xQBIK Opublikowano 21 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2025 Teraz, Jachino napisał: Nick: Jachino Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: sentyment do frakcji Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: nie pamiętam Dowód na bycie we frakcji: lista zasłużonych i każdy mnie pamięta Miałeś przed odejściem rangę Transport VIP Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Szofer. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Szefuncio- Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 (edytowane) Nick: -Szefuncio- Kiedy odszedłeś z frakcji: Pół roku temu Dlaczsgo mam zamiar powrócić: wróciłem do serwera: Jaki stopień posiadałem przed odejściem: Menadżer Dowod na bycie we frakcji: Edytowane 28 Października 2025 przez -Szefuncio- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 29 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2025 18 godzin temu, -Szefuncio- napisał: Nick: -Szefuncio- Kiedy odszedłeś z frakcji: Pół roku temu Dlaczsgo mam zamiar powrócić: wróciłem do serwera: Jaki stopień posiadałem przed odejściem: Menadżer Dowod na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Egzaminator. Jeżeli ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (zlomek808) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heisenberg Opublikowano 2 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2025 Wzór: Nick: 7tysiecyobrotowNa1 Kiedy odszedłeś z frakcji?: kwiecien Dlaczego masz zamiar powrócić?: powrót na serwer Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy przewożnik FAST-TAXI Dowód na bycie we frakcji: pamiętają ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomiN Opublikowano 2 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2025 10 minut temu, heisenberg napisał: Wzór: Nick: 7tysiecyobrotowNa1 Kiedy odszedłeś z frakcji?: kwiecien Dlaczego masz zamiar powrócić?: powrót na serwer Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy przewożnik FAST-TAXI Dowód na bycie we frakcji: pamiętają ludzie Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Doświadczony Kierowca. Jeżeli ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (domynn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastercard.exe Opublikowano 9 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2025 Nick: Mastercard.exe Kiedy odszedłeś z frakcji?: około rok temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo nie mam co robić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Menadźer Dowód na bycie we frakcji: Nie wiem gdzie to szukać można zobaczyć że mam zasłużonego na dsc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 11 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2025 W dniu 9.11.2025 o 18:55, Mastercard.exe napisał: Nick: Mastercard.exe Kiedy odszedłeś z frakcji?: około rok temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo nie mam co robić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Menadźer Dowód na bycie we frakcji: Nie wiem gdzie to szukać można zobaczyć że mam zasłużonego na dsc Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Wykwalifikowany Przewoźnik. Jeżeli ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (zlomek808) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4RaMbA Opublikowano 30 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2025 Nick: K4RaMbA Kiedy odszedłeś z frakcji?: Około rok temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo nie mam co robić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Przewoźnik Dowód na bycie we frakcji: zarzad pamieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 30 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2025 Teraz, K4RaMbA napisał: Nick: K4RaMbA Kiedy odszedłeś z frakcji?: Około rok temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo nie mam co robić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Przewoźnik Dowód na bycie we frakcji: zarzad pamieta Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Starszy Przewoźnik Jeżeli ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (zlomek808) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroobel Opublikowano 15 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2025 Nick: wxkisss_ Kiedy odszedłeś z frakcji?: Jakos 3 miesiace temu chyba Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chęci wrocily Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Chyba 3 ranga Dowód na bycie we frakcji: wydaje mi sie ze zlomek bedzie mnie pamietal 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 15 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2025 20 minut temu, wroobel napisał: Nick: wxkisss_ Kiedy odszedłeś z frakcji?: Jakos 3 miesiace temu chyba Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chęci wrocily Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Chyba 3 ranga Dowód na bycie we frakcji: wydaje mi sie ze zlomek bedzie mnie pamietal Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Kierowca. Jeżeli ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (zlomek808) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzvzuu Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Nick: SerioJestemLoco Kiedy odszedłeś z frakcji?: Nie pamientam Dlaczego masz zamiar powrócić?: bedzie ogien Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: egzaminator Dowód na bycie we frakcji: pompa flex rpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomiN Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 1 minutę temu, krzvzuu napisał: Nick: SerioJestemLoco Kiedy odszedłeś z frakcji?: Nie pamientam Dlaczego masz zamiar powrócić?: bedzie ogien Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: egzaminator Dowód na bycie we frakcji: pompa flex rpg Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Egzaminator. Jeżeli ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (domynn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 (edytowane) Nick: spazma94 Kiedy odszedłeś z frakcji?: październik chyba Dlaczego masz zamiar powrócić?: tak o Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Lider Dowód na bycie we frakcji: zeby byly jakies checi wejsc na serwer Edytowane 28 Grudnia 2025 przez xQBIK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Teraz, xQBIK napisał: Nick: spazma94 Kiedy odszedłeś z frakcji?: październik chyba Dlaczego masz zamiar powrócić?: tak o Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Lider Dowód na bycie we frakcji: zeby byly jakies checi wejsc na serwer Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Zastępca Szefa. Jeżeli ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (zlomek808) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinkaaaaaaaaaa Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Nick: Cieplepupki Kiedy odszedłeś z frakcji?: październik Dlaczego masz zamiar powrócić?: siostro podaj basen Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 15 tl + vip + ft Dowód na bycie we frakcji: zarzont wie Pisze z 2 konta bo mam spamera gg Edytowane 31 Stycznia przez Przepraszamoddajciemiglos xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomiN Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Przepraszamoddajciemiglos napisał: Nick: Cieplepupki Kiedy odszedłeś z frakcji?: październik Dlaczego masz zamiar powrócić?: siostro podaj basen Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 15 tl + vip + ft Dowód na bycie we frakcji: zarzont wie Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Wykwalifikowany Przewoźnik. Jeżeli ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (domynn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilek2115 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Nick: Kamilek2115 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 2022r Dlaczego masz zamiar powrócić?: ponieważ ziomek z org jest w tsa Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: nie mam ze względu na wymiane komputera ale stary zarząd mnie pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomiN Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2 minuty temu, kamilek2115 napisał: Nick: Kamilek2115 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 2022r Dlaczego masz zamiar powrócić?: ponieważ ziomek z org jest w tsa Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: nie mam ze względu na wymiane komputera ale stary zarząd mnie pamięta Odrzucam , niestety minęło zbyt dużo czasu. Powrót możliwy przez rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubatoziom11 Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Nick: kubatoziom1 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 26.12.2025 Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo ciałem wrocic do taxi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: młodszy kierowcza Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomiN Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 10 godzin temu, kubatoziom11 napisał: Nick: kubatoziom1 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 26.12.2025 Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo ciałem wrocic do taxi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: młodszy kierowcza Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Kierowca. Jeżeli ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (domynn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalek.tzw Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Nick: Michalek.tzw Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie napisałem odejścia iż ponieważ leżałem w szpitalu mam potwierdzenie mogę ci wysłać pv nie mialem szans jak napisac bardzo proszę o powrót bardzo mi zależy na tym . Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wróciłem do gry i chce rozwijać swoja rozgrywkę Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Dswiadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/6710-ogłoszenia-frakcji-transport-of-san-andreas/?do=findComment&comment=387701 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2 godziny temu, michalek.tzw napisał: Nick: Michalek.tzw Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie napisałem odejścia iż ponieważ leżałem w szpitalu mam potwierdzenie mogę ci wysłać pv nie mialem szans jak napisac bardzo proszę o powrót bardzo mi zależy na tym . Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ wróciłem do gry i chce rozwijać swoja rozgrywkę Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Dswiadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/6710-ogłoszenia-frakcji-transport-of-san-andreas/?do=findComment&comment=387701 Odrzucam, Zostałeś wydalony, jedyny możliwy powrót przez rekrutację, która aktualnie trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź