Skocz do zawartości

Wzór powrotu do Police Department

Black*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kalashnik0v

Kiedy odszedłes z frakcji?:  Na początku tyg

Dlaczego masz zamiar powrócić?: Po rozmowie z zarządem mój problem udało się rozwiązać, a w późniejszym czasie nie chce zmieniać frakcji jeśli czuje się w tej

Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO I 

Dowód na bycie we frakcji: cały aktualny skład

• Like 2

9 godzin temu, Kalashnik0v napisał:

Dlaczego masz zamiar powrócić?: Po rozmowie z zarządem mój problem udało się rozwiązać, a w późniejszym czasie nie chce zmieniać frakcji jeśli czuje się w tej

PO I

51 minut temu, Mateusz Lech napisał:

Nick:xXKanczelXx

Kiedy odszedłes z frakcji?: 24 Czerwca 2020

Dlaczego masz zamiar powrócić?:Nudy na serwerze i mam chęć podgrywać jakieś RP oraz porozmawiac ze starymi przyjaciółmi 

Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer II

Dowód na bycie we frakcji:

Zbyt dawno odszedłeś, spróbuj w rekrutacji.

11 godzin temu, Kalashnik0v napisał:

PO I również. 

• Like 1

Nick: KanKyo

Kiedy odszedłes z frakcji?: 23 czerwiec 

Dlaczego masz zamiar powrócić?: No SAPD to kozaki 

Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO II ( ale moja wiedza jest 100x Ponieważ byłem w SAPD na innym serwerze na wysokim stopniu)

Dowód na bycie we frakcji: Police Officer II @KanKyo odchodzi z frakcji na własne życzenie

• Like 2

Nick:USA_BOY

Kiedy odszedłes z frakcji?:16.11.2020

Dlaczego masz zamiar powrócić?:Bardzo podobała mi się ta frakcjia ale gdy dołączyłem do SPAD nie miałem czasu z powodu spraw prywatnych i na samą grę też miałem mało czasu,też głównym powodem było to,że nie było mnie na paru spotkaniach i nie wiedziałem niektórych podstaw, chciałbym to nadrobić i dalej pracować w SPAD ,bardzo polubiłem atmosferę i ludzi jacy są w SPAD. 

Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Cadet

Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/a/AJzD1tY

• Like 1
  • Haha 5

6 godzin temu, USA_BOY napisał:

Nick:USA_BOY

Kiedy odszedłes z frakcji?:16.11.2020

Dlaczego masz zamiar powrócić?:Bardzo podobała mi się ta frakcjia ale gdy dołączyłem do SPAD nie miałem czasu z powodu spraw prywatnych i na samą grę też miałem mało czasu,też głównym powodem było to,że nie było mnie na paru spotkaniach i nie wiedziałem niektórych podstaw, chciałbym to nadrobić i dalej pracować w SPAD ,bardzo polubiłem atmosferę i ludzi jacy są w SPAD. 

Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Cadet

Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/a/AJzD1tY

Niestety nie ma możliwości powrotu, spróbuj sił w następnej rekrutacji.

Nick: Yung$now (login MocnaButla420)

Kiedy odszedłes z frakcji?: Pod koniec kadencji Adthree

Dlaczego masz zamiar powrócić?: unban na serwerze i chęć do gry

Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Seregant III + 1 lub coś w tym stylu

Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/KZwk466 myślę ze tyle dowodów starczy :)

41 minut temu, Yung$now napisał:

Nick: Yung$now (login MocnaButla420)

Kiedy odszedłes z frakcji?: Pod koniec kadencji Adthree

Dlaczego masz zamiar powrócić?: unban na serwerze i chęć do gry

Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Seregant III + 1 lub coś w tym stylu

Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/KZwk466 myślę ze tyle dowodów starczy 🙂

Powodzenia w rekrutacji

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Nick: ScyrixoN

Kiedy odszedłes z frakcji?: Zostałem wyrzucony za 0 aktywność po powrocie z urlopu który mi sie wydłużył z powodu przeprowadzki z angli do polski. Był to rok 2019 w chyba listopadzie

Dlaczego masz zamiar powrócić?:  Ponieważ mam już czas aby aktywnie spędzać czas na służbie , no i oczywiscie wkońcu naprawiłem sobie komputer który został zepsuty podczas transportu (płyta główna)

Jaką range posiadałeś przed odejściem?: NadInspektor

Dowód na bycie we frakcji: Z przykrością informujemy, że Nadinspektor @ScyrixoN  zostaje zwolniony dyscyplinarnie z powodu 0 aktywności po urlopie.

Edytowane przez ScyrixoN

57 minut temu, ScyrixoN napisał:

Nick: ScyrixoN

Kiedy odszedłes z frakcji?: Zostałem wyrzucony za 0 aktywność po powrocie z urlopu który mi sie wydłużył z powodu przeprowadzki z angli do polski. Był to rok 2019 w chyba listopadzie

Dlaczego masz zamiar powrócić?:  Ponieważ mam już czas aby aktywnie spędzać czas na służbie , no i oczywiscie wkońcu naprawiłem sobie komputer który został zepsuty podczas transportu (płyta główna)

Jaką range posiadałeś przed odejściem?: NadInspektor

Dowód na bycie we frakcji: Z przykrością informujemy, że Nadinspektor @ScyrixoN  zostaje zwolniony dyscyplinarnie z powodu 0 aktywności po urlopie.

Proszę wysłać więcej dowodów w postaci ss.Twoje konto na forum zostało założone 17 godzin temu.

Edytowane przez MeFiuFiu

Owszem ponieważ dawno nie logowałem się na swoje stare konto więc utworzyłem nowe. Zobacze może znajde jakieś ss chociaż wątpie bo po moim resecie komputera prawie nic mi nie zostało.

@MeFiuFiu No niestety prosze Pana nie zostało mi żadnych ss a na ogłoszeniach to jest zbyt dużo szukania chociaż z ręką na sercu pisze że bym nie oszukał was z powrotem bo to nie ma sensu xD i tak by to wszystko wyszło na jaw

Edytowane przez ScyrixoN

14 minut temu, ScyrixoN napisał:

Owszem ponieważ dawno nie logowałem się na swoje stare konto więc utworzyłem nowe. Zobacze może znajde jakieś ss chociaż wątpie bo po moim resecie komputera prawie nic mi nie zostało.

@MeFiuFiu No niestety prosze Pana nie zostało mi żadnych ss a na ogłoszeniach to jest zbyt dużo szukania chociaż z ręką na sercu pisze że bym nie oszukał was z powrotem bo to nie ma sensu xD i tak by to wszystko wyszło na jaw

Masz możliwość dołączenia do akademii,  zgadzasz się?