NinjSS Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 PO II+ pościgi+ wtd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 8 minut temu, NinjSS napisał: PO II+ pościgi+ wtd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrio123 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Nick: patrio123 Kiedy odszedłes z frakcji?: 2tyg temu Dlaczego masz zamiar powrócić?: Odszedłem tylko na czas egzaminów, gdyż w ogóle nie miałem czasu. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Detective II. Dowód na bycie we frakcji: TOMEO pamieta, zreszta reszta tez chyba ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 @patrio123 D1 zgloś do kogoś z zarządu po rangę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris. Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Nick: Kris123 Kiedy odszedłes z frakcji?: 14.06.2020 Sergeant II @Kris123 odchodzi z frakcji na własne życzenie. Dlaczego masz zamiar powrócić?: Nudno mi a w frakcji leciał jakoś czas, zmieniłem zdanie pomyślałem no i stwierdziłem że nie ma co się spinać już z innymi. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Sergeant II Dowód na bycie we frakcji: U góry jest dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 S1 zgłoś się do zarządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Nick: Karot_ Kiedy odszedłes z frakcji?: listopad 2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: Ponieważ SAPD to najlepsza frakcja, a planuje wrócić na serwer, dlatego chciałbym apelować o zdjęcie z blacklisty. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: nieistotne Dowód na bycie we frakcji: no generalnie jestem na blackliście 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Akceptuję, powodzenia w rekrutacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiak Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Nick:Zodiak Kiedy odszedłes z frakcji?:nie pamiętam Dlaczego masz zamiar powrócić?:bo tomek mnie namówił Jaką range posiadałeś przed odejściem?:s2 Dowód na bycie we frakcji:tomeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 PO III zgłoś się do zarządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 (edytowane) Niesamowite ten kryha22 nagrywa filmy mogłeś się bardziej postarać niż robic ss filmu, 1:28 moment. Witamy na Black Liście, 😉 @bebsztyk63 ma marne usuwasz, pozdrawiam. Edytowane 24 Czerwca 2020 przez TOMEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 PO II Zgłoś się do kogoś z zarządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek_2014 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Nick: janek_2014 Kiedy odszedłeś z SAPD: 2 lata temu Dlaczego masz zamiar powrócić: Jestem chętny na SAPD. Jaką rangę posiadałeś przed odejściem: Generał Brygadier Akcji Przeciwterrorystycznych VI+2 Dowód na bycie we frakcji: Jestem na liście zasłużonych. //akcept 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 @janek_2014 Super super nie ma cię na żadnej liście zasłużonych. Brak dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mmm Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Nick: _mmm Kiedy odszedłes z frakcji?: z 2mies temu Dlaczego masz zamiar powrócić? nudno w ch*j Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Assistant Chief Of Police Dowód na bycie we frakcji: ogłoszenia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Commander ja tu chyba wita @TOMEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 1 minutę temu, NinjSS napisał: Commander Zgłoś się do zarządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_king97 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 W dniu 24.07.2019 o 21:32, Black* napisał: Nick: the_king97 teraz zmiana nicku na (_Skacowany) Kiedy odszedłes z frakcji?: początek grudnia 2019 Dlaczego masz zamiar powrócić?: nuda i tęsknota haha ;d powrót do ekipy Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Deupty Chief Dowód na bycie we frakcji: ss brak ale początki ogłoszeń 1 i 2 w składzie na liście zasłużonych 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 D 1+ Egzamin z pościgów+wtd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_king97 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 10 minut temu, NinjSS napisał: D 1+ Egzamin z pościgów+wtd no dobra kiedy mogę się zgłosić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Jak najszybciej do kogoś z zarządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_king97 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 6 minut temu, NinjSS napisał: Jak najszybciej do kogoś z zarządu kk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0kal. Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nick: L0kal. Kiedy odszedłes z frakcji?: 9 Czerwiec Dlaczego masz zamiar powrócić?: Chciałbym wrócić do moich kolegów z SAPD jak i służby gdyż bardzo się stęskniłem. Odszedłem, bo nie miałem kompletnie czasu na granie. Teraz się to zmieniło. Jaką range posiadałeś przed odejściem?: Police Officer II Dowód na bycie we frakcji: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Zbyt dawno odeszłeś, powodzenia w rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez krzywy,
Nowy wzór
Rekomendacja dodana przez krzywy
5 reakcji
Pokaż odpowiedź