BigKrzak Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Teraz, Przemyslavv_ napisał: Nick: skripe Kiedy odszedłes z frakcji?: z miesiąc temu może 2 Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudy na koronie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 4 Dowód na bycie we frakcji: lider oraz vlider wiedzą bardzo dobrze ze byłem ;d widzialem, ze byles proponuje ci 3 stopien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skripe Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vnecix.PDW Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Nick: VnetaZabieraNeta Kiedy odszedłes z frakcji?: Jakieś 2 miesiace temu zostalem wydalony Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ nie mam co innego robic na tym serwerze a w innych frakcjach nie mam zadnych szans... Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/WFUGWFH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 23 godziny temu, VnetaZabieraNeta napisał: Nick: VnetaZabieraNeta Kiedy odszedłes z frakcji?: Jakieś 2 miesiace temu zostalem wydalony Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ nie mam co innego robic na tym serwerze a w innych frakcjach nie mam zadnych szans... Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/WFUGWFH Próbuj przy kolejnych rekrutacjach // ODRZUCAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łucioX Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Wzór: Nick: rucioX Kiedy odszedłes z frakcji?: nie pamietam z 5 miesiency temu 😕 Dlaczego masz zamiar powrócić?:bo chce powrocic na serwerek Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: oj nie pamietam mialem szkolenie na vipa zaraz dam ssa i bedzie pokazane Dowód na bycie we frakcji: http://prnt.sc/slqanf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 (edytowane) 2 godziny temu, łucioX napisał: Wzór: Nick: rucioX Kiedy odszedłes z frakcji?: nie pamietam z 5 miesiency temu 😕 Dlaczego masz zamiar powrócić?:bo chce powrocic na serwerek Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: oj nie pamietam mialem szkolenie na vipa zaraz dam ssa i bedzie pokazane Dowód na bycie we frakcji: http://prnt.sc/slqanf 3 stopień. Edytowane 22 Maja 2020 przez BigKrzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łucioX Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 iq masz ujemne czy co ? nie widzisz zdj ? xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 chciałem edytować i dac 3 stopień ale za obraze trafiasz na BL tsa za obraze zarzadu frakcji tsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łucioX Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 jaka obraza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łucioX Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 o czym ty mówisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 usuneles wiadomość widział to @TOMEO i darkiner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łucioX Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 słucham ? xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2 Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Nick: bronek Kiedy odszedłes z frakcji?: jakies 2-3 miechy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: a bo chce sobie pojeżdzic taxi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: miałem 5 stopien v-lider Dowód na bycie we frakcji: nie mam bo mam nowego kompa i wszystko przepadlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Godzinę temu, Bronek2 napisał: Nick: bronek Kiedy odszedłes z frakcji?: jakies 2-3 miechy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: a bo chce sobie pojeżdzic taxi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: miałem 5 stopien v-lider Dowód na bycie we frakcji: nie mam bo mam nowego kompa i wszystko przepadlo Widziałem, że byles na frakcji proponuje ci 4 stopień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2 Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 @BigKrzak ruciox był w frakcji zanim ty jeszcze wogule sie dostales i byl jak dopiero ty doszedles wiec nie spinaj d*py tylko pogadaj z grasso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2 Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 pasi mi kszaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 chodzi o to, ze mnie zwyzywal od scier nie wybacze mu tego na tsa blackliste juz trafil chyba, ze wejdzie na ts3.multirpg.pl i to wyjasni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2 Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 tylko dsc podaj bo nie mam juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 zgłoś sie do mnie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz.cj* Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Nick: Janusz.cj* Kiedy odszedłes z frakcji?: 5 miesięcy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskniłem sie za tymi premierkami I Dongrasso misiaczku Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 4 Dowód na bycie we frakcji: 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek... Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Nick: Ziomek Kiedy odszedłes z frakcji?: W kwietniu, ale nie ma ogłoszenia. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót na serwer. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Członek frakcji Ziomek, awansuję na rangę Starszy Kierowca, gratulujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 W dniu 23.05.2020 o 10:44, Janusz.cj* napisał: Nick: Janusz.cj* Kiedy odszedłes z frakcji?: 5 miesięcy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskniłem sie za tymi premierkami I Dongrasso misiaczku Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 4 Dowód na bycie we frakcji: proponuje ci 3 stopień. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 W dniu 28.05.2020 o 19:42, Ziomek... napisał: Nick: Ziomek Kiedy odszedłes z frakcji?: W kwietniu, ale nie ma ogłoszenia. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót na serwer. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Członek frakcji Ziomek, awansuję na rangę Starszy Kierowca, gratulujemy! Proponuje ci 2 stopień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla2005 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Nick: C3glus Kiedy odszedłes z frakcji?: około miesiąc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ stęskniłem się za frakcją. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 4 stopień (transport lotniczy, transport VIP i egzaminator) Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/eL3awAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz.cj* Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 23 godziny temu, BigKrzak napisał: proponuje ci 3 stopień. Okej zgadzam sie dodacie mnie do panelu ? sid 23738 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź