KamiRostek Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Nick: KamiRostek Kiedy odszedłeś z frakcji?: 2021/03/23 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wracam na serwer a chciałbym coś porabiać. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Miałem Kierowca ale przed odejściem spadłem na młodszy kierowca Dowód na bycie we frakcji:https://multirpg.pl/topic/6710-og%C5%82oszenia/page/13/?tab=comments#comment-194425 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 W dniu 26.05.2021 o 16:47, KamiRostek napisał: Nick: KamiRostek Kiedy odszedłeś z frakcji?: 2021/03/23 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wracam na serwer a chciałbym coś porabiać. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Miałem Kierowca ale przed odejściem spadłem na młodszy kierowca Dowód na bycie we frakcji:https://multirpg.pl/topic/6710-og%C5%82oszenia/page/13/?tab=comments#comment-194425 Powrót jedynie poprzez rekrutację, nie możesz wrócić na stopień Adept. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo_MF Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Nick:Diablo_MF Kiedy odszedłeś z frakcji?:miesonc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:bo mam dużo czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Kazdy mnie zna( jak nie moge wysłać ssa) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Teraz, Diablo_MF napisał: Nick:Diablo_MF Kiedy odszedłeś z frakcji?:miesonc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:bo mam dużo czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Kazdy mnie zna( jak nie moge wysłać ssa) Akceptuje st. Kierowca 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr77zeR. Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Nick: Wr77zeR Kiedy odszedłeś z frakcji?: Niecałe 3 miesiące temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: A jakoś tak mi się zachciało pojeździć taskufkom. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VIP. Dowód na bycie we frakcji: Zarząd pamięta a jak nie to znajdzie się masa ss'ów. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 42 minuty temu, Wr77zeR. napisał: Nick: Wr77zeR Kiedy odszedłeś z frakcji?: Niecałe 3 miesiące temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: A jakoś tak mi się zachciało pojeździć taskufkom. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VIP. Dowód na bycie we frakcji: Zarząd pamięta a jak nie to znajdzie się masa ss'ów. Akceptuje. st. Lotnik - jeżeli odpowiada to zgłoś się do mnie na dsc Apellovskyy#7777 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaBezCzapki Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nick: SebaBezCzapki Kiedy odszedłeś z frakcji?: Nie pamiętam, w tamtym roku :V Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym znowu pojeździć taxi, poznawać graczy i także nosić pomoc w transporcie :D Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 2 ale minuty były na 3 stopień (odszedłem bo przez 3 tygodnie nikt nie chciał zrobić egzaminu na 3 stopień :C) Dowód na bycie we frakcji: Mam tylko z cabbika (z 1 stopnia) ale dawny lider i vl potwierdzi ze bylem @DonGrasso @BigShaQ i kierowca ktory tez wtedy pracował @skripe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 2 godziny temu, SebaBezCzapki napisał: Nick: SebaBezCzapki Kiedy odszedłeś z frakcji?: Nie pamiętam, w tamtym roku :V Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym znowu pojeździć taxi, poznawać graczy i także nosić pomoc w transporcie 😄 Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 2 ale minuty były na 3 stopień (odszedłem bo przez 3 tygodnie nikt nie chciał zrobić egzaminu na 3 stopień :C) Dowód na bycie we frakcji: Mam tylko z cabbika (z 1 stopnia) ale dawny lider i vl potwierdzi ze bylem @DonGrasso @BigShaQ i kierowca ktory tez wtedy pracował @skripe Brak dowodów bycia w frakcji. Powodzenia w rekrutacji. Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaBezCzapki Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 7 minut temu, Apellovskyy napisał: Brak dowodów bycia w frakcji. Powodzenia w rekrutacji. Odrzucam. Moge dodać ssa z cabika bo zapomnialem go wkleic i jak znajde to z minut we frakcji to tez jakis dowod (ssy byly wymagane jak sie bralo wyplate) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 8 godzin temu, SebaBezCzapki napisał: Moge dodać ssa z cabika bo zapomnialem go wkleic i jak znajde to z minut we frakcji to tez jakis dowod (ssy byly wymagane jak sie bralo wyplate) I tak miałeś za niski stopień, w frakcji dużo się pozmieniało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniura2137 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Nick: maniura2137 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 2.06.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Miałem mieć wyjazd za granicę na 3 tygodnie ale został on odwołany. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: Powinniście mnie pamiętać a jak nie to tu dowód: https://multirpg.pl/topic/40747-zaakceptowaneodejście-tymczasowe-z-tsa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 7 godzin temu, maniura2137 napisał: Nick: maniura2137 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 2.06.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Miałem mieć wyjazd za granicę na 3 tygodnie ale został on odwołany. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: Powinniście mnie pamiętać a jak nie to tu dowód: https://multirpg.pl/topic/40747-zaakceptowaneodejście-tymczasowe-z-tsa/ Akceptuje. St. Lotnik - jeżeli ci odpowiada to zgłoś się do mnie na dsc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSNAJPI Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Nick:xSNAJPI Kiedy odszedłeś z frakcji?: Nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tęsknie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji: Zarząd pamięta https://twemoji.maxcdn.com/2/72x72/1f604.png 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 3 minuty temu, xSNAJPI napisał: Nick:xSNAJPI Kiedy odszedłeś z frakcji?: Nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tęsknie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji: Zarząd pamięta https://twemoji.maxcdn.com/2/72x72/1f604.png Akceptuje. St - Wykwalifikowany Kierowca. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebeeeQ00 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Nick: SebeeK00 Kiedy odszedłeś z frakcji?: w piątek 18 czerwca tego roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ chcę pojeździć jeszcze taxówkami bo bardzo lubię tę frakcję i móc pomagać przewozić graczy po San Andreas Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: po środku jestem ja wtedy na stopniu Wykwalifikowany kierowca 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 11 godzin temu, SebeeeQ00 napisał: Nick: SebeeK00 Kiedy odszedłeś z frakcji?: w piątek 18 czerwca tego roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ chcę pojeździć jeszcze taxówkami bo bardzo lubię tę frakcję i móc pomagać przewozić graczy po San Andreas Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: po środku jestem ja wtedy na stopniu Wykwalifikowany kierowca Akceptuję Stopień Starszy Kierowca. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handlunio Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Nick: UkradneCiPiwnice(Handlunio) Kiedy odszedłeś z frakcji?: 24 luty Dlaczego masz zamiar powrócić?:chce polatac z ziomami na taxówie jak za starych lat Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport lotniczy Dowód na bycie we frakcji: Pozdrawiam 3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 15 minut temu, Handlunio napisał: Nick: UkradneCiPiwnice(Handlunio) Kiedy odszedłeś z frakcji?: 24 luty Dlaczego masz zamiar powrócić?:chce polatac z ziomami na taxówie jak za starych lat Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport lotniczy Dowód na bycie we frakcji: Pozdrawiam Akceptuje. St - Doświadczony Kierowca. Warunek to odejście z frakcji wciągu miesiąca = BL, jak ci pasuje zgłoś się do mnie na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smerfuuu Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Wzór: Nick: Sm3rf Kiedy odszedłeś z frakcji?: 23 października chyba Dlaczego masz zamiar powrócić?: Szukam zajęcia na serwerze a wożenie ludzi zawsze było przyjemne Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VIP(wieczny 😂) Dowód na bycie we frakcji: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 5 godzin temu, Smerfuuu napisał: Wzór: Nick: Sm3rf Kiedy odszedłeś z frakcji?: 23 października chyba Dlaczego masz zamiar powrócić?: Szukam zajęcia na serwerze a wożenie ludzi zawsze było przyjemne Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VIP(wieczny 😂) Dowód na bycie we frakcji: Akceptuje Stopień Transport Lotniczy Zgłoś się do mnie na discordzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Slonik. Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Nick:Slonik Kiedy odszedłeś z frakcji?: tydzień temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: TSA to rodzina brakuje Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: wszyscy liderzy wiedzą że byłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 10 minut temu, .Slonik. napisał: Nick:Slonik Kiedy odszedłeś z frakcji?: tydzień temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: TSA to rodzina brakuje Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: wszyscy liderzy wiedzą że byłem Akceptuje. St - Transport Lotniczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombao420 Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) Wzór: Nick: Bombao420 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 08.06.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: wróciły chęci Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Menadżer Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 15 Lipca 2021 przez Bombao420 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 5 minut temu, Bombao420 napisał: Wzór: Nick: Bombao420 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 08.08.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: wróciły chęci Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Menadżer Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję. St - Transport VIP 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris. Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 (edytowane) Wzór: Nick: Kris123 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 30 grudnia 2020 roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nabrałem chęci do gry na tym serwerze. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca, Kierowca lotniczy, Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: Transport VIP @Kris123 odchodzi z frakcji na własne życzenie. Edytowane 16 Lipca 2021 przez Kris123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź