knapix Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Akceptuję. St - Transport Lotniczy, jeżeli ci odpowiada zgłoś się do mnie na discordzie. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 4 minuty temu, oskargraxd napisał: Nick: oskargraxd Kiedy odszedłeś z frakcji?: zostałem wydalony z 20minut temu chyba cos takiego. Dlaczego masz zamiar powrócić?: chciałbym wrócić dlatego że to jest bardzo fajna frakcja. przepraszam pana Apellovskiego dlatego że to tyczy sie z nim bo powiedzialem jedno dwa słowa których nie powinienem, jeszcze raz przepraszam. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Zostałeś wydalony z frakcji więc nie masz możliwości powrotu do frakcji. Powrót jedynie przez rekrutację. Odrzucam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKLYT Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Nick: JKLYT Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18.07.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ już wróciłem z wakacji i już będę z powrotem aktywny 🙂 Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queens Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Nick: AdasioRz123 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 21 czerwca Dlaczego masz zamiar powrócić?:już wróciłem z wakacji i też mam zamiar powracać bo TSA to rodzina! ❤️ Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: wykwalifikowany kierowca Dowód na bycie we frakcji: Mam dużo dowodów podam tylko dwa ale jak będzie potrzeba więcej to wyślę już na pw discorda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 7 godzin temu, AdasioRz123 napisał: Nick: AdasioRz123 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 21 czerwca Dlaczego masz zamiar powrócić?:już wróciłem z wakacji i też mam zamiar powracać bo TSA to rodzina! ❤️ Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: wykwalifikowany kierowca Dowód na bycie we frakcji: Mam dużo dowodów podam tylko dwa ale jak będzie potrzeba więcej to wyślę już na pw discorda Akceptuję. St. Starszy Kierowca, zgłoś się do mnie na discordzie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurakas614 Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Nick: kurakas614 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18 czerwca Dlaczego masz zamiar powrócić?: chęci wróciły Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 5 minut temu, kurakas614 napisał: Nick: kurakas614 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18 czerwca Dlaczego masz zamiar powrócić?: chęci wróciły Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: Akceptuje. St. Kierowca Powietrzny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikkk Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Nick: Adikkk Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18 maja Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym wrócić do wspólnej służby, mówiłem ze wrócę silniejszy i chciałbym powrócić, teraz jest na to idealny moment. Dosyć dużo czasu pozwoliło mi na odpoczęcie i przemyślenie wielu spraw związanych z frakcją TSA. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: Myśle, że sporo osób mnie pamięta. Sam lider frakcji więc niestety nie mam ss’ów ale oznaczę kilku świadków. @JezyKK @Dzimipo @knapix @Apellovskyy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Adikkk napisał: Nick: Adikkk Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18 maja Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym wrócić do wspólnej służby, mówiłem ze wrócę silniejszy i chciałbym powrócić, teraz jest na to idealny moment. Dosyć dużo czasu pozwoliło mi na odpoczęcie i przemyślenie wielu spraw związanych z frakcją TSA. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: Myśle, że sporo osób mnie pamięta. Sam lider frakcji więc niestety nie mam ss’ów ale oznaczę kilku świadków. @JezyKK @Dzimipo @knapix @Apellovskyy Akc. St - Lotnik. Zgłoś się do mnie na discordzie, jeżeli ci odpowiada. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzi0.PDW Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Nick: OmgLOLwtfEdzi0.PDW Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie pamiętam tego niestety ale możecie zobaczyć kiedy pisałem odeiscie Dlaczego masz zamiar powrócić?: tak naprawdę to niewiem dlaczego odeszlem chyba zbytnio nie pomyślałem brakuje mi tego a pozatym na serwerze niema co robić a tsa to jakaś rozrywka jazda z klientami i wgl Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: hmm jak dobże pamiętam to Młodszy kierowca jeździłem Vincentem Dowód na bycie we frakcji: mam tylko takie bo pisze to na telefonie jeśli potrzeba to mam więcej na laptopie to mogę komuś potem podesłać na dc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 45 minut temu, Edzi0.PDW napisał: Nick: OmgLOLwtfEdzi0.PDW Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie pamiętam tego niestety ale możecie zobaczyć kiedy pisałem odeiscie Dlaczego masz zamiar powrócić?: tak naprawdę to niewiem dlaczego odeszlem chyba zbytnio nie pomyślałem brakuje mi tego a pozatym na serwerze niema co robić a tsa to jakaś rozrywka jazda z klientami i wgl Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: hmm jak dobże pamiętam to Młodszy kierowca jeździłem Vincentem Dowód na bycie we frakcji: mam tylko takie bo pisze to na telefonie jeśli potrzeba to mam więcej na laptopie to mogę komuś potem podesłać na dc Odrzucam. Powrócić możesz jedynie ze stopnia Kierowca, powodzenia w rekrutacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DC8898 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Nick: DC Kiedy odszedłeś z frakcji?: 13.08.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nabrałem znowu ochotę na pracę Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca vip Dowód na bycie we frakcji: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, DC8898 napisał: Nick: DC Kiedy odszedłeś z frakcji?: 13.08.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nabrałem znowu ochotę na pracę Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca vip Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję St. Transport Lotniczy, zgłoś się na discordzie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastel Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick:Nastel Kiedy odszedłeś z frakcji?:wakacje 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?:wracam na multi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:1 albo 2 nie pamietam dokladnie Dowód na bycie we frakcji:brak ale na dc powinno być Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez Nastel 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 3 godziny temu, Nastel napisał: Nick:Nastel Kiedy odszedłeś z frakcji?:wakacje 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?:wracam na multi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:1 albo 2 nie pamietam dokladnie Dowód na bycie we frakcji:brak ale na dc powinno być Odrzucam. Brak dowodów oraz za niskie rangi na powrót. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evenemencik Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Nick: Evenemencik Kiedy odszedłeś z frakcji: Dość niedawno Dlaczego masz zamiar powrócić?: Miła atmosfera fajnie się z wami rozmawia i no TSA to TSA nie ma takich dzieci Jaki stopień posiadałeś przed odejściem: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 28 minut temu, Evenemencik napisał: Nick: Evenemencik Kiedy odszedłeś z frakcji: Dość niedawno Dlaczego masz zamiar powrócić?: Miła atmosfera fajnie się z wami rozmawia i no TSA to TSA nie ma takich dzieci Jaki stopień posiadałeś przed odejściem: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: Akceptuję Stopień Transport Lotniczy, zgłoś się do mnie na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, timowskyy napisał: Nick: Timowskyy Kiedy odszedłeś z frakcji?: Pół roku temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam prawko irl i chcę się pochwalić jazdą Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: pierwsza ranga po egzaminie Dowód na bycie we frakcji: Wystarczy zobaczyć że zdałem egzamin w temacie Odrzucam. Brak dowodów. Edytowane 1 Września 2021 przez Apellovskyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Nick: OliwieR_45 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 25 kwietnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudy na serwie. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VIP Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/38569-zaakceptowaneodejście/?tab=comments#comment-210962 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danger. Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Nick: Danger. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 22 Maja 2021r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stęskniłem się za frakcja oraz mam duże checi do gry. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciubs Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Nick:Ciubs Kiedy odszedłeś z frakcji?:2 Marca 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?:Powracam na serwer po długiej przerwie nie mam co robić a bardzo dobrze wspominam chwile spędzone w frakcji tsa brakuje mi tych chwil chciał bym je przeżyć jeszcze raz. Oraz powiedziałem przy odejściu ze jak znajdę czas powrócę. Mam nadzieję ze rozpatrzycie mój powrót ❤️ Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Doświadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji:podsyłam ss poniżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 16 godzin temu, Ciubs napisał: Nick:Ciubs Kiedy odszedłeś z frakcji?:2 Marca 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?:Powracam na serwer po długiej przerwie nie mam co robić a bardzo dobrze wspominam chwile spędzone w frakcji tsa brakuje mi tych chwil chciał bym je przeżyć jeszcze raz. Oraz powiedziałem przy odejściu ze jak znajdę czas powrócę. Mam nadzieję ze rozpatrzycie mój powrót ❤️ Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Doświadczony kierowca Dowód na bycie we frakcji:podsyłam ss poniżej Akceptuje. St - Wykfalifikowany kierowca. Jeżeli zgadzasz się to zgłoś się do mnie na discodzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Nick: TurboWojtek Kiedy odszedłeś z frakcji?:Ojej nie pamiętam tego ale napewno jest gdzieś napisany mój stary powrót Dlaczego masz zamiar powrócić?:Dlatego że straciłem range roota i nie ma co robić więc chciałbym pojeździć taksówka Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji:Myślę że mnie pamiętają to było że czasów jeszcze starego lidera don Grasso wszystko ustalone z Apellem było 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 18 minut temu, TurboWojtek napisał: Nick: TurboWojtek Kiedy odszedłeś z frakcji?:Ojej nie pamiętam tego ale napewno jest gdzieś napisany mój stary powrót Dlaczego masz zamiar powrócić?:Dlatego że straciłem range roota i nie ma co robić więc chciałbym pojeździć taksówka Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji:Myślę że mnie pamiętają to było że czasów jeszcze starego lidera don Grasso wszystko ustalone z Apellem było Akceptuje. st - Kierowca, odejście wyciągu 1 miesiąca = BL jezeli sie zgadzasz to napisz na discordzie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba_2 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Nick: @KQBA (na tamtym koncie spamer) Kiedy odszedłeś z frakcji?: Pod koniec czerwca (?) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo mi sie nudzi a kocham MultiRPG i chce wrocic do ulubionej frakcji Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Zastepca Menadzera Dowód na bycie we frakcji: Lista Zasluzonych Jak cos moge potwierdzic na dc ze to ten KQBA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź