Linke55 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 18 godzin temu, NinjSS napisał: PO 1 @Linke55 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 S1+ Do zdania WTD i Pościgi. @Linke55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Jestem za zgłoś się do kogoś z executive staff na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marezisz Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Nick: marezisz Kiedy odszedłes z frakcji?: Na początek grudnia 2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Fajnie by było sobie pograć w sapd jak za dawnych czasów Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO 2 Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Dołączenie do obecnej akademii jedynie mogę proponować @Linke55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Dokładnie trochę się pozmieniało we frakcji dlatego również proponuje Ci dołączenie do obecnej akademi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honesty Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: Honesty Kiedy odszedłes z frakcji?: Pod koniec stycznia 2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ uważam, że SAPD jest najlepsza i najciekawszą frakcją na serwerze. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 4 lub 5, ale z tego co mi sie wydaje na koniec dostałem rangę 5 od vlidera Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/wK8wzOP Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez Honesty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Minęło zbyt dużo czasu od twojego odejścia, próbuj w następnej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Powrót odrzucam, ze względu na zawieszenie frakcji. Wróć gdy będzie wszystko funkcjonowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucio Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Nick:lucio Kiedy odszedłes z frakcji?:pomiedzy marcem a kwietniem Dlaczego masz zamiar powrócić?:Bo widzie że frakcja sie rozwija i chce jeszcze jej w tym pomóc. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective I Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 S1 zgłoś się na DC do tomeo/lub do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdfast Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Nick: holdfast_ ( luftwaffe_ ) Kiedy odszedłes z frakcji?: 02-12-2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Gdyż zostałem zdjęty z czarnej listy,a także dostałem unbana. Po prostu chciałbym tak jak kiedyś czerpać radość ze służby. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III Dowód na bycie we frakcji: Police Officer III @luftwaffe_ zostaje wydalony z struktur SAPD za odwalanie tym samym zostaje wpisany on na czarną liste bez możlwości ściągnięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Zostałeś wydalony, spróbuj w rekrutacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) Nick: MeFiuFiu Kiedy odszedłes z frakcji?: 03.05.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Przemyślałem to i nie ma co robić gdy nie gram na serwerze Jaką range posiadałeś przed odejściem?:2 Dowód na bycie we frakcji:https://imgur.com/LxlPc5z Edytowane 3 Maja 2020 przez MeFiuFiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 PO I zgłoś się do zarządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) 8 minut temu, Adamiec napisał: Nick: Adamiec Kiedy odszedłes z frakcji?: Z 2 tyg temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Stypa , a bym pośmigał radiolką. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: PO III Dowód na bycie we frakcji: Proponował bym PO II @TOMEO Edytowane 8 Maja 2020 przez Promil9876 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 PO III zgłoś się do mnie mmm lub promila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mmm Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Ogólnie zostałeś wydalony za obrażanie oraz wyśmiewanie GKF'u oraz jesteś wpisany na blackliste za zwalanie winy na kogoś + 2 wydalenie z frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<<ChudyYT>> Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Nick: <<ChudyYT>> Kiedy odszedłes z frakcji?: 22.03.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Musiałem odejść z powodów przerwy od serwera, wiedziałem, że nadziejdzie mój dzień powrotu 🙂 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Bodajrze PO III Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/MGP8Imh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 9 minut temu, <<ChudyYT>> napisał: Nick: <<ChudyYT>> Kiedy odszedłes z frakcji?: 22.03.2020 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Musiałem odejść z powodów przerwy od serwera, wiedziałem, że nadziejdzie mój dzień powrotu 🙂 Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Bodajrze PO III Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/MGP8Imh PO I i wszystkie egzaminy. Zgłoś się do mnie, TOMEO lub mmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiak Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Nick:Zodiak Kiedy odszedłes z frakcji?:ok. miesiąc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:no bo nudy a tam mam ziomków Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Seregant 2 Dowód na bycie we frakcji:TOMEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 6 minut temu, Zodiak napisał: Nick:Zodiak Kiedy odszedłes z frakcji?:ok. miesiąc temu Dlaczego masz zamiar powrócić?:no bo nudy a tam mam ziomków Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Seregant 2 Dowód na bycie we frakcji:TOMEO S1 zgłoś się do zarządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tristan2000 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Nick: Tristan2000 Kiedy odszedłes z frakcji?: ze 2 miechy temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Kurde wiadomo Jaką range posiadałeś przed odejściem?: C3 Dowód na bycie we frakcji: Kto by nie pamiętał 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Capitan I zgłoś się do mnie, mmm lub TOMEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Teraz, KamU napisał: Nick: KamU Kiedy odszedłes z frakcji?: Z 3 dni temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo was kocham Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective I Dowód na bycie we frakcji: No chyba każdy mnie pamięta Detective I zgłoś sie do mnie, mmm lub TOMEO. Tym razem nie odchodź i nie pisz powrotu tak szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź