Abram Opublikowano 19 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 (edytowane) Nick: Abram SID: 43331 Biznes/frakcja: SanNews Stopień posiadany w biznesie: Zastępca Redaktora Naczelnego Powód: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Edytowane 19 Października 2025 przez Abram 1 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 19 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 Dyrektor Naczelny Al3ks Witam z tej strony Dyrektor Naczelny @Al3ks, dziękuje za spędzony czas w zarządzie, wspólne chwile radości i smutku. Twoje podcasty czy wywiad to było coś piękno pokazywały jaki potencjał drzemie w tym biznesie. Mam nadzieje, że się jeszcze kiedyś spotkamy w naszej drodze na Multi. Z tego miejsca chciałbym cię zaprosić na spotkanie ze mną w celu omówienia twojego projektu Liga Typera, aby wydać jasne oświadczenie. Z poważaniem Dyrektor Naczelny @Al3ks 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 19 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 moje oswiadczenie jest nastepujace; Ja dokańczam Lige Typera, zeby nie bylo, ze robie kogos w ch*ja - to mój post, napisany przeze mnie i czy bede w biznesie, czy nie bede w biznesie to dalej moge pod nim pisac - nie wiem jak z zamykaniem i otwieraniem tematu TRUDNO, mi to nie przeszkadza, poradze sobie bez czy z tym. A jeżeli ktoś nie chce tego promować jako Redakcja SN, też ok - przekopiuje sobie ten posty na "gry i zabawy" 💁♀️ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 19 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 Trzym się Abram 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 19 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 abram kiedy ten wywiad kolejny robimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 19 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 Trzymaj się Abram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 19 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 Godzinę temu, LubieOgorki napisał: abram kiedy ten wywiad kolejny robimy jak odejde najwyzej w "zabawy" zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 20 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2025 15 godzin temu, Abram napisał: Nick: Abram SID: 43331 Biznes/frakcja: SanNews Stopień posiadany w biznesie: Zastępca Redaktora Naczelnego Powód: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Elooooo dziadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 20 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2025 1 godzinę temu, smifu napisał: Elooooo dziadek nie jestem dziadek szczylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 20 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2025 3 minuty temu, Abram napisał: nie jestem dziadek szczylu Jesteś jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryser Opublikowano 20 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2025 Aufwiedersehen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 20 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2025 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi