xQBIK Opublikowano 10 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2025 6 minut temu, Jachino napisał: Nick: Jachino Kiedy odszedłeś z frakcji?: 04.01:2025 Dlaczego masz zamiar powrócić?: wielki powrót na serwer to i powrót do najlepszej frakcji na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VIP Dowód na bycie we frakcji: @xQBIKpamięta Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Szofer. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kebab1234511 Opublikowano 10 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2025 Nick: kebab1234511 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 24 Maja 2024r Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chce byc najlepszym taksowkarzem na serwie oraz chetnie cos zarobie przy okazji Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Fast Taxi Dowód na bycie we frakcji: Mam jednego screena nie wiem czy wystaczy ale no nic innego nie mam, tylko nicku nie widac ale no jestem tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 11 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2025 11 godzin temu, kebab1234511 napisał: Nick: kebab1234511 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 24 Maja 2024r Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chce byc najlepszym taksowkarzem na serwie oraz chetnie cos zarobie przy okazji Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Fast Taxi Dowód na bycie we frakcji: Mam jednego screena nie wiem czy wystaczy ale no nic innego nie mam, tylko nicku nie widac ale no jestem tak. Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Wykwalifikowany Przewoźnik. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minusik Opublikowano 12 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2025 Nick: Oshea_XmAn Kiedy odszedłeś z frakcji?: Zostałem wydalony 12.02.2025 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bardzo starałem się aby dostać się do tej frakcji, bardzo mi się ona podoba, jest to najlepsza frakcja w jakiej mogłem być, lecz zostałem wydalony z powodu odwalania na duty itd i teraz tego bardzo żałuję, dlatego pisze powrót bo ta frakcja jest mega fajna bardzo starałem się w niej być i chciałbym do niej powrócić. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Początkujący Kierowca. Dowód na bycie we frakcji: Na dc TSA jest dowód, że byłem w tej frkacji i np może to potwierdzić @Kebab7 @Santox11 @Wikipedia @MOTUR @fajerbol itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 12 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2025 6 minut temu, Minusik napisał: Nick: Oshea_XmAn Kiedy odszedłeś z frakcji?: Zostałem wydalony 12.02.2025 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bardzo starałem się aby dostać się do tej frakcji, bardzo mi się ona podoba, jest to najlepsza frakcja w jakiej mogłem być, lecz zostałem wydalony z powodu odwalania na duty itd i teraz tego bardzo żałuję, dlatego pisze powrót bo ta frakcja jest mega fajna bardzo starałem się w niej być i chciałbym do niej powrócić. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Początkujący Kierowca. Dowód na bycie we frakcji: Na dc TSA jest dowód, że byłem w tej frkacji i np może to potwierdzić @Kebab7 @Santox11 @Wikipedia @MOTUR @fajerbol itd. Zostałeś wydalony, powrót jedynie możliwy przez rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emol Opublikowano 17 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2025 Nick: Emol Kiedy odszedłeś z frakcji?: Początek grudnia 2024r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudy nas serwie. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 18 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 15 godzin temu, Emol napisał: Nick: Emol Kiedy odszedłeś z frakcji?: Początek grudnia 2024r. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudy nas serwie. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Młodszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji niestety zostaje Odrzucony! Powrót możliwy dopiero jest od stopnia Kierowca. Zapraszamy w następnej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojek123 Opublikowano 24 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2025 (edytowane) Wzór: Nick: Ba_Rt_ek16 Kiedy odszedłeś z frakcji?: z 2tyg temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: w SAFD nie wyszło oraz jednak jazda taxi zostaje w sercu chciałbym wrócić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca Dowód na bycie we frakcji: Qubik wojka raczej pamięta oraz bialy Edytowane 24 Lutego 2025 przez wojek123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 25 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2025 3 godziny temu, wojek123 napisał: Wzór: Nick: Ba_Rt_ek16 Kiedy odszedłeś z frakcji?: z 2tyg temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: w SAFD nie wyszło oraz jednak jazda taxi zostaje w sercu chciałbym wrócić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca Dowód na bycie we frakcji: Qubik wojka raczej pamięta oraz bialy Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 13 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 Godzinę temu, glc. napisał: Nick: glc Kiedy odszedłeś z frakcji?: 4 luty Dlaczego masz zamiar powrócić?: fajne wspomnienia i mam trochę więcej wolnego czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: wykwalifikowany kierowca Dowód na bycie we frakcji: Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Starszy Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adBlue. Opublikowano 14 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2025 Nick: 7tysiecyObrotowNa1 Kiedy odszedłeś z frakcji?: - Dlaczego masz zamiar powrócić?: Fajnie by bylo spowrotem w jakiejs frakcji Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: FAST-TAXI Dowód na bycie we frakcji: @xQBIK wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 14 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2025 1 minutę temu, adBlue. napisał: Nick: 7tysiecyObrotowNa1 Kiedy odszedłeś z frakcji?: - Dlaczego masz zamiar powrócić?: Fajnie by bylo spowrotem w jakiejs frakcji Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: FAST-TAXI Dowód na bycie we frakcji: @xQBIK wie Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Doświadczony Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Wzór: Nick: kacpero00 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 15 lutego Dlaczego masz zamiar powrócić?: motywacja Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Przewoźnik Dowód na bycie we frakcji: szef wie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Wzór: Nick: kacpero00 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 15 lutego Dlaczego masz zamiar powrócić?: motywacja Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Przewoźnik Dowód na bycie we frakcji: szef wie Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Przewoźnik. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CactusJack Opublikowano 25 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2025 Nick: CactusJack Kiedy odszedłeś z frakcji?: 27 kwietnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie ma co robić na serwie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykfalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Wiadomości na Dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 25 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2025 Wzór: Nick: smifu Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie dawno nie pamietam Dlaczego masz zamiar powrócić?: tak o qbik wie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: FAST-TAXI Dowód na bycie we frakcji: nie trzeba raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 25 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2025 (edytowane) 2 minuty temu, smifu napisał: Wzór: Nick: smifu Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie dawno nie pamietam Dlaczego masz zamiar powrócić?: tak o qbik wie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: FAST-TAXI Dowód na bycie we frakcji: nie trzeba raczej Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Doświadczony Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Godzinę temu, CactusJack napisał: Nick: CactusJack Kiedy odszedłeś z frakcji?: 27 kwietnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie ma co robić na serwie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykfalifikowany Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Wiadomości na Dc Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Starszy Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Edytowane 25 Maja 2025 przez xQBIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrgh. Opublikowano 27 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2025 Wzór: Nick: dzambodzet Kiedy odszedłeś z frakcji?: 21.03.2025 Dlaczego masz zamiar powrócić?: qbik wie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: duzo osob pamieta + sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 27 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2025 44 minuty temu, mrgh. napisał: Wzór: Nick: dzambodzet Kiedy odszedłeś z frakcji?: 21.03.2025 Dlaczego masz zamiar powrócić?: qbik wie Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: duzo osob pamieta + sygnatura Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Szofer. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebab7 Opublikowano 7 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 Nick: Kebab7 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 26lutego odszedłem Dlaczego masz zamiar powrócić?: Przyszła mi chcęć do frakcji. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Przewoźnik Dowód na bycie we frakcji: xQBIK pamięta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 7 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2025 Godzinę temu, Kebab7 napisał: Nick: Kebab7 Kiedy odszedłeś z frakcji?: 26lutego odszedłem Dlaczego masz zamiar powrócić?: Przyszła mi chcęć do frakcji. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy Przewoźnik Dowód na bycie we frakcji: xQBIK pamięta Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Przewoźnik. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 11 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2025 Teraz, Spinka napisał: Nick: 424Spinka Kiedy odszedłeś z frakcji?: Nie pamietam nie dawno Dlaczego masz zamiar powrócić?: VerumiOTPsigma jest to ja tez wracam Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Ta najwyzsza + fast + transport lotniczy Dowód na bycie we frakcji: Zarzont pamieta Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Szofer. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.peeciuu Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 Nick: .peeciuu Kiedy odszedłeś z frakcji?: 16 luty 2025r Dlaczego masz zamiar powrócić?: Przyszła mi chcęć do frakcji. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Przewoźnik Dowód na bycie we frakcji: xQBIK pamięta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 6 godzin temu, .peeciuu napisał: Nick: .peeciuu Kiedy odszedłeś z frakcji?: 16 luty 2025r Dlaczego masz zamiar powrócić?: Przyszła mi chcęć do frakcji. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Wykwalifikowany Przewoźnik Dowód na bycie we frakcji: xQBIK pamięta Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Przewoźnik + Transport Powietrzny. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzvzuu Opublikowano 29 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2025 Nick: krzvzu Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie pamjentam Dlaczego masz zamiar powrócić?: a bo mi sie hce Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: transportier w.i.p Dowód na bycie we frakcji: nie xd? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź