Kacperekto Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 1 minutę temu, Kujukwangu napisał: nie ładnie tak kraść ssy :? nie ukradłem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kujukwangu Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 wcale Lul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kujukwangu Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Dnia 30.07.2019 o 14:05, Kujukwangu napisał: Nick:Kujukwangu Kiedy odszedłes z frakcji?: W maju nie pamiętam dokładnie kiedy +- 20 maja (Zmiana lidera) Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ chcę kontynuować swój staż w SAPD Jaką range posiadałeś przed odejściem?: 5 Dowód na bycie we frakcji: @Kujukwangu Dawno cie nie było proponuję ci posterunkowego. Ok może być jestem już na ts3. Prosze bardzo 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperekto Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 a za co? Przepraszam już usunołem sorki znalazłem go w grafikach 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 15 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 XD (sorki ze tu pisze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiruu Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Nick: Shiruu Kiedy odszedłes z frakcji?: 28 sierpień Dlaczego masz zamiar powrócić?:Mam więcej czasu niż podczas odejścia, zresztą zapowiadałem, że wrócę. Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Były jeszcze wtedy polskie stopnie, miałem drugi najwyższy - Nadinspektor. Dowód na bycie we frakcji:Z przykrością informujemy, że Nadinspektor @Shiruu odchodzi z frakcji na własne życzenie. Dziękujemy z wkład we frakcję - zostajesz wpisany na listę zasłużonych. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiruu Opublikowano 17 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 11 godzin temu, turbii napisał: Captain I, pasi? Pasi :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyczek Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 (edytowane) Cytat Nick:Kamyczek Kiedy odszedłes z frakcji?:Dawno,dawnoo. Nie znam dokladniej daty ani nic niestety. Dlaczego masz zamiar powrócić?:Poniewaz, znalazlem pownownie czas i chcialbym oddac sie tej frakcj. Jak odchodzilem jeszcze mialem na glowie Range moderato takze mialem malo czasu na pogrywanie na frakcji. Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Nie pamiętam niestety.Ale dosyc wysoką, Moge otrzymac nawet mniejsza range. 😉 Dowód na bycie we frakcji: Edytowane 18 Listopada 2019 przez Kamyczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julciv Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Nick: julcia Kiedy odszedłes z frakcji?: 4 lata temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo lubie obciagac liderowi frakcji Jaką range posiadałeś przed odejściem?: generalny inspektor Dowód na bycie we frakcji: nic wam nie musze udowadniac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREK_ Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 (edytowane) Wzór powrotu do frakcji San Andreas Police Department Nick: DAREK_ Kiedy odszedłes z frakcji?: 18.10.2019 - Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nie bedę oszukiwać lecz zabrakło mi akcji RP. Mam sporo wolnego czasu i chce go poświęcić na frakcje SAPD. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Posterunkowy Dowód na bycie we frakcji: Dowodów w postaci ss nie mam lecz napewno inni gracze frakcji pamiętają o mnie a zwłaszcza @turbii Edytowane 18 Listopada 2019 przez DAREK_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Nie zostaniesz przyjęty do frakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Posterunkowy @DAREK_ zostaje wydalony z frakcji za otrzymanie kary serwerowej w postaci bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREK_ Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 6 godzin temu, turbii napisał: zostales wydalony, nie masz powrotu do frakcji - staraj sie w rekrutacji Okej, dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyczek Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Dnia 18.11.2019 o 19:17, Kamyczek napisał: Nick:Kamyczek Kiedy odszedłes z frakcji?:Dawno,dawnoo. Nie znam dokladniej daty ani nic niestety. Dlaczego masz zamiar powrócić?:Poniewaz, znalazlem pownownie czas i chcialbym oddac sie tej frakcj. Jak odchodzilem jeszcze mialem na glowie Range moderato takze mialem malo czasu na pogrywanie na frakcji. Jaką range posiadałeś przed odejściem?:Nie pamiętam niestety.Ale dosyc wysoką, Moge otrzymac nawet mniejsza range. 😉 Dowód na bycie we frakcji: Moze ktos sprawdzi 🙄💓 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyczek Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, turbii napisał: Konto rejestrowane w niedziele, nie pamiętasz daty, nie pamiętasz stopnia. Próbuj w rekrutacji. Wczesniejsze Konto: Kamycz , gralem wtedy kiedy linke55. Rangi nie pamietam niestet 🤷♂️ powiedzialem juz swoje zdanie o twoim powrocie//turbii Edytowane 20 Listopada 2019 przez turbii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacpinPL Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 @Kamyczekty przypadkiem nie grałeś ze mną i mieliśmy po st.sierzancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyczek Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Chyba ta, lecz juz nie ważne. Napisalem podanie do TSA :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) Nick: Karot_ Kiedy odszedłes z frakcji?: 3 tygodnie temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: bo brakuje mi SAPD Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Aspirant (8) Dowód na bycie we frakcji: @turbii @Linke55 Edytowane 24 Listopada 2019 przez Karot 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Nick: Blackbee* Kiedy odszedłes z frakcji?:2 tygodnie temu jakos Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nowy komputer myślałem że bedzię robiony z jakiś miesiąc bo tak mi powiedział nasz kochany media-expert jednak wyrobili się duzo wcześniej odszedłem bo nie chcialem poprostu zajmowac miejsca na V-liderce oraz chcialem sobie zrobić przerwę miałem brać urlop ale tak jak wyzej napisałem miałem mieć dopiero za miesiac nowego kompa.I jeżeli nie dostanę zarządu uszanuję tą decyzję jak najbardziej,będe się cieszył jeżeli dostanę wogule powrót.I jeszcze chciałbym przeprosić za moje odejście ale tak jak pisze myślałem ze miesiąc będe musial czekać również znalazłem czas do gry oraz chęci ;). Jaką range posiadałeś przed odejściem?: V-lider. Dowód na bycie we frakcji: Skład-Zasłużony @the_king97 @Linke55 @NinjSS @turbii 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianenriquealvarez Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Nick: Argen. Kiedy odszedłes z frakcji?: O ile mnie pamięć nie myli to było 16.11.2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Wróciły mi chęci do grania na serwerze, wielu znajomych dalej gra i chętnie bym kogoś jeszcze poganiał czy w miłej atmosferze pogadał na TS3. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer II Dowód na bycie we frakcji: https://imgur.com/a/XaETsmP (ss z minutami oraz moment ze szkolenia konwojów. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianenriquealvarez Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 8 minut temu, turbii napisał: Police Officer I Pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crow Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam dokładnie ale było to gdzieś we wrzesniu 2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym powrócić, ponieważ wróciłem na serwer i chciałbym zostać ponownie na nim na dłużej a w frakcji nie ukrywając bardzo mi się podobało. Myślę, że fajna atmosfera panuje w frakcji dalej co mnie bardziej zachęca do codziennej służby. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Jak dobrze pamiętam to była to "druga" ranga. Dowód na bycie we frakcji: Ss z panelu. Dodam jeszcze coś od siebie. Bardzo ale to bardzo mi się podobało w tej frakcji i naprawdę tęsknię za nią i fajnymi rozmowami z jej członkami, wiem nie ma tych samych osób co kiedyś ale myślę że pod twoimi żadami frakcją @turbii nic się nie zmieniło. Pozdrawiam Cieplutko ❤️❤️❤️ Edytowane 28 Listopada 2019 przez Crow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 2 godziny temu, Argen. napisał: Pasuje. To zgłoś się do mnie,Linke bądz turbiego na serwerze o dodanie do panelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) 10 minut temu, Crow napisał: Kiedy odszedłes z frakcji?: Nie pamiętam dokładnie ale było to gdzieś we wrzesniu 2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym powrócić, ponieważ wróciłem na serwer i chciałbym zostać ponownie na nim na dłużej a w frakcji nie ukrywając bardzo mi się podobało. Myślę, że fajna atmosfera panuje w frakcji dalej co mnie bardziej zachęca do codziennej służby. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Jak dobrze pamiętam to była to "druga" ranga. Dowód na bycie we frakcji: Ss z panelu. Dodam jeszcze coś od siebie. Bardzo ale to bardzo mi się podobało w tej frakcji i naprawdę tęsknię za nią i fajnymi rozmowami z jej członkami, wiem nie ma tych samych osób co kiedyś ale myślę że pod twoimi żadami frakcją @turbii nic się nie zmieniło. Pozdrawiam Cieplutko ❤️❤️❤️ Jestem na nie,sporo cię we frakcji nie było moim zdaniem powinnieneś przejść ponownie egzamin lub dołączyć do następnej akademii ale czekamy na decyzje @turbii Edytowane 28 Listopada 2019 przez Black* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crow Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 1 godzinę temu, turbii napisał: Police Officer I + egzamin akademii. Czyli dostaje range Posterunkowy i musze przejsc egazamin akademii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź