❤𝓑𝓔𝓓𝓝𝓐𝓡❤ Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Nick: _BEDNAR_ Kiedy odszedłes z frakcji?: około miesiąc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powrót do MTA Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Egzaminator Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/GpYvbJ7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Pamietam, Proponuję 4 stopień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
❤𝓑𝓔𝓓𝓝𝓐𝓡❤ Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) Proponuję 3 stopień. @Sm3rf1k05 Edytowane 20 Lipca 2020 przez BednaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥ undefined*pdc ♥ Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Nick: undefined*pdc Kiedy odszedłes z frakcji?: 3 tygodnie temu od daty pisania powrotu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Musze znaleźć dla siebie jakies zajęcie na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
❤𝓑𝓔𝓓𝓝𝓐𝓡❤ Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) Proponuję Stopień 1 Edytowane 29 Lipca 2020 przez BednaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥ undefined*pdc ♥ Opublikowano 29 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 jak najbardziej przyjmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łucioX Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Wzór powrotu do frakcji TSA Wzór: Nick: rucioX Kiedy odszedłes z frakcji?: nie pamietam z 2 miesiace temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:odszedłem od serwa ale mam zamiar powrocic Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 4 Dowód na bycie we frakcji:https://prnt.sc/slqanf 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBlue Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 W dniu 7.08.2020 o 11:44, łucioX napisał: Wzór powrotu do frakcji TSA Wzór: Nick: rucioX Kiedy odszedłes z frakcji?: nie pamietam z 2 miesiace temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:odszedłem od serwa ale mam zamiar powrocic Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 4 Dowód na bycie we frakcji:https://prnt.sc/slqanf Czekamy na odpowiedź @Ementaler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 7 godzin temu, 1337msk napisał: Nick: 1337msk Kiedy odszedłes z frakcji?: 18.07.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?:18.07.2020 Ponieważ fajnie mi się grało w tej frakcji Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 2 Dowód na bycie we frakcji: Proponuje stopień 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziXu Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Nick: DziXu (teraz mam ,,MamYakuzaCoins" Kiedy odszedłes z frakcji?: Rok pewnie bedzie, Poniewaz konczylem gre na multirpg Dlaczego masz zamiar powrócić?: Poniewaz wracam na serwer i naprawde fajnie by bylo znow wrocic! Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 3 stopien, przed vliderem jesli dobrze pamietam. Dowód na bycie we frakcji: Jak byl stary f5 to mialem dowod taki ze pod tym wlasnie F5 pisalo ze 66 minuty na frakcji bylem i ze nie wyplacilem. A tak poza tym nie mam bo kompa zmienialem. Bylem w frakcji jeszcze za czasow Cannabisa czy jakos tak. Mam jeszcze rozmowe sprzed roku czasu. Jak cannabis mi pisal ze moge wrocic ale stopien nizej. Bo mialem wyjazd i nic nie poinformowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 3 godziny temu, DziXu napisał: Nick: DziXu (teraz mam ,,MamYakuzaCoins" Kiedy odszedłes z frakcji?: Rok pewnie bedzie, Poniewaz konczylem gre na multirpg Dlaczego masz zamiar powrócić?: Poniewaz wracam na serwer i naprawde fajnie by bylo znow wrocic! Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 3 stopien, przed vliderem jesli dobrze pamietam. Dowód na bycie we frakcji: Jak byl stary f5 to mialem dowod taki ze pod tym wlasnie F5 pisalo ze 66 minuty na frakcji bylem i ze nie wyplacilem. A tak poza tym nie mam bo kompa zmienialem. Bylem w frakcji jeszcze za czasow Cannabisa czy jakos tak. Mam jeszcze rozmowe sprzed roku czasu. Jak cannabis mi pisal ze moge wrocic ale stopien nizej. Bo mialem wyjazd i nic nie poinformowalem. Znajdz jakieś dowody i mi je wyślij 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnxiousLap2 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Nick: AnxiousLap2 Kiedy odszedłes z frakcji?: 17 lipca 2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciłem do gry w MTA Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Doświadczony kierowca + VIP Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/S7beezt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
❤𝓑𝓔𝓓𝓝𝓐𝓡❤ Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Proponuję 3 stopień @AnxiousLap2 Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez BednaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnxiousLap2 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 2 godziny temu, BednaR napisał: Proponuję 3 stopień @AnxiousLap2 No i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skripe Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Nick: skripe Kiedy odszedłes z frakcji?: kilka miesięcy temu, nie pamiętam dokładnie Dlaczego masz zamiar powrócić?: ponieważ iż są giga nudy a ja sobie lubie pojeździć ;d Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 4 + egzaminator + vip Dowód na bycie we frakcji: BigShaQ i Ementaler dobrze wiedzą, jeśli trzeba znajdzie sie jakiegoś ss'a to podeśle 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, skripe napisał: Nick: skripe Kiedy odszedłes z frakcji?: kilka miesięcy temu, nie pamiętam dokładnie Dlaczego masz zamiar powrócić?: ponieważ iż są giga nudy a ja sobie lubie pojeździć ;d Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 4 + egzaminator + vip Dowód na bycie we frakcji: BigShaQ i Ementaler dobrze wiedzą, jeśli trzeba znajdzie sie jakiegoś ss'a to podeśle Proponuje stopień 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skripe Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 39 minut temu, knapix napisał: Proponuje stopień 4 si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Nick: Motorufka Kiedy odszedłes z frakcji?: 7 sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brakuje mi owej frakcji i chciałbym znowu pośmigać taryfą Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VIP Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 16 minut temu, nunusiek1337 napisał: Nick: Motorufka Kiedy odszedłes z frakcji?: 7 sierpnia Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brakuje mi owej frakcji i chciałbym znowu pośmigać taryfą Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VIP Dowód na bycie we frakcji: proponuje 4 stopień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13motorufka Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 proste że przyjmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Pewnie 5 stopień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Pamiętam. 1 stopień proponuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Nick:Oliwier45 Kiedy odszedłes z frakcji?:Brak Czasu Dlaczego masz zamiar powrócić?:Jednak Okazało sie ze mam czas na gre! Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 2 godziny temu, Oliwier45 napisał: Nick:Oliwier45 Kiedy odszedłes z frakcji?:Brak Czasu Dlaczego masz zamiar powrócić?:Jednak Okazało sie ze mam czas na gre! Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:Kierowca Dowód na bycie we frakcji: 1 stopień proponuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OliwieR_45* Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 43 minuty temu, Ementaler napisał: 1 stopień proponuje jak najbardziej przyjmuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź