Ementaler Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 3 godziny temu, cegla2005 napisał: Nick: C3glus Kiedy odszedłes z frakcji?: około miesiąc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ stęskniłem się za frakcją. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 4 stopień (transport lotniczy, transport VIP i egzaminator) Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/eL3awAP Pamiętam cię, proponuję 4 stopień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla2005 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) 12 godzin temu, Ementaler napisał: Pamiętam cię, proponuję 4 stopień Oki, pasuje mi Edytowane 31 Maja 2020 przez cegla2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 14 godzin temu, Janusz.cj* napisał: Okej zgadzam sie dodacie mnie do panelu ? sid 23738 napisz do mnie lub ementalera na grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek... Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 W dniu 29.05.2020 o 22:28, BigKrzak napisał: Proponuje ci 2 stopień. Pasuje mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz.cj* Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 8 godzin temu, BigKrzak napisał: napisz do mnie lub ementalera na grze. Możesz dziś jeszcze wbić czy jutro ale ja jutro po 17 18 lub 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxxKondziuxxX Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Nick: XxxKondziuxxX Kiedy odszedłes z frakcji?: dokładnie nie pamiętam ale chyba gdzieś w lutym (jeżeli się mylę to sory) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ stęskniłem się za frakcją, możliwość ponownej gry z przyczyn sprzętu oraz czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 2 stopień Dowód na bycie we frakcji: Niestety dowody szlak trafił ponieważ mam nowy system, nowy komputer ale @DonGrasso powinien pamiętać że byłem we frakcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 12 godzin temu, XxxKondziuxxX napisał: Nick: XxxKondziuxxX Kiedy odszedłes z frakcji?: dokładnie nie pamiętam ale chyba gdzieś w lutym (jeżeli się mylę to sory) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ stęskniłem się za frakcją, możliwość ponownej gry z przyczyn sprzętu oraz czasu Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: 2 stopień Dowód na bycie we frakcji: Niestety dowody szlak trafił ponieważ mam nowy system, nowy komputer ale @DonGrasso powinien pamiętać że byłem we frakcji jak dla mnie brak dowodow ;/ @DonGrasso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyimaginowany Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Nick: Wyimaginowany Kiedy odszedłes z frakcji?: 18 stycznia 2020 roku, o ile pamięć mnie nie myli. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Gdy odchodziłem z frakcji jednocześnie robiłem sobie przerwę od MTA. Teraz naładowany energią planuje powrót do owej frakcji 🙂 Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca. Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/dQ9hOHh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Proponuję stopień 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyimaginowany Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 46 minut temu, Ementaler napisał: Proponuję stopień 2. Nie dało by rady wrócić na 3? 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 2 godziny temu, Wyimaginowany napisał: Nie dało by rady wrócić na 3? 😕 2 godziny temu, Wyimaginowany napisał: Nie dało by rady wrócić na 3? 😕 niestety 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyimaginowany Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 10 minut temu, Ementaler napisał: niestety 😞 Lipa...Niech bedzie ta druga ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 1 minutę temu, Wyimaginowany napisał: Lipa...Niech bedzie ta druga ;d zgłoś sie do mnie lub do BigShaqa o rangę w grze 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Pamiętam, 3 stopnień proponuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk3L2115g Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Nick: |~MW~|FLIKS Kiedy odszedłes z frakcji?: 28 czerwca Dlaczego masz zamiar powrócić?: Znudziłem się grą samemu oraz stęskniłem się za frakcją Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: starszy kierowca oraz lotnik Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/tyJKlnG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Proponuję 3 stopień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk3L2115g Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Godzinę temu, Ementaler napisał: Proponuję 3 stopień Psauje mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 5 godzin temu, Majk3L2115g napisał: Psauje mi. Zgłoś się do mnie na discordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Nick: Yanke$# Kiedy odszedłes z frakcji?:pod koniec Lutego Dlaczego masz zamiar powrócić?:Powrociłem na serwer. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?:2 Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/kDEr6yT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Proponuje stopień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 @Ementaler Okej pasuje mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 57 minut temu, Yanke$998 napisał: @Ementaler Okej pasuje mi Zgłoś się do mnie na discordzie lub w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 4 godziny temu, Pavlo napisał: Nick: Pavlo Kiedy odszedłes z frakcji?: Wakacje lipiec 2k19 cos takiego. Dlaczego masz zamiar powrócić?: A powoził bym sobie ludzi. I tez wrocilem na server gram regularniej. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Stopień 2. Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/cNe1PGt Proponuję stopień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBlue Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Nick: aBlue Kiedy odszedłes z frakcji?: 12 Lipiec Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo chciałbym wrócić do kolegi "SER" Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Lotnik Dowód na bycie we frakcji: Ponieważ Ementaler mnie pamięta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Pamietam proponuję stopień 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź