NinjSS Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 @noth1ng* 3 miesiące mineły od odejścia. Próbuj siły swoich w najblizszej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Godzinę temu, NinjSS napisał: Detective I @Linke55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wymyk Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Nick: Wymyk Kiedy odszedłes z frakcji?: jakos na początku lutego, nie pamiętam dokładnie 😕 Dlaczego masz zamiar powrócić?: chciałbym znowu pilnować porządku oraz pomagać graczą. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer III Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/gallery/BR2xDs0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 PO 2 jak narazie niech @Linke55 się wypowie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Również jestem za PO II 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Nick:Blackbee* Kiedy odszedłes z frakcji?:3/4 miesiące temu. Dlaczego masz zamiar powrócić?:Chęć gry,chcę znowu odgrywać RP. Jaką range posiadałeś przed odejściem?:V-Lider Dowód na bycie we frakcji:Raczej każdy mnie pamięta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Captain 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YomenikAlchemik Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Nick: YomenikAlchemik Kiedy odszedłes z frakcji?: Ok 2 miesiące temu ostatnio Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym wrócić bo moja sytuacja z komputerem już się ustatkowała więc będę mógł normalnie grać. A poza tym wróciła ta chęć odgrywania RP jak kiedyś Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Byłem bodajże od razu pod zarządem Dowód na bycie we frakcji: Nie mam dowodów po zmianie komputera ale np @NinjSS mnie raczej pamięta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Miałeś Captian II i nie zachwycałeś nas swoją obecnością ,dlatego proponuje Ci Detective II. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YomenikAlchemik Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 24 minuty temu, Linke55 napisał: Miałeś Captian II i nie zachwycałeś nas swoją obecnością ,dlatego proponuje Ci Detective II. No niestety jak napisałem wyżej miałem problemy z komputerem i nagle przestał działać. Ale coż Detective mi też pasuje. Może uda się nadrobić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek82912 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Nick: Bartek8291 Kiedy odszedłes z frakcji?: 27.11.2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Bo mi sie nudzi Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Oficera 2 Dowód na bycie we frakcji: większość osób mnie pamięta. Niestety nie mam ss"ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek82912 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 jednak coś znalazłem https://imgur.com/a/VdFU4am zasłoniłem tylko czat bo nie za ciekawe tam wyrazy były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 https://imgur.com/a/34IvLKX To jest ten screen. Black lista wita za oszustwo @Linke55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Panu podziękujemy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XArek Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Nick: XArek Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam kiedy dokładnie ale jakieś 2 miesiące temu, również nie mogę znaleść tego w ogłoszeniach kiedy odszedłem. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Powracam ponieważ ogarnąłem już komputer i mam chęci do gry. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective I Dowód na bycie we frakcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Proponuje Seregant I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 3 minuty temu, Linke55 napisał: Proponuje Seregant I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XArek Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 hmmm Niech będzie bo mam ochotę na grę w SAPD 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Nick: FuriaT Kiedy odszedłes z frakcji?: Pod koniec sierpnia jakoś Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wracam znowu do gry. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Generalny Inspektor. Dowód na bycie we frakcji: Ogłoszenia moje, i raczej osoby które teraz są w zarządzie pamietają. Ogólnie to nie wiedziałem czy napisać podanie bo dość długo minęło czy pisać tu, więc pisze tu i tu.Zgodziłbym się w sumie nawet na 2 range z podejściem do egzaminu jeśli będzie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Podkomisarz @FuriaT odchodzi z frakcji podczas zawieszenia - powrót tylko i wyłącznie poprzez rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozpacz Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Nick: Rozpacz Kiedy odszedłes z frakcji?: Odszedłem przed tym jak Tristan2000 i Tomeo dostali się do Zarządu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ mam teraz bardzo dużo czasu ! Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Po II Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/LvHgUhG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Oj Rozpacz PO I, następne odejście w krotkim odejściem zakończy się Black Listą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 @Linke55 Aktualnie mogę proponować dołączenie do najbliższej akademii z powodu dużych zmian we Frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 34 minuty temu, NinjSS napisał: @Linke55 Aktualnie mogę proponować dołączenie do najbliższej akademii z powodu dużych zmian we Frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 PO 1 @Linke55 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź