sqober Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 15 godzin temu, ksawery2001m napisał: Nick: kasztanek_kolanek2009 (ksawery2010m miałem wcześniej) Kiedy odszedłeś z frakcji?: koło 23.03.2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ bardzo chciałbym wrócić, bez frakcji nudy też nie zawsze na serwie jest taxi. Będę siedział najdłużej jak tylko mogę. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: młodszy kierowca (chyba) Dowód na bycie we frakcji: @sqober potwierdzi (wcześniejszy dc ksawery0376 aktualny ksawery03766 Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Odrzucony! Zostałeś wydalony z frakcji co oznacza, że możesz powrócić do frakcji jedynie przez rekrutację. PS. Rekrutacja jest w tym momencie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.x.A.y Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 1 godzinę temu, sqober napisał: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Odrzucony! Zostałeś wydalony z frakcji co oznacza, że możesz powrócić do frakcji jedynie przez rekrutację. PS. Rekrutacja jest w tym momencie! Nie opłaca mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XOksfordXX Opublikowano 27 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 (edytowane) Nick: XOksfordXX Kiedy odszedłeś z frakcji?: 27 Kwietnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: znowu powozić ludzi ale do ciebie sqober oraz do chłopaków Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca vip Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 27 Maja 2024 przez sqober 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 27 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 20 minut temu, XOksfordXX napisał: Nick: XOksfordXX Kiedy odszedłeś z frakcji?: 27 Kwietnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: znowu powozić ludzi ale do ciebie sqober oraz do chłopaków Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca vip Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Transport Powietrzny. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_xx2 Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Transport of San Andreas Nick: szymon_xx2 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 09.01.2024r Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ zbliżają się wakacje i będę miał dużo czasu oraz chciałbym powrócić do starych dobrych czasów. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca. Dowód na bycie we frakcji: Niestety nie mam żadnych ss ale może sqober pamięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 55 minut temu, szymon_xx2 napisał: Transport of San Andreas Nick: szymon_xx2 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 09.01.2024r Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ zbliżają się wakacje i będę miał dużo czasu oraz chciałbym powrócić do starych dobrych czasów. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca. Dowód na bycie we frakcji: Niestety nie mam żadnych ss ale może sqober pamięta. Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kichuuu Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Nick: Kichuuu Kiedy odszedłeś z frakcji?: 25 maja Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciły mi chęci do wchodzenia na duty i mam więcej czasu. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca. Dowód na bycie we frakcji: 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 W dniu 1.07.2024 o 13:31, Kichuuu napisał: Nick: Kichuuu Kiedy odszedłeś z frakcji?: 25 maja Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciły mi chęci do wchodzenia na duty i mam więcej czasu. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Kierowca. Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Starszy Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotypu Opublikowano 14 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Nick: Lubiekremowki2137 (wczesniej tegotypu1) Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18 sierpnia 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie ma co robić na serwerze i się stęskniłem Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 15 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 23 godziny temu, tegotypu napisał: Nick: Lubiekremowki2137 (wczesniej tegotypu1) Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18 sierpnia 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie ma co robić na serwerze i się stęskniłem Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Odrzucony! Niestety minęło zbyt dużo czasu. Powrót jedynie przez rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syn.Flya Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Nick: Ziulson Kiedy odszedłeś z frakcji?: 11 listopada Dlaczego masz zamiar powrócić?:nudy na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Szofer Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 (edytowane) 48 minut temu, Ziulson napisał: Nick: Ziulson Kiedy odszedłeś z frakcji?: 11 listopada Dlaczego masz zamiar powrócić?:nudy na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Szofer Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Wykwalifikowany Przewoźnik. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szunek) Edytowane 12 Września 2024 przez Szunek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XOksfordXX Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 (edytowane) Nick: XOksfordXX Kiedy odszedłeś z frakcji?: 23 Czerwca 2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Znowu wozić ludzi i pogadać z starymi osobami Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Vipa Dowód na bycie we frakcji: @szuneqMnie pamięta 😄 Edytowane 9 Października 2024 przez XOksfordXX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Godzinę temu, XOksfordXX napisał: Nick: XOksfordXX Kiedy odszedłeś z frakcji?: 23 Czerwca 2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Znowu wozić ludzi i pogadać z starymi osobami Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Vipa Dowód na bycie we frakcji: @szuneqMnie pamięta 😄 Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Transport FAST-TAXI. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urbik12 Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Nick: Urbik12 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 16 sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chcę wrócić do dawnych czasów i powozić ludzi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 55 minut temu, Urbik12 napisał: Nick: Urbik12 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 16 sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chcę wrócić do dawnych czasów i powozić ludzi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben Opublikowano 13 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 (edytowane) Nick: Ben, Kiedy odszedłeś z frakcji?: Napewno szunek mnie pamięta i nie było to tak danwo Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem na serwer i powoziłbym ludzi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy Przewoźnik o ile dobrze pamiętam Dowód na bycie we frakcji: Myślę że szunek mnie pamięta 😛 Edytowane 18 Października 2024 przez Ben Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 13 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 (edytowane) W dniu 13.10.2024 o 17:23, Ben napisał: Nick: Ben, Kiedy odszedłeś z frakcji?: (14.01.2024 - 30.01.2024) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem na serwer i powoziłbym ludzi Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy Przewoźnik o ile dobrze pamiętam Dowód na bycie we frakcji: Myślę że szunek mnie pamięta 😛 Witamy z powrotem. Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Wykwalifikowany Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) Edytowane 18 Października 2024 przez szuneq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo1939 Opublikowano 16 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 Wzór: Nick: Sebo1939 Kiedy odszedłeś z frakcji?: w marcu Dlaczego masz zamiar powrócić?: mam czas i chęć dlatego chce wrócić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: starszy kierwoca Dowód na bycie we frakcji: ben wie i szuneq 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 16 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 2 minuty temu, sebo1939 napisał: Wzór: Nick: Sebo1939 Kiedy odszedłeś z frakcji?: w marcu Dlaczego masz zamiar powrócić?: mam czas i chęć dlatego chce wrócić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: starszy kierwoca Dowód na bycie we frakcji: ben wie i szuneq 🙂 Witamy z powrotem. Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Nick: Apellovskyy. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 30 Października 2022. Dlaczego masz zamiar powrócić?: No kurde, chcę jeszcze pograć. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Szef. Dowód na bycie we frakcji: 9 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 1 minutę temu, Apellovskyy napisał: Nick: Apellovskyy. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 30 Października 2022. Dlaczego masz zamiar powrócić?: No kurde, chcę jeszcze pograć. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Szef. Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Zastępca Szefa. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (.szuneq) 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 Nick: Ziober Kiedy odszedłeś z frakcji?: Nie jestem w stanie sprawdzić dokładnej daty ale okolice listopada 2022 jak dobrze pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Złotówa musi brum brum Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzvzu Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 Nick: krzvzu. Kiedy odszedłeś z frakcji?: niepamientamaledawno Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo taką mam chcice Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Tramsportier V.I.P Dowód na bycie we frakcji: nie czeba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 (edytowane) 8 godzin temu, Ziober napisał: Nick: Ziober Kiedy odszedłeś z frakcji?: Nie jestem w stanie sprawdzić dokładnej daty ale okolice listopada 2022 jak dobrze pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: Złotówa musi brum brum Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Doświadczony Przewoźnik. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (apellovskyy) 12 minut temu, krzvzu napisał: Nick: krzvzu. Kiedy odszedłeś z frakcji?: niepamientamaledawno Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo taką mam chcice Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Tramsportier V.I.P Dowód na bycie we frakcji: nie czeba Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Doświadczony Przewoźnik. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (apellovskyy) Edytowane 21 Listopada 2024 przez Apellovskyy zmiana stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
6 reakcji
Pokaż odpowiedź