xQBIK Opublikowano 29 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2025 Teraz, krzvzu napisał: Nick: krzvzu Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie pamjentam Dlaczego masz zamiar powrócić?: a bo mi sie hce Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: transportier w.i.p Dowód na bycie we frakcji: nie xd? Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Doświadczony Przewoźnik. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlomeK. Opublikowano 6 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2025 Nick: Neron_ Kiedy odszedłeś z frakcji?: 7 sierpnien 2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: tesknie za wozeniem ludzi i liderem i za wombatem Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: wstawiam za neron bo ma blokade 🤙 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 6 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2025 Teraz, zlomek. napisał: Nick: Neron_ Kiedy odszedłeś z frakcji?: 7 sierpnien 2024 Dlaczego masz zamiar powrócić?: tesknie za wozeniem ludzi i liderem i za wombatem Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca VIP Dowód na bycie we frakcji: wstawiam za neron bo ma blokade 🤙 Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Doświadczony Przewoźnik. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CristianoMessi Opublikowano 8 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2025 Nick: CristianoMessi Kiedy odszedłes z frakcji?: 26 Styczeń 2025. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Sam admin mi nie wystarczy Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Bodajże Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 8 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2025 Godzinę temu, CristianoMessi napisał: Nick: CristianoMessi Kiedy odszedłes z frakcji?: 26 Styczeń 2025. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Sam admin mi nie wystarczy Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Bodajże Doświadczony Kierowca Dowód na bycie we frakcji: Starszego Kierowcę miałeś messi. Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glc. Opublikowano 13 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2025 (edytowane) Nick: glc. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 2 miesiące temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo nie ma co robić na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: przewoźnik Dowód na bycie we frakcji: zarząd wie Edytowane 13 Lipca 2025 przez glc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 16 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2025 W dniu 14.07.2025 o 01:29, glc. napisał: Nick: glc. Kiedy odszedłeś z frakcji?: 2 miesiące temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo nie ma co robić na serwerze Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: przewoźnik Dowód na bycie we frakcji: zarząd wie Miałeś Doświadczonego Kierowcę. Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Wykwalifikowany Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkubus Opublikowano 18 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2025 Nick: kkubus Kiedy odszedłeś z frakcji?: Około 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Znudziła mi się gierka, ekipa się rozpadła a teraz mi się przypomniało o mta i podwożeniu ludzi, mam mega zajawkę i chcę dalej to robić. Jestem świadomy, że minęło dużo czasu od mojego odejścia ale wszystko pamiętam i chcę się na maxa zaangażować. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca (?) Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 18 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2025 9 godzin temu, kkubus napisał: Nick: kkubus Kiedy odszedłeś z frakcji?: Około 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Znudziła mi się gierka, ekipa się rozpadła a teraz mi się przypomniało o mta i podwożeniu ludzi, mam mega zajawkę i chcę dalej to robić. Jestem świadomy, że minęło dużo czasu od mojego odejścia ale wszystko pamiętam i chcę się na maxa zaangażować. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Kierowca (?) Dowód na bycie we frakcji: Odrzucam , niestety minęło zbyt dużo czasu. Powrót możliwy przez rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nienkuu Opublikowano 27 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2025 Nick: nienkuu Kiedy odszedłeś z frakcji?: na tyle dawno ze nawet ci nie powiem czasy apelovskiego knapixa Dlaczego masz zamiar powrócić?: wrocilem na serwer wiec chce tez wrocic do frakcji w ktorej spedzilem najwiecej czasu i najlepiej mi sie tu gralo Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: pamietam ze to bylo cos pokroju fast taxi albo huntleya Dowód na bycie we frakcji: zajebalem apelovskiemu 19 cobbla w mc i dal mi za to bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 27 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2025 (edytowane) Nick: Wikipedia Kiedy odszedłeś z frakcji?: około 1 marca Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo chce wrócic bo bylo spoko Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: przewoźnik Dowód na bycie we frakcji: xqbik wie Edytowane 27 Lipca 2025 przez Wikipedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 27 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2025 1 minutę temu, Wikipedia napisał: Nick: Wikipedia Kiedy odszedłeś z frakcji?: około 1 marca Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo chce wrócic bo bylo spoko Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: przewoźnik Dowód na bycie we frakcji: xqbik wie Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Transport FAST-TAXI. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) 36 minut temu, NienQ napisał: Nick: nienkuu Kiedy odszedłeś z frakcji?: na tyle dawno ze nawet ci nie powiem czasy apelovskiego knapixa Dlaczego masz zamiar powrócić?: wrocilem na serwer wiec chce tez wrocic do frakcji w ktorej spedzilem najwiecej czasu i najlepiej mi sie tu gralo Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: pamietam ze to bylo cos pokroju fast taxi albo huntleya Dowód na bycie we frakcji: zajebalem apelovskiemu 19 cobbla w mc i dal mi za to bana Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Odrzucony! Zostałeś wydalony, powrót możliwy jedynie przez rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Nick: bagietmajster Kiedy odszedłeś z frakcji?: Marzec 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: chce kupic ten biznes musze zarobić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VLider Dowód na bycie we frakcji: Lista zasłużonych pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2025 Teraz, smifu napisał: Nick: bagietmajster Kiedy odszedłeś z frakcji?: Marzec 2021 Dlaczego masz zamiar powrócić?: chce kupic ten biznes musze zarobić Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: VLider Dowód na bycie we frakcji: Lista zasłużonych pozdrawia Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Transport VIP. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21kado Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 (edytowane) Nick: 21kado Kiedy odszedłeś z frakcji?: 13 lutego 2025 Dlaczego masz zamiar powrócić?: nie ma co robic na serwie a powrocilem a tak to sobie bym pojezdzil Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: nie mam, ale mozna sie spytac tych co byli w tsa w styczniu tego roku Edytowane 3 Sierpnia 2025 przez 21kado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2025 4 godziny temu, 21kado napisał: Nick: 21kado Kiedy odszedłeś z frakcji?: 13 lutego 2025 Dlaczego masz zamiar powrócić?: nie ma co robic na serwie a powrocilem a tak to sobie bym pojezdzil Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Starszy kierowca Dowód na bycie we frakcji: nie mam, ale mozna sie spytac tych co byli w tsa w styczniu tego roku Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananaseq Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Nick: Ananaseq69 Kiedy odszedłeś z frakcji?: około 2-3 miesiące temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie jestem w zadnej frakcji, a lubię tą frakcje. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: Zarząd pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2025 25 minut temu, Ananaseq napisał: Nick: Ananaseq69 Kiedy odszedłeś z frakcji?: około 2-3 miesiące temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie jestem w zadnej frakcji, a lubię tą frakcje. Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: Transport VIP Dowód na bycie we frakcji: Zarząd pamięta Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Szofer. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znowuroisz Opublikowano 25 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2025 (edytowane) Nick: rzenada (cechotnik) Kiedy odszedłeś z frakcji?: 16 styczen 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: a se pojezdze cos czasem, poswiruje i zarobie grubom penge z wyplat B)) Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: ttransporcikk vip Dowód na bycie we frakcji: Imgur: The magic of the Internet Edytowane 25 Września 2025 przez znowuroisz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 25 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2025 3 minuty temu, znowuroisz napisał: Nick: rzenada (cechotnik) Kiedy odszedłeś z frakcji?: 16 styczen 2022 Dlaczego masz zamiar powrócić?: a se pojezdze cos czasem, poswiruje i zarobie grubom penge z wyplat B)) Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: ttransporcikk vip Dowód na bycie we frakcji: Imgur: The magic of the Internet Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Przewoźnik + Transport FAST-TAXI. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojek123 Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 (edytowane) Nick: Wojek16 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Chyba 2024 czerwiec Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym sobie powozić ludzi bo nudno bez frakcji Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca Dowód na bycie we frakcji: QBIK pamięta Edytowane 12 Października 2025 przez wojek123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 5 godzin temu, wojek123 napisał: Nick: Wojek16 Kiedy odszedłeś z frakcji?: Chyba 2024 czerwiec Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym sobie powozić ludzi bo nudno bez frakcji Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: kierowca Dowód na bycie we frakcji: QBIK pamięta W 2025 było twoje odejście pod koniec kwietnia. Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Młodszy Kierowca. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacop1 Opublikowano 16 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2025 Nick: Jacopo. 4wB Kiedy odszedłeś z frakcji?: 4 września Dlaczego masz zamiar powrócić?: a no tak mnie naszło pojeździć w żółtych barwach Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: wykwalifikowany przewoźnik+fast+powietrzny Dowód na bycie we frakcji: chopaki z zarządu pamiętają 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 16 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2025 Godzinę temu, jacop1 napisał: Nick: Jacopo. 4wB Kiedy odszedłeś z frakcji?: 4 września Dlaczego masz zamiar powrócić?: a no tak mnie naszło pojeździć w żółtych barwach Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: wykwalifikowany przewoźnik+fast+powietrzny Dowód na bycie we frakcji: chopaki z zarządu pamiętają Twój wniosek o powrót do frakcji zostaje Zaakceptowany! Wracasz na stopień Starszy Przewoźnik. Jeżeli Ci wszystko odpowiada skontaktuj się ze mną na discordzie. (xqbik) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachino Opublikowano 21 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2025 Nick: Jachino Kiedy odszedłeś z frakcji?: nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?: sentyment do frakcji Jaki stopień posiadałeś przed odejściem?: nie pamiętam Dowód na bycie we frakcji: lista zasłużonych i każdy mnie pamięta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez DonGrasso,
Wzór
Rekomendacja dodana przez Apellovskyy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź