Apellovskyy Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Godzinę temu, TurboWojtek napisał: Nick:TurboWojtek Kiedy odszedłeś z frakcji?:gdzieś tak luty Dlaczego masz zamiar powrócić?:Tęsknie trochę za nią ale tylko chciałem się zapytać na jaką rangę bym mógł ja wrócić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Starszy kierowca bo dostałem na niego awans lecz za czasów DonGrasso nie napisał tego na dsc ani na forum Dowód na bycie we frakcji:Mam nadzieję że mnie @knapix kojarzy mój dowód to jest jeszcze jak @Ementaler był we frakcji i on potwierdzi Akceptuje, Stopień Kierowca. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Teraz, Hajko322 napisał: Nick: SzybkiTomus Kiedy odszedłeś z frakcji?: 13 Września 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Teraz mam więcej czasu i mogę ten czas poświęcić dla frakcji Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: ogłoszenia 8-9 strona na to ze byłem plus potwierdzenie od @knapix Akceptuje Stopień Kierowca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molak94 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Nick: Molak94 Kiedy odszedłeś z frakcji?: z jakieś dwa lata temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ powróciłem na serwer do którego mam sentyment Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy kierowca ale awansowałem na kierowce za czasów Mietka oraz Budzika Dowód na bycie we frakcji : https://i.imgur.com/FGTOqgR.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 41 minut temu, Molak94 napisał: Nick: Molak94 Kiedy odszedłeś z frakcji?: z jakieś dwa lata temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ powróciłem na serwer do którego mam sentyment Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy kierowca ale awansowałem na kierowce za czasów Mietka oraz Budzika Dowód na bycie we frakcji : https://i.imgur.com/FGTOqgR.jpg Odrzucam Brak wystarczających dowodów że miałeś stopień kierowca. Spróbuj poprzez rekrutację 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk3L2115g Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Nick: |~MW~|FLIKS Kiedy odszedłeś z frakcji?: 16 grudnia 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wracam na Multi. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/ziDKOJG 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k v m p e l Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Nick: kvmpel Kiedy odszedłeś z frakcji?: 15 grudnia 2k20 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nabrałem chęci do grania w mta :)) Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: doswiadczony kierowca /// 2 tygodnie bylem na niej takze moglem dalej zdawac Dowód na bycie we frakcji: na dole :)) Edytowane 10 Lutego 2021 przez k v m p e l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 2 godziny temu, k v m p e l napisał: Nick: kvmpel Kiedy odszedłeś z frakcji?: 15 grudnia 2k20 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nabrałem chęci do grania w mta :)) Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: doswiadczony kierowca /// 2 tygodnie bylem na niej takze moglem dalej zdawac Dowód na bycie we frakcji: na dole :)) Akceptuje Starszy Kierowca jeżeli ci pasuje zgłoś się do mnie na discrodzie, Apellovskyy#4210 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 W dniu 10.02.2021 o 09:01, dolarsx2121 napisał: Nick: dolarsx2121 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 3 stycznia 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brakuje mi Taxi oraz mam wiecej czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odrzucam Masz Black Liste GKF'u 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekas Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Nick: TurboJoker Kiedy odszedłeś z frakcji?: 13 Stycznia 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brakuje was Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 19 minut temu, TurboJoker napisał: Nick: TurboJoker Kiedy odszedłeś z frakcji?: 13 Stycznia 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brakuje was Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Akceptuje Stopień Kierowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 (edytowane) 22 godziny temu, dolarsx2121 napisał: Nick: dolarsx2121 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 3 stycznia 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brakuje mi Taxi oraz mam wiecej czasu + Zdjęcie BL Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Stopień Starszy Kierowca Edytowane 13 Lutego 2021 przez knapix 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) 46 minut temu, ENDROOXYT napisał: Nick:ENDROOX Kiedy odszedłeś z frakcji?:16 Grudnia 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?:Mam więcej czasu na frakcje. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: Pozatym knapix raczej pamięta! Stopień Transport Lotniczy (zgłoś się na discordzie) Edytowane 13 Lutego 2021 przez knapix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 22 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 (edytowane) 2 godziny temu, sam_sung napisał: Wzór: Nick: sam_sung Kiedy odszedłeś z frakcji?: 2 miesiące temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Fajnie było w frakcji lecz nie miałem czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: Apelovsky i knapix mnie pamiętają Żeby nie było tak ze po miesiącu odejdziesz bo bl TSA dostaniesz. Stopień Transport Lotniczy. Edytowane 22 Lutego 2021 przez knapix 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) Nick: Tredox. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 5-6 miesięcy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudy na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport Lotniczy Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenia str. 10 Edytowane 5 Marca 2021 przez Tredox 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 5 minut temu, Tredox napisał: Nick: Tredox. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 5-6 miesięcy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudy na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport Lotniczy Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenia str. 10 Stopień Doświadczony Kierowca 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Nick: BiednyReaper Kiedy odszedłeś z frakcji?:7-6 miesięcy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem niedawno do grania w mta więc chciałbym popracować Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca o ile się nie mylę Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 23 minuty temu, Reaper napisał: Nick: BiednyReaper Kiedy odszedłeś z frakcji?:7-6 miesięcy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem niedawno do grania w mta więc chciałbym popracować Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca o ile się nie mylę Dowód na bycie we frakcji: Zostałeś wydalony z frakcji z powodu perm bana Członek frakcji @Reaperg112 zostaje wydalony z frakcji z powodu perm bana. Możesz wrócić jedynie poprzez rekrutacje która otwiera się jutro o godzinie 00:01. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) Ty ale to nie moje konto jest @knapix Nie miałem takiego nicku nigdy Mogę ci pokazać ssy od bota czy coś ale to nie ja jestem Edytowane 7 Marca 2021 przez Reaper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 8 godzin temu, Reaper napisał: Ty ale to nie moje konto jest @knapix Nie miałem takiego nicku nigdy Mogę ci pokazać ssy od bota czy coś ale to nie ja jestem To jaki miałeś nick na forum wcześniej? Zapraszam na discorda na pv. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxpatrykjnsxx Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Nick: xxpatrykjnsxx Kiedy odszedłeś z frakcji?: 26.12.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ ta frakcja jest spoko, lubiłem jeździć jako taxi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/a/gUvzjXS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdkubabubaxd Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Nick: xdkubabubaxd Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18 luty 2021 około 14:00 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wróciły chęci do gry i mam więcej czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Zarząd powinien pamiętać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Godzinę temu, xxpatrykjnsxx napisał: Nick: xxpatrykjnsxx Kiedy odszedłeś z frakcji?: 26.12.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ ta frakcja jest spoko, lubiłem jeździć jako taxi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/a/gUvzjXS Akceptuje Stopień - Kierowca, zgłoś się do mnie na discordzie - Apellovskyy#4210 22 minuty temu, xdkubabubaxd napisał: Nick: xdkubabubaxd Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18 luty 2021 około 14:00 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wróciły chęci do gry i mam więcej czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Zarząd powinien pamiętać Akceptuje Stopień - Młodszy kierowca, zgłoś się do mnie na discordzie - Apellovskyy#4210 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K3JM1L Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Nick: K3JM1L Kiedy odszedłeś z frakcji?: około rok temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym coś zacząć robić bo jazda autem juz mi sie nudzi a w tsa są fajni ludzie i przygody Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: starszy kierowca chyba Dowód na bycie we frakcji: niestety nie posiadam ponieważ robiłem format dysku i się usunęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 17 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 5 godzin temu, K3JM1L napisał: Nick: K3JM1L Kiedy odszedłeś z frakcji?: około rok temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym coś zacząć robić bo jazda autem juz mi sie nudzi a w tsa są fajni ludzie i przygody Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: starszy kierowca chyba Dowód na bycie we frakcji: niestety nie posiadam ponieważ robiłem format dysku i się usunęło Brak dowodów, zbyt wiele się pozmieniało we frakcji. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelazna Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Nick:Zelazna Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie wiem 7 dni temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: przeprosić GAMBIEGO XD, i se pograć bo mi się nudzi hehe Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: za duży plik ale Apel lub ktoś wie że byłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź