knapix Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 44 minuty temu, kqba_2 napisał: Nick: @KQBA (na tamtym koncie spamer) Kiedy odszedłeś z frakcji?: Pod koniec czerwca (?) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo mi sie nudzi a kocham MultiRPG i chce wrocic do ulubionej frakcji Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Zastepca Menadzera Dowód na bycie we frakcji: Lista Zasluzonych Jak cos moge potwierdzic na dc ze to ten KQBA. Akceptuję. st - Transport VIP, jeżeli ci odpowiada zgłoś się na discordzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelonek 125 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Nick: jelonek125 Kiedy odszedłeś z frakcji?: jakiś rok temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: ponieważ powróciłem po długiej przerwie na serwer i stęskniłem się za transportem obywateli po całej mapie, byłem dość szybko rozwijającym się kierowcą i poświęcałem dużo czasu na pobyt na służbie. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport ViP Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusek3K. Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Nick:Rusek3K. Kiedy odszedłeś z frakcji?: chyba w listopadzie 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?:poniewaz wróciłem do mta i nudzi mi się na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Doświadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji: 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz69 Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Wzór: Nick: Bombiasz96 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 13 kwiecien Dlaczego masz zamiar powrócić?: A chciałbym se powbijać topke, zobaczyć co się zmieniło. Dużo dobrego słyszałem więc chcę zobaczyć jak to będzie. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport vip Dowód na bycie we frakcji: Myślę iż zarząd frakcji pamięta moją obecność we frakcji. 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 56 minut temu, Tobiasz69 napisał: Wzór: Nick: Bombiasz96 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 13 kwiecien Dlaczego masz zamiar powrócić?: A chciałbym se powbijać topke, zobaczyć co się zmieniło. Dużo dobrego słyszałem więc chcę zobaczyć jak to będzie. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport vip Dowód na bycie we frakcji: Myślę iż zarząd frakcji pamięta moją obecność we frakcji. Akceptuję. Stopień Transport Lotniczy. Jeżeli się zgadzasz zgłoś się do mnie na discordzie. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RufuSs Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Nick: RufuSs Kiedy odszedłeś z frakcji?: koło miesiąca temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Obiecany powrót z nowym sprzętem. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 3-kierowca Dowód na bycie we frakcji: niestety wszystkie ss przepadły,myślę że zarząd mnie pamięta oraz mój powód odejścia. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 41 minut temu, RufuSs napisał: Nick: RufuSs Kiedy odszedłeś z frakcji?: koło miesiąca temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Obiecany powrót z nowym sprzętem. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 3-kierowca Dowód na bycie we frakcji: niestety wszystkie ss przepadły,myślę że zarząd mnie pamięta oraz mój powód odejścia. Akceptuje, st- Młodszy Kierowca. Jeżeli ci pasuje zgłoś się do mnie na discordzie w wiadomości prywatnej. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srouli. Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Nick: Srouli Kiedy odszedłeś z frakcji?: Miesiąc z hakiem Dlaczego masz zamiar powrócić?: Odpocząłem, poogarniałem szkołe Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport Lotniczy (7) Dowód na bycie we frakcji: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izaa93. Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Nick: Wycieraka Kiedy odszedłeś z frakcji?: 2 miesiące temu, koniec sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudy Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: oczywiście VIP Dowód na bycie we frakcji: 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squer Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Nick: Squer_ Kiedy odszedłeś z frakcji?: 23 sierpień Dlaczego masz zamiar powrócić?: Dlatego że, nudy Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VIP Dowód na bycie we frakcji: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Godzinę temu, Srouli. napisał: Nick: Srouli Kiedy odszedłeś z frakcji?: Miesiąc z hakiem Dlaczego masz zamiar powrócić?: Odpocząłem, poogarniałem szkołe Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport Lotniczy (7) Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję, st - Doświadczony Kierowca. Odejście wciągu miesiąca = BL. Jeżeli ci pasuje zgłoś się do mnie na discordzie. Godzinę temu, alneq124 napisał: Nick: Wycieraka Kiedy odszedłeś z frakcji?: 2 miesiące temu, koniec sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudy Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: oczywiście VIP Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję, st - Transport Lotniczy. Odejście wciągu miesiąca = BL. Jeżeli ci pasuje zgłoś się do mnie na discordzie. 43 minuty temu, Squer napisał: Nick: Squer_ Kiedy odszedłeś z frakcji?: 23 sierpień Dlaczego masz zamiar powrócić?: Dlatego że, nudy Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VIP Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję, st - Transport Lotniczy. Odejście wciągu miesiąca = BL. Jeżeli ci pasuje zgłoś się do mnie na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0duXx Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Nick: N0duXx Kiedy odszedłeś z frakcji?: 21 Maja 2021r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam czas oraz chęci do jazdy. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: 4 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 5 godzin temu, undefined1312._ napisał: Nick: undefined1312_ Kiedy odszedłeś z frakcji?: Jakoś 7 miesięcy temu, albo mniej Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chcę zacząć robić coś na serwerze. Z czystej nudy. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Stopień wyżej od Starszego Kierowcy Dowód na bycie we frakcji: znalazłem tylko to w ogłoszeniach, reszta została usunięta z powodu zmiany konta na forum i nie wyszukują mi się wzmianki (nawet przez CTRL + F nie wyszukuje mojego starego nicku) Mysle ze gdzies w archiwum bedą lepsze dowody Akceptuje. St - Młodszy Kierowca. Jeżeli ci odpowiada, zgłoś się do mnie na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black69 Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 (edytowane) Nick: Adus1234 Kiedy odszedłeś z frakcji?: około mies temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo fajnie sie tam pracowało tylko odszedłem z powodu szkoły Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 3 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/3ySrbc8 Edytowane 4 Listopada 2021 przez Black69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 3 godziny temu, Black69 napisał: Nick: Adus1234 Kiedy odszedłeś z frakcji?: około mies temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo fajnie sie tam pracowało tylko odszedłem z powodu szkoły Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 3 Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/3ySrbc8 Nie było cię we frakcji TSA nawet, podczas ostatniej rekrutacji pisałeś podanie i się nie dostałeś, dodatkowo dajesz ss'a który nie jest twój, więc gdzie ty chcesz wrócić jak cię u nas nie było? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszenka Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Nick: lukaszenka Kiedy odszedłeś z frakcji?: jakos pod koniec wakacji Dlaczego masz zamiar powrócić?: gdyz znow mam chęć do pracy jako taksówkarz Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca Dowód na bycie we frakcji:, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodos34 Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Nick: Rodos Kiedy odszedłeś z frakcji?: 15,11,2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chęci do służby Transport of S.A wróciły. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP. Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nienkuu Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Nick: NienQ.pepohepi Kiedy odszedłeś z frakcji?: 31.08.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: będę miał czas na posiedzenie na mrpg wiec postanowilem powrocic Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 6 minut temu, NienQ napisał: Nick: NienQ.pepohepi Kiedy odszedłeś z frakcji?: 31.08.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: będę miał czas na posiedzenie na mrpg wiec postanowilem powrocic Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Akceptuje Stopień Młodszy Kierowca, jeżeli ci odpowiada zgłoś się na discordzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DC8898 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Nick: DC Kiedy odszedłeś z frakcji?: 26 Wrzesień Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam więcej wolnego czasu niż w momencie odejścia Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport Lotniczy Dowód na bycie we frakcji: Nie posiadam lecz mam nadzieję że ktoś mnie pamięta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezyKK Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 28.11.2021 o 22:50, DC8898 napisał: Nick: DC Kiedy odszedłeś z frakcji?: 26 Wrzesień Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam więcej wolnego czasu niż w momencie odejścia Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport Lotniczy Dowód na bycie we frakcji: Nie posiadam lecz mam nadzieję że ktoś mnie pamięta Akceptuję. St. Doświadczony Kierowca Odejście wciągu miesiąca = BL. Jeśli ci pasuje zgłoś się do mnie na discordzie. Edytowane 30 Listopada 2021 przez JezyKK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathexu Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Nick: mathexu Kiedy odszedłeś z frakcji?: 2,3 tyg temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tęsknie za tym i nudy trch bez tego Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 8 Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/48060-żegnam-ale-jednak-nie-żegnam/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YTKon06 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Nick:YTKon06 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18 marca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wracam do świata mta i jakoś nudno się zrobiło a tak to bym ludzi po zawoził Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Kierowca Dowód na bycie we frakcji:Nie posiadam ponieważ robiłem restart komputera, ale na profilu jest post jak pisałem o odejściu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 36 minut temu, YTKon06 napisał: Nick:YTKon06 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18 marca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wracam do świata mta i jakoś nudno się zrobiło a tak to bym ludzi po zawoził Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Kierowca Dowód na bycie we frakcji:Nie posiadam ponieważ robiłem restart komputera, ale na profilu jest post jak pisałem o odejściu Akceptuję. Stopień Młodszy Kierowca. Jeżeli ci odpowiada zgłoś się do mnie na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPrecel Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Nick:DawidPrecel Kiedy odszedłeś z frakcji?: 23.09.2021r Dlaczego masz zamiar powrócić?:Odpocząłem trochę od MTA i chciałbym wrócić na serwer oraz do TSA Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź