Data odejścia: 11.04.2025 Ranga na jakiej byłeś: Koordynator, Zarząd, Egzaminator, Szkoleniowiec Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Powrót na serwer (dc: dul3k) Akceptuje. Wrócisz na Inspektor naczelny - jeśli Ci to odpowiada, skontaktuj się ze mną na Discordzie nick: guccimietek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 13 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2025 Twój Nick: StiveX SID: 143692 Data odejścia: wczoraj Ranga na jakiej byłeś: Inspektor Naczelny Dowód bycia: pamiętają mnie Dlaczego chcesz wrócić?: Ponieważ są nudy w innych frakcjach 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 13 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2025 Godzinę temu, StiveX napisał: Twój Nick: StiveX SID: 143692 Data odejścia: wczoraj Ranga na jakiej byłeś: Inspektor Naczelny Dowód bycia: pamiętają mnie Dlaczego chcesz wrócić?: Ponieważ są nudy w innych frakcjach Akceptuje. Witamy spowrotem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzalonyArap Opublikowano 19 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 Twój Nick: SzalonyArap SID: 89071 Data odejścia: 26 Kwietnia 2022 Ranga na jakiej byłeś: Młody Pracownik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Wróciłem na serwer, są nudy a fajnie by było powrócić do starych czasów 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 19 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 (edytowane) 6 godzin temu, SzalonyArap napisał: Twój Nick: SzalonyArap SID: 89071 Data odejścia: 26 Kwietnia 2022 Ranga na jakiej byłeś: Młody Pracownik Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Wróciłem na serwer, są nudy a fajnie by było powrócić do starych czasów 🙂 Akceptuje. Z racji długiego czasu od odejścia, zostaniesz dopisany do wyników obecnej rekrutacji. Jeśli Ci odpowiada, zgłoś się do mnie na dc guccimietek lub toomekk Edytowane 19 Października 2025 przez Mietek_89 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NO_OK Opublikowano 24 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2025 SID:87188 Data odejścia: 5 październik Ranga na jakiej byłeś:Operator Naczelny Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Wracam na sere bo nudy jak nic nie robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 24 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2025 7 minut temu, NO_OK napisał: SID:87188 Data odejścia: 5 październik Ranga na jakiej byłeś:Operator Naczelny Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Wracam na sere bo nudy jak nic nie robie Akceptuje. Z racji krótkiego czasu od odejścia, ta sama ranga. Zgłoś sie na dc guccimietek lub toomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroobel Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 (edytowane) - Edytowane 29 Października 2025 przez wroobel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 29 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2025 SID:13354 Data odejścia: 2 październik Ranga na jakiej byłeś:Inspektor Naczelny (byłem wczesniej liderem) Dowód bycia: są na forum m.in. lista osób zasłużonych w składzie Dlaczego chcesz wrócić?: wróciły mi checi do tej frakcji 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd Inder00 Opublikowano 29 Października 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 29 Października 2025 2 godziny temu, Nikio_3 napisał: SID:13354 Data odejścia: 2 październik Ranga na jakiej byłeś:Inspektor Naczelny (byłem wczesniej liderem) Dowód bycia: są na forum m.in. lista osób zasłużonych w składzie Dlaczego chcesz wrócić?: wróciły mi checi do tej frakcji Akceptuję na stopień Inspektora. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risekoo Opublikowano 29 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2025 SID:103726 Data odejścia: 2 dni temu xDDD Ranga na jakiej byłeś: Technik Dowód bycia: nawet jeszcze na discordzie jestem Dlaczego chcesz wrócić?: a bo zachciało mi się znowu grać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 30 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2025 Twój Nick: kacpero00 SID: 102366 Data odejścia: 28.09.2025 Ranga na jakiej byłeś: główny inżynier Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: po prostu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 30 Października 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 30 Października 2025 22 godziny temu, Risekoo napisał: SID:103726 Data odejścia: 2 dni temu xDDD Ranga na jakiej byłeś: Technik Dowód bycia: nawet jeszcze na discordzie jestem Dlaczego chcesz wrócić?: a bo zachciało mi się znowu grać Akceptuje 9 minut temu, kacpero00 napisał: Twój Nick: kacpero00 SID: 102366 Data odejścia: 28.09.2025 Ranga na jakiej byłeś: główny inżynier Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: po prostu Odrzucam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_premban_67 Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 Twój Nick:jacekj_jaworek_67 SID:129338 Data odejścia:17.10.25 Ranga na jakiej byłeś:mlodszy pracownik Dowód bycia:pisalem odejscie Dlaczego chcesz wrócić?:poczulem wene 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierol Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 7 minut temu, Jacek_Jaworek_67 napisał: Twój Nick:jacekj_jaworek_67 SID:129338 Data odejścia:17.10.25 Ranga na jakiej byłeś:mlodszy pracownik Dowód bycia:pisalem odejscie Dlaczego chcesz wrócić?:poczulem wene Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson169 Opublikowano 12 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2025 Twój Nick: wyszczekany_dzieciak SID:37546 Data odejścia: nie pamiętam Ranga na jakiej byłeś: nie pamiętam podajrze dośw technik Dowód bycia: chłopaki wiedza Dlaczego chcesz wrócić?: lider normalny to sądze frakcja normalna 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 16 Listopada 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2025 W dniu 12.11.2025 o 21:49, Kubson169 napisał: Twój Nick: wyszczekany_dzieciak SID:37546 Data odejścia: nie pamiętam Ranga na jakiej byłeś: nie pamiętam podajrze dośw technik Dowód bycia: chłopaki wiedza Dlaczego chcesz wrócić?: lider normalny to sądze frakcja normalna AKCEPTUJE wchodzi tylko i wyłącznie dodanie do najbliższej rekrutacji w selekcji wyniki na ADEPTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefuu Opublikowano 29 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 Twój Nick: SzymekSzefu00 SID: 129974 Data odejścia: 9 listopada 2024 Ranga na jakiej byłeś: Specjalista Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Chciałbym znów poholować auta i odgrywać RP w tej frakcji. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 30 Listopada 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2025 20 godzin temu, SzymekSzefu00 napisał: Twój Nick: SzymekSzefu00 SID: 129974 Data odejścia: 9 listopada 2024 Ranga na jakiej byłeś: Specjalista Dowód bycia: Dlaczego chcesz wrócić?: Chciałbym znów poholować auta i odgrywać RP w tej frakcji. AKCEPTUJE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi