N0duXx Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Nick: N0duXx Kiedy odszedłeś z frakcji?: Nie pamietam dokładnie Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo tak Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Menadżer Dowód na bycie we frakcji: nie trzeba 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 10 minut temu, N0duXx napisał: Nick: N0duXx Kiedy odszedłeś z frakcji?: Nie pamietam dokładnie Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo tak Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Menadżer Dowód na bycie we frakcji: nie trzeba Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Zastępca Menadżera. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3LM0NDZIAK Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Nick: B3LM0NDZIAK Kiedy odszedłeś z frakcji?: jakos pod koniec lutego/marca Dlaczego masz zamiar powrócić?: powrocilem do grania w MTA Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 2 godziny temu, B3LM0NDZIAK napisał: Nick: B3LM0NDZIAK Kiedy odszedłeś z frakcji?: jakos pod koniec lutego/marca Dlaczego masz zamiar powrócić?: powrocilem do grania w MTA Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkubus Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Nick: kkubus Kiedy odszedłeś z frakcji?: Szczerze mówiąc nie pamiętam, rok 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wcześniej cała gierka mi się znudziła, teraz mam ochotę sobie pograć i powozić ludzi bo dobrze wspominam tą frakcję:) Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca (?) Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 59 minut temu, kkubus napisał: Nick: kkubus Kiedy odszedłeś z frakcji?: Szczerze mówiąc nie pamiętam, rok 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wcześniej cała gierka mi się znudziła, teraz mam ochotę sobie pograć i powozić ludzi bo dobrze wspominam tą frakcję:) Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca (?) Dowód na bycie we frakcji: Odrzucam, niestety minęło zbyt dużo czasu. Powrót jedynie przez rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Nick: GrubyCJ. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 21.05.2023r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciał bym zobaczyć co się zmieniło oraz spróbować jeszcze raz swoich sił w frakcji. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 1 godzinę temu, GrubyCJ. napisał: Nick: GrubyCJ. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 21.05.2023r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciał bym zobaczyć co się zmieniło oraz spróbować jeszcze raz swoich sił w frakcji. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany kierowca Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Starszy Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_008 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Wzór: Nick: SiwyKrolKasyna Kiedy odszedłeś z frakcji?: Dokładnie to wsm nie pamiętam czy ja odchodzilem czy zostalem wyrzucony więc pisze to ze świadomością że możliwe że mam BL Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ mam więcej czasu oraz nudy na serwie a na taxi zawsze się coś dzieje Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: FASTA i HELIKOPTER Dowód na bycie we frakcji Tutaj mam coś lecz ciężko coś znaleźć po zmianie pc aa noi powinni mnie pamiętac sqober. czy Apellovsky JeżyKK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawqai Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Nick: pawqai Kiedy odszedłeś z frakcji?: 6 czerwca 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: powrót na stare śmieci jak to się mówi a tak serio nie ma gdzie grać i dlatego też a też fajne chwile tam przerzyłem . Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: wykfalfikowany kierowca Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/8WNatak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 W dniu 27.07.2023 o 19:11, Siwy_008 napisał: Wzór: Nick: SiwyKrolKasyna Kiedy odszedłeś z frakcji?: Dokładnie to wsm nie pamiętam czy ja odchodzilem czy zostalem wyrzucony więc pisze to ze świadomością że możliwe że mam BL Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ mam więcej czasu oraz nudy na serwie a na taxi zawsze się coś dzieje Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: FASTA i HELIKOPTER Dowód na bycie we frakcji Tutaj mam coś lecz ciężko coś znaleźć po zmianie pc aa noi powinni mnie pamiętac sqober. czy Apellovsky JeżyKK Odrzucam, widniejesz na BL frakcji. 12 godzin temu, Pawqai napisał: Nick: pawqai Kiedy odszedłeś z frakcji?: 6 czerwca 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: powrót na stare śmieci jak to się mówi a tak serio nie ma gdzie grać i dlatego też a też fajne chwile tam przerzyłem . Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: wykfalfikowany kierowca Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/8WNatak Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Zostajesz dopisany do akademii, proszę kontakt na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Neronek napisał: Nick: Neron_ Kiedy odszedłeś z frakcji?: 19 czerwca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Poniewaz chce wrocic do gry i wspanialej frakcji jaka jest TSA . Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Szofer Dowód na bycie we frakcji: (sory ze tak dziwnie widac ale 2 monitor sie wkradl hehe Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Doświadczony Przewoźnik. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AvialloMir Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) Nick: Elenexy Kiedy odszedłeś z frakcji?: 27.07.2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem na serwer a przyjemnie mi było w tej frakcji jak grałem jeśli będzie trzeba to na nowe rekrutacje mogę napisać Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: SS Edytowane 6 Września 2023 przez Elenexy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezylol Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Nick: wirgil1234 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 22.08.2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: jakos zabraklo mi troche tego oraz po szkole sie strasznie nudze i chcialem wczesniej troche odpoczać Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 10 minut temu, nezylol napisał: Nick: wirgil1234 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 22.08.2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: jakos zabraklo mi troche tego oraz po szkole sie strasznie nudze i chcialem wczesniej troche odpoczać Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Wykwalifikowany Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 4 godziny temu, Suavemente napisał: Nick: wtedy Trzaskowskyyy teraz Suavemente. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 27.06.2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudzi mi się Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Sqober i cały zarząd mnie pamietają Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiX Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Nick: Damix Kiedy odszedłeś z frakcji?: 14.06.2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: tak o Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Fast-Taxi Dowód na bycie we frakcji: sqober wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 17 minut temu, _KiiLer_ napisał: Nick: Damix Kiedy odszedłeś z frakcji?: 14.06.2023 Dlaczego masz zamiar powrócić?: tak o Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Fast-Taxi Dowód na bycie we frakcji: sqober wie Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Doświadczony Przewoźnik. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 3 minuty temu, Keves napisał: Nick: Keves Kiedy odszedłeś z frakcji?: z 4 miesiace temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: nudzi mi sie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: wykwalifikowany kierowca Dowód na bycie we frakcji: sqober wie Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeverEnder Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Nick: young_multipla Kiedy odszedłeś z frakcji?: 24.10.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: wracam na serwer Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 6 (VIP) Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/MaH9Vpw https://imgur.com/201sKAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 16 godzin temu, NeverEnder napisał: Nick: young_multipla Kiedy odszedłeś z frakcji?: 24.10.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: wracam na serwer Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 6 (VIP) Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/MaH9Vpw https://imgur.com/201sKAS Odrzucam, niestety minęło zbyt dużo czasu. Powrót jedynie przez rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queens Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Nick: queens Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18listopad 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wracam na serwer Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: vip Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 4 minuty temu, queens napisał: Nick: queens Kiedy odszedłeś z frakcji?: 18listopad 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wracam na serwer Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: vip Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Kierowca. Odejście w przeciągu miesiąca będzie się wiązało z umieszczeniem ciebie na Czarnej liście frakcji! Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 13 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 57 minut temu, wroobelasty. napisał: Nick: wroobelasty (w trakcie odejścia A1zzeS) Kiedy odszedłeś z frakcji?: 15 października tego roku Dlaczego masz zamiar powrócić?: Więcej chęci/czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: młodszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: myślę że kinder pamięta, pisałem z nim na pv Odrzucam, niestety nie możesz powrócić, ponieważ odszedłeś na stopniu Młodszy Kierowca, a min. to Kierowca. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 W dniu 21.12.2023 o 17:31, Mqtemat5 napisał: Nick: MaTrydzyk55 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Pod koniec sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: Szanowny zarządzie frakcji TSA! Zwracam się do Was z prośbą o powrót w Wasze szeregi, które zamierzam z adekwatna wiedzą przelać na Nasze drogi serwera. Będę służył starannie i słuchał Waszych poleceń. Pamiętam wszystkie kwestie związane z Waszą frakcją i wiem że podołam zadaniu. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Pozdrawiam zarząd TSA!!! pamięta mnie główny zarząd. Odrzucam, niestety minęło zbyt dużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź