NinjSS Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Powrót poprzez rekrutację. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz.cj* Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Nick: Janusz.cj* Kiedy odszedłes z frakcji?: 20.09.2020 zostałem wydalony Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie wiem fajnie było argo zaproponował powrót Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO 3 Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 @NinjSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 PO 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz.cj* Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Teraz, NinjSS napisał: PO 2 pewnie może być ninjusiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris. Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 (edytowane) Nick: Kris123 Kiedy odszedłes z frakcji?: przepraszam to było w sierpniu 🙂 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam trochę czasu nie mam na co to przeznoaczyć więc postanowiłem wrócić Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Seregant 2 Dowód na bycie we frakcji: Sergeant I @Kris123 zostaje awansowany na stopień Sergeant II Edytowane 11 Października 2020 przez Kris123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 3 minuty temu, Kris123 napisał: Nick: Kris123 Kiedy odszedłes z frakcji?: dokładniej to nie wiem ale w lipcu coś takiego Dlaczego masz zamiar powrócić?: Mam trochę czasu nie mam na co to przeznoaczyć więc postanowiłem wrócić Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Seregant 2 Dowód na bycie we frakcji: Sergeant I @Kris123 zostaje awansowany na stopień Sergeant II PO II @NinjSS @TOMEO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpiekutin Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Nick:_Pikus_ Kiedy odszedłes z frakcji?:Przedwoczoraj Dlaczego masz zamiar powrócić?:Bo zrobiłem błąd Jaką range posiadałeś przed odejściem?:POI Dowód na bycie we frakcji PAMIĘTACIE CHYBA JAK NIE TO MOGE DAC SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 @kamilpiekutin Odejście przez najbliższe 30 dni= BL , akceptujesz? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psajcho Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Nick: Psajcho Kiedy odszedłes z frakcji?: 16.08 zostałem wydalony z możliwością powrotu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Posiadam więcej czasu na grę. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer III Dowód na bycie we frakcji: https://youtu.be/nGGGRfa94uA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 (edytowane) PO 1 + Szkolenia Edytowane 16 Października 2020 przez NinjSS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi_sapd Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Nick: mazi Kiedy odszedłes z frakcji?: kilka miesięcy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Dostałem w końcu unbana na serwerze, dlatego chciałbym wrócić do starej ekipy sapd Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO2 chyba Dowód na bycie we frakcji: @NinjSS, @argo_ramiro i wszyscy ze starych sapd mnie pamiętają. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 PO 1 Powtórka szkoleń+WTD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi_sapd Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Teraz, NinjSS napisał: PO 1 Powtórka szkoleń+WTD og Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Nick: JustKruci Kiedy odszedłes z frakcji?: we wrzesniu 2k20 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ogarnalem szkole i internet Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO II Dowód na bycie we frakcji: Police Officer II @Ju$tKruci Odchodzi z frakcji na własne życzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 PO 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Nick: MI_REK Kiedy odszedłes z frakcji?: kilka dobrych miesięcy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Brakuje mi tej frakcji, bo fajnie dosyć się tu grało. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Captain II @MI_REK odchodzi z frakcji na własne życzenie. Dowód na bycie we musiałem xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Proponuje napisać odwołanie od blackliste która została nadana za hotel. Frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterBoy Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Nick: MisterBoy Kiedy odszedłes z frakcji?: W czerwcu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tęsknie za Frakcją i klimatem w owym departamencie Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer II Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/2644-og%C5%82oszenia-police-department/?do=findComment&comment=106933 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 19 minut temu, MisterBoy napisał: Nick: MisterBoy Kiedy odszedłes z frakcji?: W czerwcu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Tęsknie za Frakcją i klimatem w owym departamencie Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer II Dowód na bycie we frakcji: https://multirpg.pl/topic/2644-og%C5%82oszenia-police-department/?do=findComment&comment=106933 Zostałeś wydalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Police Officer I @MisterBoy zostaje wydalony ze struktur SAPD z powodu notorycznego łamania punktu 6 zawartego w regulaminie SAPD. Powodzenia w Rekrutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kennzzi Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 es Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Nick: -M4ksiu- Kiedy odszedłes z frakcji?: 03.08.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chęc odegrania RP 😆 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: D2 Dowód na bycie we frakcji: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Dopóki nie spełnisz zadania nie ma szans. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 4 godziny temu, NinjSS napisał: Dopóki nie spełnisz zadania nie ma szans. swoje wykonalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź