Ementaler Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 2 godziny temu, bree napisał: Nick: bree Kiedy odszedłes z frakcji?: Około kwietnia, maja Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem po długiej nieobecności na serwer, jest fajny lider, oraz podoba mi się ta frakcja. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca - 3 Dowód na bycie we frakcji: Nie mam z powodu nowego komputera, ale @Ementaler powienieneś mnie pamiętać, tyle godzin razem przezjeździliśmy 😄 niech bedzie 2 stopien. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 17 godzin temu, Ementaler napisał: niech bedzie 2 stopien. zglos sie do mnie na discordzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla2005 Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Nick: C3glus Kiedy odszedłes z frakcji?: Maj/Czerwiec Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót na serwer oraz zatęsknienie za frakcją Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/eL3awAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 proponuje 3 stopień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla2005 Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 2 minuty temu, Ementaler napisał: proponuje 3 stopień pasuje mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 2 minuty temu, cegla2005 napisał: pasuje mi zglos sie do mnie na discordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaktyK69 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Nick: TaktyK69 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 23 sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tęsknie za frakcją jednak ta frakcja jest jest najlepsza było tutaj naprawdę fajnie. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: 19 sierpnia zdałeś na kierowcę 23 sierpnia odszedłeś z frakcji 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 2 godziny temu, TaktyK69 napisał: Nick: TaktyK69 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 23 sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tęsknie za frakcją jednak ta frakcja jest jest najlepsza było tutaj naprawdę fajnie. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: 19 sierpnia zdałeś na kierowcę 23 sierpnia odszedłeś z frakcji Akceptuję Stopień Młodszy Kierowca zgłoś się do mnie na serwerze lub forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz.cj* Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) Nick: Janusz.cj* Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo Fajnie było jeżdzić taxą Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca i mogłem vipami jezdzić Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 20 Października 2020 przez Janusz.cj* chce coś dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz.cj* Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 dajcie chociaż na kierowce lub do akademii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Akceptuje Proponuję stopień Kierowca zgłoś się do mnie na serwerze lub discordzie (knapix#0001) jeżeli ci odpowiada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz.cj* Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 1 godzinę temu, knapix napisał: Akceptuje Proponuję stopień Kierowca zgłoś się do mnie na serwerze lub discordzie (knapix#0001) jeżeli ci odpowiada Będziesz dziś na serwie? Jak tak to napisz o której godz wbije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 59 minut temu, Janusz.cj* napisał: Będziesz dziś na serwie? Jak tak to napisz o której godz wbije Jestem teraz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby12 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 W dniu 13.10.2020 o 21:29, Ementaler napisał: mozna Proszę @Ementaler @Cannabis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 16 godzin temu, Gruby12 napisał: Proszę @Ementaler @Cannabis Odrzucam Dowody nie są wystraczające (Zmiana lidera, inna opinia) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat_PL Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Wzór powrotu do frakcji TSA Wzór: Nick: Mat_PL Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chce ponownie spróbować swoich sił w tej frakcji, a mi się najbardziej spodobała Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 2 Dowód na bycie we frakcji: https://prnt.sc/v6dyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Akceptuje Stopień Młodszy Kierowca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Akceptuję Stopień Starszy Kierowca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Tak pamiętam i wszystko jest na Ogłoszeniach zapisane Stopień Kierowca Akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Akceptuję Stopień Starszy Kierowca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 44 minuty temu, Smifu_ napisał: Nick: kiedyś lordsmif [wieslawpaleta] Kiedy odszedłes z frakcji? miesiąc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: tak o bo nudy na serwie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca Dowód na bycie we frakcji:knapix wie i na ogłoszeniach jest Zostałeś wydalony z frakcji i dostałeś black liste Powrót jedynie przez rekrutację Odrzucam 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Nick: Cannabis Kiedy odszedłes z frakcji? 4 stycznia 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: tak o lecimy lecimy nie spimy Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Lajderostwo Dowód na bycie we frakcji: no chyba większość mnie pamieta itp, lista zasluzonych np i wgl noooo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Akceptuję Stopień Doświadczony Kierowca ponieważ minął prawie rok od odejścia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 10 minut temu, knapix napisał: Akceptuję Stopień Doświadczony Kierowca ponieważ minął prawie rok od odejścia. dobua lecymy dur, to co zaraz na multi za jakies 10-15minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Akceptuję Stopień Starszy Kierowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź